Horoscop: Perseidele îndeplinesc acum o dorință pentru aceste semne zodiacale

Perseidele ating apogeul pe 12 și 13 august. Puteți citi aici pentru care semne zodiacale, conform horoscopului, o dorință ar putea deveni realitate.

Potrivit unui mit, în momentul în care vedem o stea căzătoare pe cer, ne putem pune o dorință. Potrivit horoscopului, sub influența Perseidelor, adică datorită norului de resturi al cometei noastre prietene Swift-Tuttle care se dezintegrează, următoarele semne zodiacale în special au mari șanse ca cel puțin una dintre dorințele lor să se împlinească – indiferent dacă recunosc sau nu particule de aer strălucitoare în atmosfera noastră.

Leu

Leii nu au, de obicei, nicio problemă în a-i convinge pe ceilalți de ei înșiși – ceea ce își doresc din tot sufletul este să fie sută la sută convinși de ei înșiși măcar o dată. Ei bine, potrivit horoscopului, această dorință ar putea deveni realitate în timpul Perseidelor. În mod surprinzător, nu va fi vorba despre o anumită realizare pe care o vei realiza, ci despre deciziile pe care le iei și valorile pe care acestea le reflectă. Prin intermediul acestora vei putea vedea că faci tot ce poți și că ești în ton cu tine însuți în ansamblu. Iar această realizare te face să te simți foarte bine.

Balanță

Dorința de a fi acceptat și iubit necondiționat este familiară pentru majoritatea oamenilor – inclusiv pentru Balanță. În momentul punctului culminant al Perseidelor vei simți că există una sau chiar mai multe persoane în viața ta pentru care ești mai presus de toate și de neînlocuit, fără a trebui să faci altceva decât să fii tu însuți.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Săgetător

Săgetătorul va sprijini Perseidele în a renunța la ceva ce i-a blocat inconștient pentru o lungă perioadă de timp și i-a împiedicat să se deschidă către noi oportunități și modele de viață. Pe parcurs, vei descoperi că a da formă schimbărilor și a te implica în ele este marele tău punct forte și că ești bine pregătit și înarmat pentru perioada care urmează. Această experiență vă dă curaj și încredere.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.