Horoscop săptămânal 23 – 29 august

Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele în această săptămână! 

 BERBEC

Începutul săptămânii te poate ține ocupat la locul de muncă, te poți trezi ocupat cu punerea în aplicare a planurilor tale în ceea ce privește creșterea la locul de muncă și în afaceri. Rețeaua de contacte te poate ajuta să îți desfășori programele mai eficient. Familia te poate sprijini în luarea unor decizii importante în probleme de familie. Poți fi în situația de a câștiga de la adversari și dușmani ascunși. Persoanele necăsătorite își pot găsi un suflet pereche. Partenerii pot lua deciziile necesare în privința căsătoriei cu ajutorul prietenilor.

 TAUR

La începutul săptămânii, poți fi binecuvântat de lună. Situația încurcată de săptămâna trecută este pe cale să se încheie acum. Va fi un moment bun pentru a vă începe proiectele oprite. Destinul îți va fi alături în ceea ce privește profitul din afaceri. Poți primi recompense pentru munca depusă. Te poți aștepta la o călătorie religioasă. Poți decide să donezi o anumită sumă de bani unei organizații de caritate spirituală sau unei organizații caritabile sau poți ajuta persoanele aflate în nevoie. Este posibil să începeți proiecte legate de avere.

 GEMENI

Începutul săptămânii nu va fi bun, s-ar putea să vă dați seama că proiectele dvs. vor fi suspendate automat, fără niciun motiv. S-ar putea să vă confruntați cu o pierdere în acest moment. E sugerat să nu investiți într-o afacere nouă. Câștigul pe care îl aveți în prezent se poate transforma într-o pierdere. În acest fel, veți înceta să mai plantați lucruri greșite. Evitați să vă implicați în conflicte, pentru că nu va face decât să vă doboare. Este posibil să aveți și probleme de sănătate. Cu toate acestea, binecuvântările bătrânilor te pot proteja de această situație necurată. trebuie să eviți conflictele din cămin și din viața sentimentală.

 RAC

În primele două zile ale săptămânii, poți fi fericit, poate ești ocupat cu familia și afacerile. te poți aștepta la liniște sufletească și fericire în jurul tău. Te vei simți bine. Veți fi ocupat cu treburile casnice. Înțelegerea cu soțul/soția va fi mult mai puternică acum. Vă puteți aștepta la noi parteneriate în afaceri. E posibil să puteți lua o decizie rapidă în cadrul afacerii, ceea ce vă poate da un avantaj în curând. Investițiile în lucrări legate de guvern vă pot aduce profit. Veți fi prudenți în probleme legate de rinichi și de aparatul digestiv.

 LEU

În primele două zile ale săptămânii, poți fi binecuvântat cu o combinație de planete pozitive, iar problemele tale de sănătate sunt rezolvate acum. Veniturile dvs. pot crește, iar costurile sunt încă scăzute, vă poate crește soldul bancar. puteți fi gata să preluați controlul asupra adversarilor și dușmanilor ascunși. Puteți fi în măsură să câștigați în orice caz juridic. Șeful dvs. este fericit datorită muncii dvs. asidue, puteți fi promovat în ceea ce privește beneficiile. Disputele cu partenerii de afaceri sunt acum în curs de rezolvare, ceea ce poate arăta o oarecare creștere în cadrul afacerii. De asemenea, vă puteți bucura de unele momente romantice cu partenerul dvs. Ceea ce poate aduce armonie în viața domestică.

FOLLOW ME

 FECIOARĂ

La începutul săptămânii, combinația de planete pozitive vă poate determina să fiți energic, sănătos și înstărit și puteți fi înclinat spre obținerea de cunoștințe și informații. Puteți face noi investiții în bunuri. Trebuie să vă gestionați aroganța, care vă va afecta relațiile cu cei din jur. Îndrăgostiții se pot bucura de momente fericite. Studenții și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot auzi vești bune.

 BALANȚĂ

La începutul săptămânii, timpul este negativ. vă puteți confrunta cu obstacole în calea carierei. Trebuie să vă păstrați răbdarea și va trebui să încercați să evitați să luați orice apel rapid. Trebuie să aveți grijă de familia dvs. în ceea ce privește sănătatea. Puteți să vă urmați instinctele înainte de a face orice investiție. Înainte de a lua orice decizie importantă, ar trebui să vă sfătuiți cu cei mai în vârstă sau cu un consilier. puteți decide, de asemenea, să vă mutați din locul în care locuiți în prezent.

 SCORPION

În primele două zile ale săptămânii, poți obține cele mai bune rezultate din munca ta asiduă. Poți rezolva conflictele cu rudele tale. Poți pleca în vizite de afaceri sau de serviciu pe termen scurt, care îți pot fi de folos în curând. subordonații și frații tăi te pot ajuta în alegerile dificile. O persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate găsi un job potrivit. Rezultatele copiilor vor fi favorabile. Începând cu 23 august, este posibil să vă simțiți plictisit, să nu vă concentrați pe atingerea obiectivelor.

 SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii, puteți fi binecuvântat de Lună, puteți fi fericit și vă puteți concentra asupra obiectivelor dvs. ceea ce vă poate spori încrederea și starea de spirit. Puteți rezolva mai multe probleme cu ajutorul abilităților de comunicare. Vei fi politicos în ceea ce privește viața personală. poți avea un echilibru între economii și cheltuieli, ceea ce îți poate crește soldul bancar.  Studenții se pot aștepta la rezultate pozitive. vă puteți confrunta cu probleme la nivelul gâtului, urechilor, ochilor și cu probleme respiratorii. Trebuie să fiți atenți la alimentație.

 CAPRICORN

În primele două zile ale săptămânii, puteți fi binecuvântat de vibrațiile pozitive, care vă pot da putere, sănătate și vigoare. vă puteți bucura de fiecare moment la serviciu și acasă. este posibil să îndemnați la recompensă în comunitate. vă veți aștepta la o bună colaborare în afaceri. Forța ta spirituală te poate ajuta să iei decizia corectă la locul de muncă. Te poți aștepta la schimbări semnificative la locul de muncă actual, cei care își caută un loc de muncă au șanse să găsească un nou job. În viața domestică, vi se sugerează să evitați orgoliul pentru a păstra armonia cu soțul/soția. este posibil să cheltuiți o anumită sumă și pentru renovarea casei.

 VĂRSĂTOR

Primele două zile ale săptămânii s-ar putea să nu fie bune, iar tu să te simți trist și să te simți frustrat. s-ar putea să te confrunți cu probleme de sănătate pentru tine și pentru părinții tăi. Vei cheltui mult timp de muncă pe lucruri nepotrivite. Poți deveni nerăbdător, ceea ce te poate face să devii arogant, așa că este recomandat să îți controlezi limba când vorbești cu cineva. Îndrăgostiții trebuie să fie atenți, altfel va avea loc o despărțire în relație.

 PEȘTI

Ești binecuvântat de Lună, ceea ce te poate face fericit. Criza de săptămâna trecută s-a încheiat. Cu ajutorul binecuvântării, este posibil să primiți o reciprocitate a muncii dvs. asidue. Cu ajutorul subordonaților, s-ar putea să puteți iniția lucrările amânate. Există unele câștiguri în afaceri care vă pot stimula finanțele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.