Horoscop sănătate – BERBEC. Vezi ce trebuie să știi despre zodia ta

Horoscop sănătate - BERBEC. Vezi ce trebuie să știi despre zodia ta

Femeia tipică Berbecului are rezistența fizică a unui alergător de cursă lungă. În general sănătoși, se știe că acești subiecți rezistenți au reușit să țină piept gripei prin pură voință. Arienii sunt pur și simplu prea ocupați pentru a fi bolnavi. Oricât de impenetrabile ar părea la rău, nu același lucru se poate spune despre emoțiile lor. Oricât de puternici ar părea la suprafață, sentimentele lor sunt rănite, mai ales pentru că nu își acordă suficient timp de gândire înainte de a acționa.

Bolile cronice și reziduale sunt susceptibile să vă lovească. Sunteți mai vulnerabil la febră mare, infecții ale stomacului și rinichilor, accidente vasculare cerebrale și hipertensiune arterială. Pe de altă parte, sunteți predispus la migrene, probleme de stomac și infecții renale. Problemele de sănătate ale Berbecului ar putea fi legate de cap, stomac și rinichi, astfel că veți avea nevoie de o atenție deosebită.

Trebuie să fiți extrem de atent la ceea ce consumați din cauza dispepsiei sau a altor probleme de stomac. Nu vă subestimați niciodată problemele legate de vedere, dinți și gingii sau răceala capului. Acordați prioritate solicitării de asistență medicală fără întârziere.

Marte este o planetă fierbinte, uscată, înflăcărată și violentă. Sub influența lui Marte, consumul de alcool ar funcționa ca benzina în foc. Evitați cu orice preț alcoolul pentru a vă proteja rinichii. De asemenea, vă puteți confrunta cu probleme de piele și dureri de genunchi.

Alimente pentru Berbec

Dacă vă simțiți deprimat, probabil că este vorba de o deficiență de potasiu care o provoacă. Fosfatul de potasiu este benefic și pentru ficat și rinichi. Alimentele bogate în fosfat de potasiu sunt fasolea, roșiile, orezul brun, lintea, măslinele, ceapa, nucile, salata, conopida, castraveții, spanacul, broccoli, smochinele, caisele, dovleceii și bananele. Aceste elemente pot ajuta la evitarea problemelor de sănătate ale Berbecului.

FOLLOW ME

Produsele lactate pot spori calciul responsabil pentru sănătatea dinților și a oaselor. Ar trebui să investești într-un storcător/blender pentru a prepara sucuri de legume și smoothie-uri care sunt rapide și nutritive pentru tine.
Deoarece sunteți condus de elementul foc, ar trebui să nu mai consumați alimente picante pentru a ține la distanță aciditatea. Sarea și băuturile alcoolice nu ar lucra niciodată în favoarea ta. Excesul de sare ți-ar afecta oasele, arterele, sistemul osos și cel limfatic. Apa din belșug este o binecuvântare pentru digestia ta și pentru funcționarea eficientă a rinichilor.

Vă rugăm să nu uitați faptul că vindecarea este la fel de importantă ca și munca asiduă pentru a putea avea performanțe optime, atât la nivel mental, cât și fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.