Horoscop sănătate – RAC. Surprize pe planul sănătății

Horoscop sănătate - RAC. Surprize pe planul sănătății

Persoanele născute în Rac sunt sensibile, delicate și extrem de intuitive. Ai o piele moderată, rotundă, lată și frumoasă, o structură de înălțime medie și, de obicei, arăți mai tânăr decât vârsta ta. Numai dacă te simți în siguranță emoțională, corpul, mintea și sufletul tău vor rămâne sănătoase. Sunteți unul dintre cei care îi ajută pe ceilalți.

Să simți nevoile celorlalți și să folosești mâncarea și râsul pentru a-i vindeca și hrăni este prea creativ și intuitiv. Dar tot te tulbură. Astfel, te face susceptibil la probleme medicale și la stres mental. Da, uneori, sănătatea mintală a zodiei Rac se rostogolește doar în acest fel. De altfel, ai o structură emoțională complicată.

Dacă ești un Rac, atunci congo pentru lectură, deoarece acest blog de impact este doar pentru tine. Dacă nu sunteți, dați o lovitură de lectură pentru prietenii și membrii familiei dumneavoastră Rac. Deci, fără nici un comentariu, să explorăm horoscopul de sănătate al Racului.

Sunteți un constructor de case; vă place să mâncați și să vă hrăniți pe cei dragi. Dar cealaltă parte a baricadei constă în faptul că amândoi folosiți mâncarea pentru a sărbători și a repara inima frântă. Este în special pe măsură ce îmbătrânești, ceea ce te face vulnerabil la gunoaie. Neliniștea și nervozitatea vă fac adesea susceptibili la alcool. Fie că mănânci prea mult, fie că rămâi flămând. Pieptul este punctul tău vulnerabil. Cu toate acestea, bolile de inimă vă sunt comune.

Cel mai rău este că persoanele născute în Rac se simt rău sau se simt prea bine dacă au deja probleme fără tulburări reciproce. Considerați râsul ca fiind cel mai bun medicament, mai ales pentru stările emoționale. Afectată de Lună, retenția de apă pe durata acesteia este cea mai gravă problemă de sănătate cu care vă confruntați. Aceasta se extinde la toată omenirea, dar este mai profund resimțită de Racul controlat de Lună.

Alimentația pentru Rac

FOLLOW ME

Alimentele nu sunt doar o sursă de hrană pentru dumneavoastră. Gătitul este modul în care vă arătați dragostea față de cei pe care îi iubiți; mâncatul vă oferă un sentiment de siguranță și un sentiment de comuniune cu colegii. Puteți avea grijă de fluidele corporale și de alimentația generală pentru a preveni problemele de sănătate dacă sunteți guvernat de Lună.

Poți ține în spate emoțiile și sentimentele dacă ești supraponderal sau ai retenție de apă. În alte momente, s-ar putea să vă fie foame să aveți grijă de voi înșivă și să le spuneți celorlalți că nu sunteți hrănit. O dietă bogată în potasiu vă va ajuta să faceți față stresului și, mai ales, retenției de apă. Acesta reglează nivelul de lichide din organism. Spanacul, ardeiul roșu, piersicile, banana, papaya, ciupercile și dovleacul sunt surse bune de potasiu.

Totuși, apelați și la alimente nostalgice, la ciocolată sau la înghețata produsă de bunica dvs. în perioadele de stres. Ar trebui să se evite cu strictețe să mâncați în timp ce sunteți sub stres. Pentru a crește libertatea emoțională, puteți include alimente cu un conținut scăzut de zahăr, grăsimi, grâu și lactate. Această dietă, însă, nu este realistă pe viață. Veți încerca să urmați această dietă o săptămână pe lună pentru a vă detoxifia des organismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.