Horoscop luni, 4 aprilie 2022. Un început de săptămână superb

♈ BERBEC

Ia lucrurile în ritmul tău astăzi, dragă Berbec, în timp ce Luna își continuă călătoria prin Taur, împingându-te să-ți găsești centrul. Acest plasament lunar este perfect pentru a îmbrățișa lucrurile mai fine din viață, așa că nu vă fie teamă să vă răsfățați cu câteva momente de lux mult meritate. Încearcă doar să nu depășești o limită bugetară rezonabilă, deoarece un pătrat T dur între Saturn și nodurile destinului te-ar putea face să pierzi controlul cheltuielilor. Asigură-te că îți exploatezi recunoștința în timp ce urmărești micile binecuvântări pe măsură ce ziua se desfășoară și Luna se apropie de imprevizibilul Uranus.

♉ TAUR

Luna se mișcă prin semnul tău astăzi, oferindu-ți permisiunea cosmică de a-ți prioritiza propriile dorințe emoționale, fizice și materiale. Nu te simți vinovat că pretinzi ce e mai bun în acest moment, dar încearcă să nu pui așteptări nerezonabile pe cei din jurul tău. Popularitatea ta este, de asemenea, pusă în situația de a beneficia de un impuls frumos, deși s-ar putea să trebuiască să stabilești limite cu telefonul tău dacă descoperi că petreci prea mult timp din zi răspunzând la mesaje personale. Asigură-te că îți șoptești dorințele universului în timp ce după-amiaza se manifestă, când Luna se împrietenește cu Uranus, creând o atmosferă în care orice s-ar putea întâmpla.

♊ GEMENI

O cerere de perfecțiune personală ar putea să îți conducă psihicul pe un drum întunecat astăzi, dragă Gemeni, datorită unui pătrat în T dur între Saturn cel serios și nodurile destinului. Aceste vibrații te-ar putea determina să pui prea multă presiune pe tine însuți, așa că va trebui să fii atent să îți păstrezi o dispoziție blândă și răbdătoare, orientată spre iubirea de sine. Din fericire, vei avea ocazia de a scăpa de aceste vibrații grele pe măsură ce se apropie după-amiaza. Luna în Taur se învecinează cu Uranus, creând descoperiri emoționale care te pot ajuta să rupi legăturile cu orice așteptări nesănătoase pe care ți le-ai stabilit.

♋ RAC

S-ar putea să-ți fie greu să relaționezi cu prietenii tăi astăzi, datorită unui cuadrat în T dur între Saturn cel stoic și nodurile destinului. Nu te simți vinovat dacă trebuie să anulezi planurile cu unii dintre prietenii tăi, deoarece aceste vibrații ar putea deveni cam grele, lăsându-te fără inspirație și blocat emoțional. Evită să pui prea multă presiune asupra ta pentru a te distra și, în schimb, îmbrățișează ideea de a fi singur cu gândurile tale în prima jumătate a zilei. Din fericire, vei deveni un pic mai sociabilă pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna se încleștează cu revoluționarul Uranus.

♌ LEU

S-ar putea să te simți un pic deconectat emoțional de cei mai apropiați confidenți astăzi, dragă Leu, deoarece stoicul Saturn intră într-un cuadrat dur în T cu nodurile destinului. Aceste vibrații ar putea să te facă să te simți deosebit de închisă dacă nu ai avut grijă de tine în mod corespunzător în ultima vreme, ceea ce face important ca tu să te dedici unor activități de autoîngrijire și relaxare. Din fericire, entuziasmul te va găsi în această după-amiază, când Luna în Taur se conectează cu revoluționarul Uranus, punându-te într-o dispoziție puțin rebelă. Nu vă fie teamă să spargeți tiparul sau să mergeți împotriva normei, deoarece acest lucru ar putea fi destul de terapeutic și eliberator.

♍ FECIOARĂ

Tensiunea va pluti astăzi în aer, dragă Fecioară, datorită unui cuadrat în T dur între Saturn și nodurile destinului, exacerbând nivelul de stres al familiei și prietenilor tăi. Din fericire pentru tine, vei avea ocazia să eviți aceste vibrații tulburi, deoarece Luna în Taur își aduce strălucirea în sectorul din harta ta care guvernează binecuvântările și spiritualitatea. Acest climat cosmic îți va oferi șansa de a te îndepărta de negativitate, deși va trebui să fii deschis la iubire și la minunea care este universul nostru. Fiți atenți la sincronicități sau la semne de dincolo în această după-amiază, pe măsură ce Luna se învecinează cu Uranus, plin de surprize.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Nu vei avea chef de prostii sau drame astăzi, deoarece Luna își croiește drum prin Taur, activându-ți a opta casă. Acest climat cosmic îți va reaminti valoarea loialității, făcându-te să tai legăturile cu oricine în care nu poți avea încredere sau pe care nu îl consideri un prieten adevărat. La nivel personal, vei deveni inspirat să te îndepărtezi de tiparele autodistructive, optând să te împingi spre un stil de viață mai echilibrat și mai împlinit. Vă veți simți chemat să vă valorificați puterea personală în această după-amiază, când Luna se va apropia de revoluționarul Uranus, declanșându-vă latura rebelă.

♏ SCORPION

În timp ce stresul ar putea găsi cu siguranță o modalitate de a vă atârna deasupra capului chiar acum, veți avea ocazia să scăpați de astfel de griji atunci când Luna își face drum prin Taurul împământenit. Acest plasament lunar va activa sectorul din harta dvs. care guvernează problemele inimii, ajutându-vă să scăpați temporar de probleme aplecându-vă asupra iubirii. Alege-ți cu înțelepciune partenerul pentru această zi. Optează să îți petreci timpul cu persoane care investesc în ele aceeași cantitate de energie pe care o investești și tu. Fiți atenți la mici binecuvântări sau semne de sprijin din partea universului în această după-amiază, când Luna se apropie de Uranus.

♐ SĂGETĂTOR

Găsește o modalitate de a lua lucrurile ușor fără a-ți abandona responsabilitățile, dragă Archer, pe măsură ce Luna Taur îți luminează a șasea casă. Folosește acest climat cosmic ca pe o oportunitate de a te pune la punct cu comisioanele personale, astfel încât să nu fii nevoit să te stresezi din cauza lor în timpul săptămânii de lucru. Cu toate acestea, va fi important să te recompensezi pentru productivitatea ta, mai ales în această după-amiază, când Luna se apropie de Uranus. Oferă-ți un prânz gustos, ochelari de soare noi sau o sticlă de vin pentru mai târziu, ca o modalitate de a te felicita că te-ai ocupat de lista de lucruri de făcut într-o zi de duminică.

♑ CAPRICORN

În timp ce prietenii și familia ta se stresează din cauza responsabilităților, a muncii sau a drumului care îi așteaptă, tu vei avea ocazia să evadezi în mica ta lume atunci când Luna în Taur îți luminează a cincea casă. Folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a te relaxa alături de cei mai buni prieteni, mai ales dacă a trecut ceva timp de când nu v-ați mai descărcat. Dacă nu te simți deosebit de sociabilă, aceste vibrații sunt ideale și pentru a lucra la proiecte creative. Cu toate acestea, va trebui să evitați să cereți perfecțiune de la voi înșivă, mai ales că după-amiaza se manifestă și Luna se apropie de neconvenționalul Uranus.

♒ VĂRSĂTOR

Vibrațiile de afară ar putea părea stresante și copleșitoare astăzi, dragă Vărsătorule, datorită unei serii de aspecte dure pe cer. Din fericire pentru tine, îți vei găsi liniștea din confortul propriei case, pe măsură ce Luna își croiește drum prin senzualul Taur. Folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a te îndepărta de familie și de prieteni, optând să te cuibărești pe canapea cu o mască de față, halatul tău preferat și un bol mare de popcorn. De asemenea, este posibil să iei în considerare posibilitatea de a te deconecta de la aparatele electronice pentru cea mai mare parte a zilei, ca nu cumva să te lași absorbită de drama prietenei tale cele mai bune.

♓ PEȘTI

Găsește o modalitate de a vorbi prin gesturi în loc de cuvinte astăzi, deoarece Luna Taurului luminează senzual sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Oferindu-i iubitei tale un masaj pe spate va arăta că îți pasă mai mult decât ar putea să o spui și poate contribui la ridicarea relației voastre. La celălalt capăt al acestui spectru, niște scuze scrise de mână pot ajuta la calmarea oricărei drame de care v-ați împiedicat recent, făcând un pas în plus spre rezolvarea conflictului. Aceste vibrații sunt, de asemenea, ideale pentru a elibera stresul din corp, așa că asigurați-vă că vă răsfățați cu o sesiune lungă și luxoasă de întindere, completată cu aromoterapie, lumânări pâlpâitoare și cel mai relaxant playlist al dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.