Horoscop noiembrie: cele mai importante evenimente astrologice ale lunii

Horoscop noiembrie: cele mai importante evenimente astrologice ale lunii

Fanaticii toamnei se pot bucura în sfârșit, deoarece ceea ce ar putea fi considerată cea mai autumală lună este în sfârșit în fața noastră. Plin de scuze pentru a coace ceva dulce și condimentat și servind ca act de deschidere a sezonului de sărbători, noiembrie este în egală măsură eterică, confortabilă și plină de oportunități de a sărbători. Acest ton este dat de co-gazdele astrologice ale lunii: Scorpionul impunător și Săgetătorul exuberant.

Soarele se mișcă prin Scorpion, semnul de apă fix (aka rezolvat/obținut) care se simte în mod înnăscut confortabil cu partea de umbră a vieții, puterea și natura transformatoare a sexului și a relațiilor, până pe 22 noiembrie. Iar pentru a doua jumătate a lunii, soarele aducător de vitalitate se deplasează prin semnul de foc mutabil Săgetător, care este plin de dorința de a călători, de dorința de a merge în stil mare sau de a pleca acasă și de setea de cunoaștere. Rezultatul combinării concentrării cu laser a Scorpionului cu natura aventuroasă a Săgetătorului ar putea duce la o lună cu adevărat schimbătoare. Și, oh, da, se întâmplă să aibă loc și ultima eclipsă a anului.

Această vibrație supraîncărcată, foarte emoțională, ar putea fi la cote înalte la începutul lunii, deoarece eclipsa de Lună și Luna plină cade în Taur (opus Soarelui din Scorpion) pe 8 noiembrie. În aceeași zi, Venus se află în cuadratură cu Saturn, indicând o concentrare asupra relațiilor și a banilor. Mercur în Scorpion se opune, de asemenea, lui Uranus în Taur, ceea ce ar putea duce la izbucniri bruște, din senin, care implică comunicarea sau tehnologia.

Dar visele cu ochii deschiși și fanteziile sunt la îndemână doar câteva zile mai târziu, datorită faptului că Venus, Mercur și Soarele din Scorpion formează pe rând trigonuri dulci cu Neptun din Pești, spiritual și iubitor de iluzii, între 10 și 14 noiembrie. Iar pe 15, Venus în Scorpion face trigon cu Jupiter în Pești, care este una dintre cele mai clasice întâlniri planetare romantice, amplificând optimismul, frumusețea și armonia în relații.

Atât Venus, planeta iubirii, cât și Mercur, planeta mesageră, se vor deplasa prin Săgetător de la jumătatea lunii până la începutul lui decembrie, infuzând legăturile voastre cu o comunicare nefiltrată și o perspectivă de petrecăreț. Iar pe 23 noiembrie, chiar înainte de Ziua Recunoștinței, o Lună nouă în Săgetător deschisă și în căutare de înțelepciune vă permite să dați startul unui nou capitol vorbind direct din inimă.

Acestea fiind spuse, cheia pentru a profita la maximum de noiembrie este să faci tot posibilul să accepți ceea ce nu se află sub controlul tău – apoi să sărbătorești fără rușine tot ceea ce este.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.