HOROSCOPUL de SFÂRȘIT de an – Ce ZODIE are cel mai bun sfârșit de an


Horoscopul sfârșitului de an

1. Berbec
Ai multă energie și vrei să te implici în cât mai multe lucruri. Ai de gând să faci multe schimbări, așa că ar fi bine să-ți setezi prioritățile. Cheltuielile vor fi destul de mari, așa că fii foarte prudent! Nu se recomandă investițiile majore.

2. Taur
Ai nevoie de momente de relaxare, în care să reflectezi asupra anumitor aspecte din viața ta. Evită orice lucru care te-ar putea distrage, mai ales că există riscul unor dureri de cap ce te vor încurca. În plac personal, s-ar putea să apară anumite discuții cu partenerul de viață.

3. Gemeni
Fii foarte atent la fiecare cuvânt pe care-l spui, deoarece s-ar putea întoarce împotriva ta. Ai nevoie de odihnă cât mai multă, discreție și de momente frumoase alături de cei dragi. Fii atent să nu apară vreo problemă de sănătate!


4. Rac
Treci printr-o perioadă destul de stresantă, deoarece ești foarte solicitat. Cei din jurul tău te vor lângă ei, așa că este posibil să fii puțin extenuat. Vor apărea anumite schimbări și vei dori să te implici în cât mai multe lucruri. Nu te arunca și ai grijă la proiectele în care te implici.

5. Leu
Sfârșitul de an este unul foarte spiritual, bazat pe discuții filozofice. Riscul apariției discuțiilor în contradictoriu cu superiorii și cu autoritățile este mult mai ridicat. Pot apărea discuții minore cu membrii familiei și este posibil să intervină anumite planuri de călătorie.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

6. Fecioară
Aspectul financiar nu este tocmai favorabil. Evită cheltuielile fără rost, mai ales cele care sunt pentru cei din jur. Apar relații interesante cu cineva din străinătate, planuri de călătorie sau chiar de studii. Bucură-te de toate oportunitățile care-ți apar în cale!

7. Balanță
Accentul este pus pe relațiile personale. Banii s-ar putea să reprezinte o problemă și să iște diferite discuții. Ai anumite planuri în minte, pe care le-ai putea realiza, cu ajutorul banilor câștigați pe cont propriu.

8. Scorpion
Ai multă energie și vrei să faci cât mai multe lucruri, într-un timp foarte scurt. Ai multe activități de îndeplinit, așa că ai grijă la sănătate. Odihnește-te cât poți de mult și nu evita acest lucru. S-ar putea să faci o mică vizită la medicul de familie.

9. Săgetător
Este important să comunici cât mai mult cu cei din jurul tău. S-ar putea să apară mici discuții și să fii destul de obosit din cauza suprasolicitării. Relațiile parteneriale, dar și cele cu cei mici te epuizează destul de mult.

10. Capricorn
Închei anul în forță, ai multe lucruri de făcut, mai ales cu treburile gospodărești. Trebuie să ai multă răbdare, pentru a reuși să termin fiecare activitate cu bine. Cei din jur te vor ajuta să rezolvi fiecare lucru în parte. Ai parte de activități relaxante, dar și de multe treburi la locul de muncă.

11. Vărsător
Te vei revedea cu oameni dragi, din anturajul tău. Prietenii, familia îți vor fi alături. Partea mai puțin bună este că este posibil să apară discuții din nimicuri. Apar multe treburi de făcut prin jurul casei și simți că nu le poți face pe toate, însă totul se va termina cu bine.

12. Pești
Te concentrezi pe parte profesională, așa că ar fi bine să te mai relaxezi puțin. Ai o energie care îi va bucura pe cei din jurul tău și este posibil să ți se ceară ajutorul, de către prieteni. Casa îți va fi plină de oameni dragi și te vei bucura de prezența lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.