HOROSCOPUL de SFÂRȘIT de an – Ce ZODIE are cel mai bun sfârșit de an

Horoscopul sfârșitului de an

1. Berbec
Ai multă energie și vrei să te implici în cât mai multe lucruri. Ai de gând să faci multe schimbări, așa că ar fi bine să-ți setezi prioritățile. Cheltuielile vor fi destul de mari, așa că fii foarte prudent! Nu se recomandă investițiile majore.

2. Taur
Ai nevoie de momente de relaxare, în care să reflectezi asupra anumitor aspecte din viața ta. Evită orice lucru care te-ar putea distrage, mai ales că există riscul unor dureri de cap ce te vor încurca. În plac personal, s-ar putea să apară anumite discuții cu partenerul de viață.

3. Gemeni
Fii foarte atent la fiecare cuvânt pe care-l spui, deoarece s-ar putea întoarce împotriva ta. Ai nevoie de odihnă cât mai multă, discreție și de momente frumoase alături de cei dragi. Fii atent să nu apară vreo problemă de sănătate!

4. Rac
Treci printr-o perioadă destul de stresantă, deoarece ești foarte solicitat. Cei din jurul tău te vor lângă ei, așa că este posibil să fii puțin extenuat. Vor apărea anumite schimbări și vei dori să te implici în cât mai multe lucruri. Nu te arunca și ai grijă la proiectele în care te implici.

5. Leu
Sfârșitul de an este unul foarte spiritual, bazat pe discuții filozofice. Riscul apariției discuțiilor în contradictoriu cu superiorii și cu autoritățile este mult mai ridicat. Pot apărea discuții minore cu membrii familiei și este posibil să intervină anumite planuri de călătorie.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

6. Fecioară
Aspectul financiar nu este tocmai favorabil. Evită cheltuielile fără rost, mai ales cele care sunt pentru cei din jur. Apar relații interesante cu cineva din străinătate, planuri de călătorie sau chiar de studii. Bucură-te de toate oportunitățile care-ți apar în cale!

7. Balanță
Accentul este pus pe relațiile personale. Banii s-ar putea să reprezinte o problemă și să iște diferite discuții. Ai anumite planuri în minte, pe care le-ai putea realiza, cu ajutorul banilor câștigați pe cont propriu.

8. Scorpion
Ai multă energie și vrei să faci cât mai multe lucruri, într-un timp foarte scurt. Ai multe activități de îndeplinit, așa că ai grijă la sănătate. Odihnește-te cât poți de mult și nu evita acest lucru. S-ar putea să faci o mică vizită la medicul de familie.

9. Săgetător
Este important să comunici cât mai mult cu cei din jurul tău. S-ar putea să apară mici discuții și să fii destul de obosit din cauza suprasolicitării. Relațiile parteneriale, dar și cele cu cei mici te epuizează destul de mult.

10. Capricorn
Închei anul în forță, ai multe lucruri de făcut, mai ales cu treburile gospodărești. Trebuie să ai multă răbdare, pentru a reuși să termin fiecare activitate cu bine. Cei din jur te vor ajuta să rezolvi fiecare lucru în parte. Ai parte de activități relaxante, dar și de multe treburi la locul de muncă.

11. Vărsător
Te vei revedea cu oameni dragi, din anturajul tău. Prietenii, familia îți vor fi alături. Partea mai puțin bună este că este posibil să apară discuții din nimicuri. Apar multe treburi de făcut prin jurul casei și simți că nu le poți face pe toate, însă totul se va termina cu bine.

12. Pești
Te concentrezi pe parte profesională, așa că ar fi bine să te mai relaxezi puțin. Ai o energie care îi va bucura pe cei din jurul tău și este posibil să ți se ceară ajutorul, de către prieteni. Casa îți va fi plină de oameni dragi și te vei bucura de prezența lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.