Horoscop de Crăciun și Revelion – CAPRICORNII încep anul 2021 noul cu dreptul

Luna decembrie a anului 2020 este o lună plină de energie, încredere și entuziasm. Pe de cealaltă parte, există și multe riscuri, din cauza imprudenței.

1. Berbec

La începutul anului, accentul cade pe planul sentimental. Este posibil să ai parte de activități de cuplu, chiar și intelectuale sau culturale și de călătorii în 2.  Cu cât se apropie sărbătorile, cu atât ești mai matur și mai serios. Veștile bune nu încetează să apară.

2. Taur

În cazul tău, pasiunea este cuvântul care definește luna decembrie. Ai parte de momente pline de emoții, unele fiind cu adevărat furtunoase.  Deciziile impulsive sunt gata să apară, așa că ar fi bine să încerci să te liniștești. Geloziile sunt la ordinea zilei, dar este indicat să nu faci din țânțar armăsar.  Firile mai timide vor avea parte de curajul suficient pentru a avea inițiativă.

3. Gemeni

FOLLOW ME

Ai parte de o perioadă armonioasă. Vei analiza pe cât posibil situația relației tale, pentru a vedea dacă există probleme. Comunicarea este foarte importantă în această lună.  Sărbătorile vor fi și ele pline de armonie și voie bună.

4. Rac

Planul profesional nu îți dă voie să te bucuri pe cât ai vrea de cel sentimental.  Dacă nu ai o relație, s-ar putea să cunoști pe cineva, chiar la locul de muncă. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că planeta dragostei se află în casa muncii.  Viața erotică va fi mult intensificată, astfel că vei avea parte de o lună interesantă.

5. Leu

Primele 2 decade din decembrie vor fi unele destul de favorabile. Soarele se află în casa dragostei și a sexualității.  Se vor afla în contradictoriu mai multe stări, cum ar fi nevoia de experiențe noi și nesiguranța.  Ar fi bine să profiți de această perioadă pasională.

6. Fecioară

Treci printr-o perioadă în care simți nevoia să fii o persoană cât mai iubitoare și tandră. Este o perioadă foarte relaxantă, în care toată atenția cade pe familie.  Atmosfera devine și mai pasională în ultima săptămână a lunii decembrie.

7. Balanță

Decembrie s-ar putea să provoace anumite schimbări în viața sentimentală. Noile oportunități sunt bine venite.  Vei avea parte de călătorii romantice și de multe declarații de dragoste.

8. Scorpion

Pasiunea este cuvântul care descrie această perioadă. Viața intimă este foarte activă, iar cea sentimentală se îmbină cu profesia.  Relațiile vor avea un impact puternic asupra situației financiare, așa că ar trebui să ai mare grijă.

9. Săgetător

Fii atent la tot ce îți rezervă această lună. Orice eveniment s-ar putea să aibă anumite semnificații ascunse. Nu duci lipsă de afecțiune și atenție. Trebuie doar să oferi și tu înapoi.

10. Capricorn

Deși începutul lunii nu aduce tocmai ce ți-ai dorit, anul se sfârșește într-o atmosferă armonioasă, plină de dragoste. Dacă până acum te-ai plâns de faptul că ai avut parte de dezamăgiri, lucruri se vor schimba.  Ești o persoană norocoasă, care va porni în Noul An cu dreptul.

11. Vărsător

Lucrurile bune se vor întâmpla parțial. Totuși, este posibil ca și tu să fii vinovat de acest lucru. Nu iei decizii foarte precise și s-ar putea ca oportunitățile să-ți alunece printre degete.  Deznodământul nu este încă stabilit, așa că încă mai poți face anumite schimbări.

12. Pești

Relațiile se îmbină cu partea profesională. Este posibil să începi o relație cu unul dintre superiorii tăi. Ori, chiar să avansezi datorită partenerului tău.  Anul se va încheia destul de complicat, lucru care nu te va bucura prea tare. Momentele frumoase, de satisfacție vor dori să apară. Trebuie doar să le dai voie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.