Horoscop zilnic 2 mai. Ce aduce prima zi de Paște pentru zodii!

Horoscop zilnic 2 mai. Ce aduce prima zi de Paște pentru zodii!

Horoscop astăzi, 2 mai 2021: Află ce au pregătit astrele pentru tine!

Horoscop duminică 2 mai 2021

Horoscopul oferă perspective interesante și precise. Haideți să aflăm ce ne rezervă astrele pentru duminică, 2 mai.

♈ BERBEC

Un remediu de casă va funcționa bine și veți scăpa de o afecțiune mai veche. Este indicată o viață de familie liniștită, care devine o sursă de satisfacție și bucurie.

♉ TAUR

Performanțele voastre constante vor deveni o realizare pentru voi pe plan academic. Veți fi în centrul atenției pe plan social. Dragostea și romantismul ar putea bate la ușa dvs. în curând.

♊ GEMENI

Veți reuși să finalizați lucrurile pe frontul domestic. O punere în posesie a unei proprietăți ar putea fi amânată. Excelența academică vă poate aduce multe oportunități.

♋ RAC

Lucrurile se vor face conform dorinței dvs. pe frontul familial. O punere în posesie a unei proprietăți ar putea să mai dureze ceva timp. Excelența academică vă va aduce multe oportunități.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♌ LEU

Veți rămâne înaintea altora pe plan academic. Cineva vrea să vă expună adevăratul dumneavoastră, așa că trebuie să depuneți mai multe eforturi pentru a vă păstra imaginea intactă pe plan social.

♍ FECIOARA

Familia va fi prioritatea principală pentru unii. Performanțele academice bune vă vor face ziua mai bună. Cineva vă poate ghida greșit în ceea ce privește o afacere imobiliară.

♎ BALANȚĂ

Rezolvarea unei probleme de familie în cadrul familiei va fi în interesul dvs. Studenții se pot aștepta la un început promițător. Amânarea tuturor chestiunilor legate de proprietate va fi o idee bună.

♏ SCORPION

Încurajările vă vor stimula să vă descurcați cât mai bine în proiectele curente pe plan academic. Ceva pozitiv se va întâmpla în curând. Cei bolnavi se pot bucura în curând de o sănătate excelentă.

Citește și: Horoscop lunar mai 2021. Care sunt cele 4 zodii cărora li se schimbă viața

♐ SĂGETĂTOR

Veți reuși să stârniți mult interes în rândul potențialilor cumpărători, dacă este vorba despre vânzarea unei proprietăți. Rezultatul excelent al competiției vă va menține în fața rivalilor dumneavoastră.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să fiți nevoit să faceți unele schimbări în planurile de vacanță. Veți realiza ceva important pe plan academic. Rugăciunile dvs. vor fi ascultate.

♒ VĂRSĂTOR

Lenea poate fi un mare dușman pentru sănătatea dumneavoastră, așa că aveți grijă. Spiritul tău ridicat și atitudinea ta de a face lucrurile vor umple frontul de acasă de fericire, bucurie și entuziasm.

♓ PEȘTI

Unele schimbări vă vor ține ocupat pe frontul de acasă. Este posibil să solicitați ajutorul cuiva pe plan academic. Ar trebui să evitați riscurile inutile pe frontul sentimental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.