Horoscop săptămâna 5-11 Februarie: BERBECII fac bani la sfârșit de săptămână, VĂRSĂTORII așteaptă ceva cu sufletul la gură

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

 

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Săptămâna aceasta îți susții foarte puternic punctul de vedere și înveți să spui Nu. Spre sfârșitul săptămânii vei face rost de bani, iar situația ta financiară pare să se îmbunătățească.

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie Taur(21 aprilie-21 mai)

În ultima perioadă ai fost foarte prins în gândurile tale și măcinat de acestea. În această sătămână ai ocazia să discuți cu o persoană dragă despre ce ți se întâmplă și te vei simți foarte bine apoi. Deși ție îți place să te descurci pe cont propriu, ajutorul celorlalți îți poate face foarte mult bine

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie Gemeni (21 mai-21 iunie)

FOLLOW ME

Săptămâna începe cu bucurii pe plan financiar. Poate că e vorba de un salariu, sau alt venit, sunt niște bani pe care îi așteptai de mult. Însă nu o să te bucuri prea mult timp de ei, pentru că îi cheltui foarte repede.

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie Rac (22 iunie-22 iulie)

Săptămâna aceasta vei încerca să te eschivezi din a-i aceepta invitația în oraș cuiva apropiat. Și acest lucrur este foarte greu, pentru că ție îți e mereu teamă că o să jignești persoana de lângă tine.

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie Leu (23 iulie-22 august)

Devi puțin prea protector și posesiv cu familia săptămâna aceasta. Deși le vrei doar binele, poți face foarte mult rău cu atitudinea asta. Încearcă să fii mai relaxat și să găsești alte moduri prin care să-ți susții familia.

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie Fecioară (23 august-22 septembrie)

Sătpămâna aceasta poate fi reprezentată de un nou început pe plan profesional. Ai foarte multe șanse să-ți găsești un nou loc de muncă. Relațiile cu cei din jur merg, de asemenea, foarte bine, iar tu îți faci cât mai mulți prieteni.

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Deși nici tu nu stai pra bine cu banii, îi vei oferi ajutor financiar unei persoane apropiate, iar gesul acesta te va face să te simți foarte bine.

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

În primele zile ale săptămânii vei beneficia de niște bani în plus, dar nu reușești să îi pui deoparte, întrucât la final de săptămână vei merge la cumpărături cu cei dragi.

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Săptămâna aceasta este presărată cu schimbări. Mai ales pe plan profesional, sau în viața de zi cu zi în ceea ce privește locuința. Sunt însă schimbări benefice, și mai mult decât atât, vei fi înconjurat de cei dragi la tot pasul.

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Vei da tot ce-i mai bun la muncă săptămâna aceasta iar la sfârșit șefii for aprecia foarte mult felul în care te-ai descurcat, compartiv cu ceilalți. Sinceritatea ta poate cauza însă anumite discuții.

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Se apropie un eveniment important și vei fi mereu cu gândul la el, ba chiar nu vei putea dormi de emoții. Zilele vor trece astfel în așteptarea lui. Ai putea să-ți ocupi timpul cu niște reparații necesar în casă de ceva vreme.

Horoscop săptămâna 5-11 Februarie Pești (20 februarie-20 martie)

Ești nehotărât în legătura cu locul de muncă și te gândești să cauți unul nou. Un prieten te va ajuta să vezi mai bine lucrurile. Partenerul de viață te va surprinde și el în această săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.