Horoscop complet luna noiembrie 2022. Ce ne așteaptă în funcție de zodie

Horoscop complet luna noiembrie 2022. Ce ne așteaptă în funcție de zodie

♈ BERBEC

În timp ce tu ai tendința de a prefera să te ocupi de afaceri și să mergi mai departe, Soarele încrezător se află în sectorul tău intim din 23 octombrie, cerându-ți să te acomodezi cu emoțiile provocatoare. Poate că ai despachetat amintiri adânc înrădăcinate în terapie sau ți-ai dat seama cum să-ți exprimi cel mai bine nevoile între așternuturi cu partenerul tău de viață. Banii au fost, de asemenea, în centrul atenției, deoarece această zonă supraveghează și resursele comune, iar în jurul datei de 8 noiembrie, eclipsa de Lună și Luna plină din sectorul tău de venituri te-ar putea face să te întrebi în ce ai pus valoare și spre ce ți-ai canalizat energia. Ar putea fi timpul să regândești modul în care aduci bani, obiectivele financiare pe care ți le-ai stabilit și mesele la care îți aduci abilitățile. A fi deschis să te îndrepți într-o altă direcție nu înseamnă eșec acum, mai ales – este putere.

Dar restul lunii este departe de a fi greu, pentru că, pe măsură ce avansăm în lună, planetele încep să se mute în zona ta de aventură, care este cu siguranță un teritoriu mai confortabil pentru tine. De la 17 noiembrie până la 6 decembrie, atât romanticul Venus, cât și mesagerul Mercur vor fi acolo, permițându-ți să te conectezi cu cei mai apropiați și dragi ieșind din zona ta de confort. Oportunitățile de învățare ar putea abunda, fie că vă provocați unul pe celălalt la sala de sport sau în timp ce învățați o nouă limbă. În preajma Lunii noi din 23 noiembrie în sectorul tău de învățare superioară, ia în considerare stabilirea unei intenții care pare abia realizabilă. Vei fi surprins de ceea ce poți manifesta.

♉ TAUR

Acest sezon s-a simțit, fără îndoială, foarte intens pentru tine, Taur, datorită planetelor care se mișcă în semnul tău opus – și în sectorul partenerial – precum și a eclipselor care au lovit această zonă și semnul tău. În jurul datei de 8 noiembrie, energia acumulată atinge un punct culminant atunci când eclipsa de Lună și Luna plină în semnul tău este exactă. S-ar putea să vă simțiți înflăcărați să luați atitudine în numele nevoilor dvs. În același timp, o anumită relație – partenerul de cuplu sau poate prietenul, partenerul de afaceri etc. – ar putea fi în mintea ta și o sursă de stres dacă nu ești dispus să accepți că este timpul pentru schimbare. Reconcilierea acestor două aspecte ale vieții tale va fi un obiectiv cheie acum și vei face bine să fii deschis la schimbarea abordării tale, poate chiar din senin.

Între 10 și 14 noiembrie, mai multe planete din zona ta de parteneriat se armonizează cu Neptun în sectorul tău de prietenie și dorințe pe termen lung, ceea ce poate face ca colaborarea – mai ales în cazul unor proiecte imaginative și de susținere spirituală – să aibă loc mai ușor. Apoi, pe 15 noiembrie, stăpânul tău, dulcele Venus, formează un util trigon cu norocosul Jupiter din această zonă, ceea ce face ca acest moment să fie deosebit de norocos pentru legăturile tale – romantice și platonice deopotrivă. Pe măsură ce o paradă de planete se deplasează în sectorul tău de intimitate începând cu 17 noiembrie, când Mercur, planeta comunicării, aterizează acolo, o dorință întărită de a-ți purta inima pe mânecă îți servește bine.

♊ GEMENI

În sezonul Scorpionului te vezi adesea punând nasul la treabă, încercând să te ții de acel program ambițios pe care ți l-ai stabilit și să ții pasul cu obiectivele tale de sănătate și bunăstare. Dar acesta nu este un sezon Scorpion oarecare, datorită câtorva eclipse dramatice – dintre care una dintre ele se va simți cu siguranță imediat ce începe luna. Întâmplându-se în zona ta de spiritualitate, este posibil ca efectul ei să nu fie resimțit la fel de acut pentru tine ca pentru alte semne, dar te-ai putea simți epuizat, taxat emoțional și puțin nesigur cum să acționezi în urma unor vise vii sau a unei imaginații care curge nebunește. Cu Marte retrograd în semnul tău de la sfârșitul lui octombrie, a acționa nu este chiar necesar. În schimb, ți se cere doar să stai liniștit și să vezi ce ți-a pregătit universul, oricât de provocator ar suna asta.

Și chiar înainte ca Soarele să se mute în sectorul tău de parteneriat pe 22 noiembrie, Mercur, guvernatorul tău, va fi acolo din 17 noiembrie până pe 6 decembrie, amplificând comunicarea de la unul la unul. Acesta ar putea fi momentul perfect pentru a vă uni forțele cu un prieten drag, iubit sau coleg și pentru a vă gândi cum să puneți pe roate acel plan de afaceri genial pe care îl tot bateți la ușă. În jurul datei de 23 noiembrie, Luna Nouă de acolo vă prezintă o șansă dulce de a da startul unei noi narațiuni în cadrul unui parteneriat. Dacă ești singur și ești în căutarea unei relații de lungă durată, străduindu-te să ai o imagine clară a persoanei cu care vrei să te asociezi ar putea duce la rezultate mulțumitoare. Dacă ești atașat, a face un pas din inimă (cum ar fi să discuți unde vrei să mergi de aici încolo) pune bazele pentru ceva magic.

FOLLOW ME

♋ RAC

Norocosul de tine, Rac. Plăcerea, exprimarea de sine, distracția și spontaneitatea au fost probabil pe placul tău din belșug, datorită Soarelui încrezător – și lui Mercur și Venus – care se mișcă prin zona ta romantică de la mijlocul lunii trecute. Dar ești, de asemenea, guvernat de Lună, care a fost punctul central al multor drame astrologice în ultimele două săptămâni, datorită sezonului eclipselor. Iar în jurul datei de 8 noiembrie, când Luna plină și eclipsa de Lună cad în zona ta de networking și de dorințe pe termen lung, ar putea fi momentul să-ți schimbi abordarea unui proiect de echipă sau modul în care te prezinți în cadrul unui grup de prieteni. Pentru că luna se va împerechea cu Uranus, energia volatilă te-ar putea prinde cu garda jos, dar este încă posibil să îți menții poziția și să rămâi fidel la ceea ce îți spune instinctul despre drumul care te așteaptă.

Apoi, între 10 și 14 noiembrie, o avalanșă de planete fac unghiuri armonioase între ele în sectoarele tale de romantism și aventură. S-ar putea să fii inspirată să îi mărturisești iubitului tău exact ceea ce simți, în cel mai poetic, improvizat și sincer mod, sau poate că a sosit în sfârșit momentul să planifici acea călătorie la distanță cu cel mai bun prieten al tău. Odată ce sezonul Săgetătorului va începe pe 22 noiembrie, iar Soarele își va începe călătoria prin zona ta de bunăstare, vei fi mai concentrat pe îmbunătățirea activității tale zilnice și pe obținerea unui echilibru mai mare între viața profesională și cea privată. Sprijină-te pe cei dragi pentru susținere, mai ales în preajma lunii noi de acolo, pe 23.

♌ LEU

Soarele, stăpânul tău, se deplasează prin zona ta de domiciliu din 23 octombrie, ceea ce te obligă să privești în interior și să dedici mai mult timp problemelor familiale. Iar în jurul datei de 8 noiembrie, când eclipsa de Lună și Luna Plină luminează zona din harta ta care se află opusă acesteia – zona ta de carieră – s-ar putea să te confrunți cu o criză legată de echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Este un semnal de alarmă că hrănirea bunăstării tale emoționale nu este negociabilă dacă vrei să avansezi pe plan profesional, pentru că cele două sunt indisolubil legate. De asemenea, s-ar putea să te confrunți cu o figură de autoritate – sau să intri și să te lupți tu însuți cu o poziție de lider.

Din fericire, luna ia rapid o turnură romantică atunci când mai multe planete din zona ta de domiciliu, începând cu Venus, orientată spre relații, pe 10, urmată de Mercur, mesagerul, pe 12, și, în cele din urmă, de Soarele, care controlează imaginea de sine, pe 14, formează trigonuri armonioase cu Neptun, planeta spiritualității și a viselor, în zona ta de intimitate. Această avalanșă de energie confortabilă și magică ar putea facilita împărtășirea celor mai profunde emoții și nevoi ale tale cu cineva special. Apoi, Venus și Mercur se mută în zona ta de exprimare de sine și de romantism (amândoi se vor afla acolo între 17 noiembrie și 6 decembrie), stimulându-ți dorința de a pune pauză la muncă, de a fi în momentul prezent și de a pune plăcerea pe primul loc. Canalizarea sentimentelor tale cele mai sincere într-un proiect creativ s-ar putea dovedi deosebit de satisfăcătoare acum, de asemenea. Iar în jurul datei de 23 noiembrie, când Luna Nouă cade în aceeași zonă, flirtează ca o furtună, dansează toată noaptea sau detaliază cele mai visătoare fantezii ale tale cuiva special și vei pregăti terenul pentru și mai multă satisfacție.

♍ FECIOARĂ

Îți place să fii ocupată, Fecioară, dar această perioadă a anului este altceva. Sezonul Scorpionului tinde să îți aglomereze calendarul ca în nicio altă perioadă a anului, datorită Soarelui încrezător care se mișcă prin sectorul tău de comunicare. Planurile cu prietenii, conexiunile profesionale, membrii familiei, eventual întâlniri, et al. abundă și, TBH, s-ar putea să fiți puțin prea împrăștiată (dar ce e nou, nu?). În jurul datei de 8 noiembrie, eclipsa de Lună și Luna plină cade în zona ta de aventură și de învățare superioară, cerându-ți să faci o cercetare sufletească în jurul modului în care îți extinzi orizonturile. Este ușor pentru tine să te împotmolești în toate detaliile zilnice și în agitația ta obișnuită, dar să treci dincolo de banal este o necesitate acum – pentru spiritul tău, pentru sufletul tău și pentru experiența ta de viață. Ai putea fi inspirat să urmezi un curs, să te apuci de zbor sau să explorezi noi filozofii și perspective.

Apoi, parteneriatul este foarte mult în prim-plan pentru tine până la mijlocul lunii, datorită mai multor planete, inclusiv Mercur, guvernatorul tău, în zona ta de comunicare, care formează trigon armonios cu Neptun, planeta spiritualității, a viselor și a iluziei. Ai putea descoperi că lăsându-ți imaginația să zburde alături de un colaborator sau de o persoană semnificativă duce la o idee palpitantă pe care abia aștepți să te arunci cu capul înainte pentru a o aborda împreună. Sezonul Săgetătorului s-ar putea simți ca și cum ar începe un pic mai devreme, odată ce Venus, apoi Mercur, se mută în zona ta natală pe 16 și, respectiv, 17 noiembrie, iar Soarele urmează pe 22 noiembrie. Această perioadă a anului a fost făcută pentru momente suplimentare de legătură cu cei dragi și pentru a turna energie în viața ta interioară – și acesta este în special cazul tău.

♎ BALANȚĂ

Sezonul Scorpionului îți aruncă atenția asupra banilor, dragă, datorită călătoriei Soarelui prin sectorul tău de venituri. Fără îndoială că ai muncit OT, te-ai străduit și ai dat tot ce ai avut mai bun pentru a transforma proiectele pasionale în fluxuri de bani susținute. Iar în jurul datei de 8 noiembrie, când eclipsa de Lună și Luna plină cade în zona ta de intimitate și resurse comune, s-ar putea să devii mai conștientă de cât de problematică este o anumită relație – sau o dinamică relațională – pentru bunăstarea ta emoțională, dar și pentru contul tău bancar. S-ar putea să fie momentul să nu mai faci afaceri cu un anumit client, să iei atitudine pentru a fi plătit la valoarea ta sau să revizuiești modul în care gestionezi banii cu partenerul de viață, colegul de cameră sau un alt membru al familiei.

Îmbrățișează optimismul în detrimentul fricii, pentru că pe 15 noiembrie, Venus, guvernatorul tău, în zona banilor, va forma un trigon armonios cu norocosul Jupiter în zona rutinei tale zilnice, ceea ce ar putea amplifica capacitatea ta de a-ți transforma abilitățile artistice sau viziunea creativă în venituri regulate. Apoi, Venus se mută în sectorul tău de comunicare pe 16 noiembrie, urmat de Mercur, care adună informații, pe 17, care îți alimentează viața socială într-un mod extrem de satisfăcător. La urma urmei, te bucuri de timpul petrecut cu prietenii și de organizarea de petreceri – în special în una dintre cele mai festive perioade ale anului. În jurul datei de 23 noiembrie, Luna Nouă în acest sector poate servi ca o rampă de lansare pentru a crea noi conexiuni și pentru a-ți satisface curiozitatea. Stabilește-ți o intenție legată de stimularea intelectuală și nu ai cum să dai greș.

♏ SCORPION

Soarele în semnul tău din 23 octombrie înseamnă că toată lumea experimentează vibrații cu care trăiești în fiecare zi a anului, iar acest lucru poate fi super-confortant pentru tine acum, Scorpionule. În același timp, sezonul eclipselor ți-a zguduit lumea, îndemnându-te nu doar să reflectezi, ci și să îmbrățișezi creșterea personală, scuturându-te în același timp de convingerile autolimitante. Iar în jurul datei de 8 noiembrie, când eclipsa de Lună și Luna Plină cad în sectorul tău de parteneriat, vei deveni și mai conștient de modul în care propriile tale progrese și nevoi se îmbină cu cele ale unei persoane cu care ai o relație apropiată, de tip unu la unu. S-ar putea să auzi că aceasta este vremea despărțirii pentru tine, dar nu trebuie să indice dezintegrarea legăturii voastre în totalitate. Ar putea fi pur și simplu sfârșitul unui capitol, ceea ce trebuie să se întâmple în mod natural pentru ca tu să evoluezi la următorul nivel al poveștii tale.

Chiar la finalul eclipsei vin câteva trigonii încântătoare de la mai multe planete din semnul tău la Neptun, planeta viselor, în zona ta romantică, care se întinde între 10 și 14 noiembrie, ceea ce ar putea semnala infuzia unei energii sexy și eterice în viața ta amoroasă și sentimentală. Acest flux norocos de întâlniri planetare culminează cu trigonul lui Venus cu Jupiter, planeta abundenței, stabilind ceea ce ar putea fi una dintre cele mai norocoase zile ale anului pentru tine în ceea ce privește dragostea, creativitatea, distracția și exprimarea de sine. Iar când începe sezonul Săgetătorului, cu Soarele în zona ta de bani din 22 noiembrie până pe 21 decembrie, poți canaliza sentimentul reînnoit de sine și perspectiva artistică împrospătată pe care această lună le-a stimulat într-un plan de joc pentru creșterea veniturilor.

♐ SĂGETĂTOR

Soarele trece prin zona ta de spiritualitate din 23 octombrie, ceea ce de multe ori te face să te simți ca și cum ai sta în culise înainte de un mare spectacol, poate chiar te temi că ți-ai uitat replicile – sau pur și simplu ți-ai dori să tragi un pui de somn. Practic, poate fi un moment de somnolență pentru tine, dar este, de asemenea, un anotimp în care poți medita și visa și planta semințe pentru propriul tău sezon care este chiar după colț. Iar în jurul datei de 8 noiembrie, când eclipsa de Lună și Luna Plină cad acolo, vei fi și mai în ton cu intuiția ta decât de obicei, iar valorificarea ei îți poate oferi o perspectivă mai clară asupra modului în care poți reuși mai târziu în această lună.

Venus va fi prima dintre planete care se va muta în semnul tău, pe 16 noiembrie, aducând un val de energie aventuroasă și vitalitate în relațiile tale până pe 7 decembrie. Apoi, Mercur o urmează imediat după ea, pe 17, rămânând acolo până pe 6 decembrie. Nu numai că vă veți simți mai împuternicit decât de obicei să vă împărtășiți sentimentele într-un mod nefiltrat, fără rețineri, dar restul lumii vorbește acum pe limba dvs., așa că probabil vă veți simți mai înțeles și mai auzit decât de obicei. Timpul petrecut de Soarele încrezător în semnul tău, între 22 noiembrie și 21 decembrie, îți potențează proiectele pasionale și te poate ajuta să fii foarte asertiv. Amintiți-vă doar că, cu Marte retrograd în zona dvs. de parteneriat până pe 12 ianuarie, proiectele unu-la-unu, în special, ar putea fi un pic mai lente. Dar în jurul datei de 23 noiembrie, când Luna Nouă cade în semnul tău, ai șansa anuală de a ținti spre stele. Aveți deja încredere că puteți face chiar și cea mai mare aspirație a dvs. să devină realitate.

♑ CAPRICORN

Zona ta de relaționare a fost activată de timpul petrecut de Soare în Scorpion, așa că munca în echipă și timpul petrecut cu prietenii a fost probabil un obiectiv principal în ultimele două săptămâni. Odată cu eclipsa care a avut loc acolo la sfârșitul lunii trecute, cercul tău social s-ar putea să se schimbe sau poate că ești pe punctul de a începe un nou proiect de grup captivant. Iar luna aceasta, în jurul datei de 8 noiembrie, eclipsa de lună și luna plină aterizează în zona ta de exprimare, dându-ți posibilitatea de a-ți însuși talentele creative și dorințele romantice pe care poate le-ai dat la o parte în trecut. La scurt timp după aceea, mai multe planete din sectorul tău de relaționare – care înglobează și dorințele pe termen lung – se vor împrieteni cu Neptun, planeta viselor și a spiritualității, în zona ta de comunicare, ceea ce îți poate oferi o inspirație destul de antrenantă. Ar fi înțelept să găzduiți un brainstorming și să vă aplecați chiar și asupra celor mai îndepărtate idei acum.

Apoi, de pe 22 noiembrie până pe 21 decembrie, soarele încrezător se deplasează prin zona ta de spiritualitate, ceea ce ar putea fi ca și cum ai lua versiunea astrologică a melatoninei, încurajându-te să pui timpul petrecut singur înaintea tonei de planuri sociale și să prioritizezi rutinele de autoîngrijire (cum ar fi să dormi de fapt în weekend față de a te trezi și a fi tu însuți harnic). Sigur, s-ar putea să-ți lipsească agitația tipică cu care ești atât de obișnuită, dar va fi destul timp pentru asta luna viitoare. Deocamdată, folosiți Luna nouă din 23 noiembrie pentru a vă lăsa intuiția să conducă spectacolul și să decideți unde ar trebui să vă puneți energia.

♒ VĂRSĂTOR

Te-ai străduit pentru recunoaștere și ți-ai asumat potențial un rol mai autoritar la locul de muncă în ultima vreme, datorită timpului petrecut de Soare în zona ta de carieră de la jumătatea lunii octombrie. Dar pe măsură ce noiembrie se apropie, la fel și eclipsa de Lună și Luna plină în zona ta de domiciliu pe 8, iar această energie te-ar putea face să te gândești serios la motivația din spatele atâtor împingeri pentru a fi la comandă în viața ta profesională. Această perioadă încărcată emoțional aduce la suprafață răni vechi și stârnește reflecții în jurul sentimentului tău de securitate și al rădăcinilor. Fă tot posibilul să lucrezi la tot ceea ce apare în loc să te apleci asupra logicii și raționalității în locul a ceea ce este în inima ta, pentru că acest moment este o oportunitate de vindecare. Așteptarea neașteptatului vă servește bine, de asemenea, cu Soarele care se află în cuadratură cu conducătorul dvs., Uranus, cel care schimbă jocurile, în zona dvs. natală, în ziua următoare eclipsei.

Dacă toate acestea ți se par cam grele, ar putea fi liniștitor să privești în josul tunelului și să vezi că lumina este promisă sub forma mai multor planete – prima, Venus, pe 16 noiembrie, urmată de Mercur, pe 17, și de Soare, pe 22 – care se mută în zona ta de rețea, sectorul cu care este asociat semnul tău și un domeniu al vieții cu care te simți intim confortabil. Eforturile de echipă, timpul petrecut pentru consolidarea legăturilor platonice și întâlnirile productive cu colegii ar trebui să continue să îți umple calendarul până la jumătatea lunii decembrie.

♓ PEȘTI

Sezonul Scorpionului îți luminează zona de aventură, încurajându-te să ieși din rutina ta obișnuită și să experimentezi ceva nou, care îți deschide ochii, potențial palpitant și poate chiar puțin enervant. Și cum ultimele eclipse din 2022 activează aceeași axă, fără îndoială că ai sesizat o energie sporită în această zonă a vieții tale. S-ar putea să vă mănânce să vă urcați în avion – pe un capriciu! – sau să vă înscrieți la un curs pentru a vă îmbunătăți setul de abilități sau pur și simplu să vă conectați cu un profesor despre care credeți că ar putea fi un mentor minunat. Curiozitatea ta se înalță, mai ales în jurul datei de 8 noiembrie, când Luna plină și eclipsa de Lună cad în sectorul tău de comunicare. Ascultați acel sentiment de zbucium care vă îndeamnă să vă desfaceți puțin aripile, deoarece v-ar putea conduce la realizarea a ceea ce inițial părea o ambiție îndepărtată.

Și, apropo de vise, guvernatorul tău, spiritualul Neptun, se va armoniza de câteva ori cu diverse planete care se mișcă prin Scorpion – și sectorul tău de învățare superioară – făcând chiar mai productiv decât de obicei să acorzi atenție viselor tale, în special între 10-14 noiembrie. Iar pe 15, Venus face trigon cu Jupiter în semnul tău, ceea ce ar putea să-ți sporească norocul, mai ales în ceea ce privește oportunitățile de dezvoltare personală. Apoi, o paradă de planete se mută în zona ta de carieră, amplificându-ți încrederea în a păși în lumina reflectoarelor. Poți profita de acest lucru până în decembrie, așa că clarifică-ți viziunea și apoi fă pași îndrăzneți pentru a o transforma în realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.