Horoscopul lunii aprilie 2021. Va fi o lună surprinzătoare!

Horoscopul lunii aprilie 2021. Va fi o lună surprinzătoare!

Află care sunt principalele evenimente din luna aprilie și cum te influențează acestea, în funcție de zodia ta!

9 aprilie: careul dintre Marte și Neptun

Această poziționare a planetelor poate da un aspect bizar, dar remarcabil, având în vedere că energia vibratorie devine benefică. Pe 9 aprilie, se pot întâmpla lucruri mai extraordinare, încercați să profitați de moment și veți avea parte numai de bucurii.

12 aprilie: Luna nouă

Luna Nouă care are loc pe 12 aprilie ne spune că semnele zodiacale trebuie să fie mai diplomate, să întâmpine și să vorbească pe limba celorlalți, nu să aștepte să fie înțelese și pot descoperi că s-au înșelat.

14 aprilie: Venus în Taur

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Dragostea pasională și gelozia extremă se vor împleti în perioada în care Venus se află în zodia Taur. Vei simți nevoia de a primi mai multe dovezi de iubire, de a petrece mai mult timp cu persoana iubită și de a scăpa de lucrurile neimportante sau dificile.

22 aprilie: Ploaia de meteoriți Lyrid

În noaptea dinspre 22 spre 23 aprilie, pe cer se va vea un adevărat spectacol! Fenomenul apare atunci când Pământul trece prin coada unei comete.

27 aprilie: Super Luna Roz

Luna Roz este aici pentru a ne anunța că pentru tot ceea ce ne dorim să realizăm, trebuie să facem efortul necesar! Este vorba despre latura practică a planurilor, viselor și idealurilor noastre.

Horoscop aprilie 2021

♈ BERBEC

O stare de bine va da tonul pentru această lună. Optimismul legat de schimbările care au avut loc în zona ta de resurse comune. Sentimentul responsabilităților personale nu pare a fi definit, pentru ca tu să înțelegi ce așteaptă ceilalți de la tine. Cereți clarificări. Dorința de a achiziționa un obiect de lux în mod impulsiv, în scop de divertisment, s-ar putea întoarce împotriva ta, dacă nu te gândești bine la acest lucru. Este foarte puțin probabil să o faceți, înainte de a vă arunca în el.

♉ TAUR

Intimitatea pare să fie foarte importantă pentru tine în această lună, dar îți dorești, de asemenea, să faci o figură frumoasă. Schimbări bruște legate de zona ta de muncă ar putea fi prezente, iar aceste schimbări nu te vor face foarte fericit. Adaptarea ar trebui să fie cheia acestei situații, deoarece schimbările sunt foarte greu de suportat pentru tine. Ar trebui să fii pregătit din punct de vedere mental pentru a primi o experiență de învățare în acest domeniu. Îngrijorările din zona căsătoriei și a parteneriatului ar putea fi deranjante pentru tine, dar un schimb de gânduri amical cu un prieten ar putea fi util pentru a-ți liniști mintea.

♊ GEMENI

Luna aceasta s-ar putea ca unii dintre voi să se implice cu prietenii și activități caritabile. Acestea ar putea avea legătură cu munca sau afacerile tale, dar incertitudinea ar putea să-ți provoace unele îngrijorări. Ar putea ajunge la tine știri legate de poziția sau statutul tău în comunitate, aducând informații care ți-ar putea fi foarte utile. Acțiunea impulsivă de a căuta plăcerea într-o călătorie ar putea fi cauza unui dezacord; ar trebui analizată cooperarea și abținerea. Un sentiment iluzoriu de bunăstare ar putea apărea în ceea ce privește finanțele voastre comune. Nu vei fi fericit când vei căuta o oarecare realitate în această situație.

♋ RAC

Statutul social și comunitatea par să fie foarte mult în prim-plan pentru tine în această lună. Divertismentul și activitățile sociale sunt, de asemenea, abundente. Activitățile de la baza de acasă au luat amploare. Unii dintre voi ar putea schimba reședința, dar acest lucru v-ar putea provoca multe cheltuieli neașteptate care ar putea să vă afecteze resursele comune. Ar fi indicat să vă informați înainte de a vă implica sau de a semna ceva. Un prieten cu intenții bune ar putea fi dezinformat. Să aveți încredere în voi înșivă și în ceea ce știți înainte de a lua orice decizie va fi cel mai bine.

♌ LEU

În această lună, unii dintre voi, Leii, veți avea o perspectivă mai filozofică în viața voastră. Pe măsură ce luna avansează, veți căuta un sens mai profund în ceea ce vă propuneți. Dezacordul cu partenerul sau partenerul ar putea zdruncina barca, negocierea cu sentimente față de fiecare parte va netezi drumul. Afirmarea ta în aceste circumstanțe dificile va fi foarte benefică pentru toți. O chestiune legată de muncă poate arăta o perspectivă foarte promițătoare, dar nu uita că nu tot ce strălucește este aur. Nu ți se vor da informații complete în detalii care ar putea fi foarte importante.

Citește și: Echinocțiul de primăvară 2021: cum îți afectează starea de spirit și de sănătate

♍ FECIOARA

În această lună, în centrul atenției se află zona de resurse externe de venit. Vești referitoare la acest aspect în legătură cu un parteneriat sau cu partenerul tău ar putea fi pe agenda ta. Preocuparea ar putea fi creată de această situație. Intuiția și simțul responsabilității vor intra în joc. Ar trebui să existe o mulțime de activități legate de sursele tale personale, unele cheltuieli neașteptate legate de linia ta de muncă ar putea să se întâmple. Înclinația de a acționa pripit ar trebui să fie redusă și ar trebui să se apeleze la prudență.

♎ BALANȚĂ

Pentru unii dintre voi ar putea să sune clopotele de nuntă chiar acum, iar unii dintre voi ar putea, de asemenea, să intre în parteneriate de afaceri. Divergențe minore de punct de vedere cu persoana iubită ar putea ajunge la un punct culminant și să fie exagerate. Așadar, aplanați tot ceea ce nu sunteți de acord înainte ca ceva să fie semnat și sigilat. Noi oportunități de promovare în carieră, împreună cu o recompensă financiară întârziată, ar putea fi în vizor pentru tine. Responsabilitățile imaginare ar putea fi cauza îngrijorărilor, așa că încearcă să fii realist și să privești alte puncte de vedere.

♏ SCORPION

În această lună, în centrul atenției se află domeniul tău de activitate. Responsabilitățile trebuie clarificate, deoarece lipsa de comunicare vă afectează înțelegerea lor. Problemele ar trebui să fie confruntate și discutate. Schimbările de pe frontul de acasă par să se producă într-un mod neașteptat, dându-ți senzația că ai mâinile legate în ciuda nevoilor tale. Rememorarea experiențelor trecute ar putea fi de ajutor. Tensiunile și frustrările ar putea fi rezolvate într-o manieră afectuoasă cu partenerul sau partenera. Schimburile de păreri cu persoana iubită par a fi necesare, iar lecția va fi bine învățată.

♐ SĂGETĂTOR

Vă vor ieși în cale distracții și activități sociale cu prieteni buni. Va fi prezentă și multă comunicare între tine și prieteni, care va aduce vești neașteptate. O experiență care va fi adusă în prim plan ar trebui să fie bine învățată. Zona de muncă vă aduce circumstanțe plăcute, iar unora dintre voi vi se poate promite o recompensă financiară, dar nu uitați că promisiunile sunt doar promisiuni, așa că nu vă puneți toate speranțele. Mulți dintre voi, Săgetătorii, ați putea să vă gândiți la o schimbare de reședință, deoarece începeți să vă simțiți neliniștiți de mediul în care vă aflați. O bună oportunitate de a face acest lucru ar putea apărea în calea voastră.

♑ CAPRICORN

Lumina reflectoarelor în această lună este la baza ta de acasă. Schimbările lente vor începe să ia avânt, iar mutarea ar putea fi unul dintre lucrurile pe care le-ai putea vedea în viitorul imediat. Preocupările legate de această schimbare ar putea să te deranjeze, dar vor trece pe scurt. Nesiguranța cu privire la rolul și responsabilitățile tale de acasă ar putea să te deranjeze, așa că o comunicare cu persoana iubită ar putea clarifica și defini situația pentru tine. Un frate sau o rudă apropiată te-ar putea învăța câte ceva cu referire la finanțele voastre comune. Emoțiile ar putea sta în cale. Liniile de comunicare cu partenerul de cuplu sau cu partenerul se vor deschide armonios în a doua jumătate a lunii, așa că veți putea realiza multe lucruri în ceea ce privește planurile de viitor.

♒ VĂRSĂTOR

Schimbul de idei cu fratele sau cu rudele apropiate despre schimbări îți va aduce o experiență de învățare și o perspectivă diferită în viața ta. Evitați confruntările, deoarece emoțiile ar putea să vă stea în cale; cooperarea va fi necesară. Zona ta de muncă va cere ajustări, deoarece diferențele vor abunda. Acțiunea rapidă ar putea fi dăunătoare, așa că o abordare prietenoasă ar putea fi cea mai bună cale. Îngrijorările legate de obiectivele tale viitoare te vor deranja, dar ascultarea sentimentelor tale interioare te va ghida. Recompense materiale viitoare ar putea fi la orizont.

♓ PEȘTI

În această lună, centrul atenției tale este spre zona resurselor și valorilor tale personale. Vei învăța un lucru sau două în ceea ce privește finanțele comune, iar partenerul sau partenera va avea o contribuție importantă în acest domeniu. Schimbul de idei la locul de muncă va fi necesar, deoarece conflictele interioare par să vă joace feste. Ar trebui să aibă loc negocieri într-o atmosferă prietenoasă. Ține-ți mintea deschisă la sugestii care ar putea fi foarte benefice pentru tine. Nevoia emoțională pentru unele activități recreative și sociale s-ar putea face simțită, iar gânduri de călătorie îți vor trece prin minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.