Horoscop duminică, 12 septembrie 2021


Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele pentru 12 septembrie.

 

 BERBEC

Duminică, vei fi fericit. Este posibil să simțiți liniște în minte. Concentrarea ta spre obiectivele tale va fi foarte bună. Este posibil să aveți parte de momente romantice alături de soț/soție. Legătura dvs. cu soțul/soția ar putea fi mai puternică acum. De asemenea, veți fi ocupat cu alte probleme domestice.

 TAUR

S-ar putea să fiți mai entuziast. performanța dvs. la locul de muncă ar putea fi bună, s-ar putea să vă stimuleze termenii cu seniorii, este posibil să primiți unele responsabilități noi în ceea ce privește promovările. În chestiuni juridice, s-ar putea să primiți vești bune. adversarii și dușmanii dvs. ascunși ar putea fi sub control.

 GEMENI

S-ar putea să puteți duce la bun sfârșit sarcini dificile foarte ușor. Ceea ce vă poate crește nivelul de încredere. Investițiile dvs. din trecut vă pot aduce câștiguri bune. vă sfătuim să evitați discuțiile pe subiecte fără valoare, vă pot face să pierdeți timp prețios.


 RAC

Ziua de duminică nu este bună. Este posibil să vă simțiți nefericit, să fiți nemulțumit de situația dvs. actuală. Sunteți sfătuit să vă păstrați răbdarea și să nu luați nicio decizie în grabă. Sunteți sfătuit să aveți grijă de părinții dumneavoastră.

 LEU

E posibil să luați decizii foarte repede, ceea ce vă poate aduce beneficii în viața de zi cu zi. în plus, puteți lua unele decizii dificile cu ajutorul colegilor, este posibil să obțineți cu ușurință succesul. Este posibil ca disputele legate de proprietate între frați să fie rezolvate. De asemenea, vă puteți aștepta la unele călătorii scurte.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

 FECIOARĂ

Sunteți sfătuit să vă controlați franchețea, vorbirea dvs. lejeră poate afecta persoanele din jurul dvs. este posibil să vă cheltuiți banii câștigați cu greu pe cumpărarea unor lucruri fără valoare. este posibil ca mintea dvs. să lucreze foarte repede, este recomandat să luați orice decizie importantă cu răbdare.

 BALANȚĂ

Sunteți binecuvântat de Lună, ultimele două zile dezamăgirea se poate transforma acum în fericire. Este posibil să vă bucurați de viața profesională și personală, rețeaua dvs. vă poate ajuta să finalizați proiectele amânate. Este posibil să începeți o nouă aventură cu ajutorul fraților și surorilor, iar rețeaua dvs. vă poate sprijini la fiecare pas.

 SCORPION

E posibil să fiți ocupat la locul de muncă, Concentrarea dvs. spre obiectivul dvs. poate fi testată de multe ori. Răbdarea dvs. vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele la timp. Dedicarea dvs. pentru muncă poate fi testată de multe ori. Este posibil să primiți unele recompense ca urmare a muncii asidue. De asemenea, este posibil să faceți investiții în active fixe.

 SĂGETĂTOR

Destinul vă poate ajuta să obțineți succesul într-un mod ușor. este posibil să vizitați un loc religios pentru a căuta liniștea în minte. Este posibil să vă petreceți timpul câștigând niște cunoștințe intelectuale sau oculte. Studenții ar putea avea rezultate mai bune. Celibatarii vor găsi probabil o pereche bună.

 CAPRICORN

Duminică, s-ar putea să fiți ocupat la locul de muncă, cu ajutorul rețelei puternice pe care o aveți, ați putea să vă puneți în aplicare planurile cu succes. Înțelepciunea dvs. vă poate ajuta să obțineți profituri din investițiile anterioare. Este posibil să vă bucurați de momente romantice alături de soț/soție, ceea ce va spori armonia în viața domestică. Iubiții se pot bucura de momente fericite.

 VĂRSĂTOR

Sunteți binecuvântat de Lună, ceea ce vă poate face fericit. Criza de săptămâna trecută s-a încheiat. Cu ajutorul binecuvântării, este posibil să obțineți o reciprocitate a muncii voastre asidue. Cu ajutorul subordonaților, ați putea iniția lucrările amânate. Există unele câștiguri în afaceri care vă pot stimula finanțele. 

 PEȘTI

E posibil să aveți unele probleme de sănătate. vi se recomandă să amânați efectuarea de investiții în afaceri. De asemenea, se recomandă să nu începeți noi întreprinderi. Este posibil să vă confruntați cu pierderi în afaceri. Este posibil ca câștigurile dvs. să se transforme în pierderi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.