Horoscopul săptămânii 15-21 august. Ce ne așteaptă până duminică

Vezi ce te așteaptă în această săptămână!

 BERBEC

La mijlocul săptămânii, puteți fi fericiți și binecuvântați de Lună. Armonia în viața de familie va fi excelentă, vă veți bucura de momente fericite alături de partener. Armonia în familie vă va ajuta să vă descurcați bine în afaceri sau la serviciu. Puteți decide noi parteneriate în cadrul afacerilor. Cu ajutorul prietenilor sau al familiei, puteți decide să începeți ceva nou în ceea ce privește munca. este posibil să vă descurcați bine la locul de muncă, vă puteți aștepta la unele promovări în ceea ce privește creșterea profesională. puteți fi în măsură să câștigați procese juridice. Disputele cu frații și surorile se pot aplana aparent.

 TAUR

Poți fi binecuvântat de Lună. poți fi fericit și entuziasmat de lucrurile pozitive din jurul tău, problemele vechi de sănătate cu părinții se vor rezolva acum. s-ar putea să primești vești bune în ceea ce privește costumele scăzute. Seniorii tăi vor fi mulțumiți de tine pentru munca ta sensibilă, care poate fi promovată în ceea ce privește beneficiile. poți avea un control deplin asupra adversarilor și a concurenților în afaceri. Nativii, asociați cu arta, moda, luxul și obiectele de uz casnic, se pot descurca mai bine.

 GEMENI

La mijlocul săptămânii, lucrurile se vor îmbunătăți. vei încerca să te adâncești în toate pentru a căpăta încredere. te vei simți calm și rece, te vei reîmprospăta și te vei explora. Auto-reflecția poate face greșeli în viața ta. vei deveni mai inteligent când vine vorba de dobândirea de cunoștințe. De obicei, vă veți controla temperamentul scurt. Vor fi unele momente în câștigul sleek, care vă pot provoca supărare, puteți fi atent înainte de a face noi investiții în bunuri. Sănătatea copiilor vă poate supăra.  Studenții pot avea rezultate bune pe plan academic. Din 16 august, sănătatea copiilor se va îmbunătăți.

 RAC

La mijlocul săptămânii, timpul va fi amestecat. veți simți un fel de nemulțumire față de munca dvs. de muncă. răbdarea vă va fi pusă la încercare de mai multe ori, veți încerca să finalizați cât mai repede sarcina, iar eficiența dvs. va scădea, ceea ce vă poate afecta activitatea zilnică. proiectele dvs. pot fi întârziate. Veți întâmpina obstacole în calea profesionalismului. Vă veți vedea obligațiile ca pe o povară. Vi se recomandă să aveți grijă de părinți. Veți fi atent la orice investiție într-o nouă afacere. Veți ține cont de recomandările celor mai în vârstă, înainte de a lua decizia necesară. veți avea în vedere și mutarea dintr-un loc în altul.

 LEU

La sfârșitul săptămânii, vei fi binecuvântat cu planete pozitive. energia ta vitală va fi bună, ceea ce te poate face fericit. Conflictul dintre frați este pe cale să se rezolve. Concentrarea asupra muncii va fi pozitivă, ceea ce vă poate oferi succes în afaceri. Cu ajutorul rețelei tale, vei programa scurte vizite legate de muncă, ceea ce îți poate da un avantaj în curând. subordonații tăi te pot ajuta cu apelurile importante legate de muncă. te vei aștepta să vezi rezultate bune în urma muncii tale asidue. O persoană în căutarea unui loc de muncă poate obține un loc de muncă bun după o perioadă grea.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

 FECIOARĂ

La mijlocul săptămânii, veți fi binecuvântat de combinația de planete pozitive.Veți fi fericit. Veți avea respect pentru cei din jur. O serie de probleme vor fi rezolvate cu ajutorul felului dvs. de a vorbi. Va exista un anumit control între economii și cheltuieli, ceea ce vă poate crește economiile. veți plăti pentru achiziționarea unor obiecte pentru renovarea casei. Sunteți sfătuit să vă controlați aroganța pentru a vă menține armonia domestică. Ar trebui să fiți atenți la problemele legate de ureche, gât sau dinți.  Studenții pot afla vești bune despre admitere.

 BALANȚĂ

La începutul săptămânii, veți fi binecuvântat de bătrâni; aceasta vă va da putere și rezistență. Vă puteți bucura de fiecare moment la serviciu și acasă. este posibil să faceți față unui anumit stres legat de muncă, dar simțul interior vă va ajuta să controlați totul. se vor deschide noi surse de beneficii financiare, ceea ce vă poate crește soldul bancar. S-ar putea să puteți înființa o nouă afacere de familie, care vă poate da avantajul în curând. Vă puteți aștepta la o comandă mare din partea afacerii părintești, ceea ce vă poate aduce bani în cadrul afacerii. vă puteți aștepta și încuraja niște noi locuri de muncă în carieră, cei aflați în căutarea unui loc de muncă își pot găsi jobul potrivit. Legătura cu soțul/soția poate fi îmbunătățită, vă puteți bucura de câteva momente de calitate cu soțul/soția, ceea ce poate îmbunătăți armonia în viața de familie.

 SCORPION

La începutul săptămânii, lucrurile vor fi negative, vă veți simți plictisit. este posibil să vă confruntați cu probleme de sănătate. este posibil să fiți victima insomniei, ceea ce vă poate determina să fiți arogant. Aroganța dvs. vă poate afecta armonia în familie. S-ar putea să vă cheltuiți banii câștigați cu greu pe lucruri fără valoare, ceea ce v-ar putea afecta sănătatea financiară. sunteți sfătuit să vă controlați furia pe termen scurt, ceea ce vă va afecta relația cu familia și cu cei din jur. În seara târzie a zilei de 16 august, lucrurile pot ieși din încurcătură. vă puteți simți mișcarea bună cu ajutorul binecuvântărilor bătrânilor.

 SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii, vei fi binecuvântat de Lună, ceea ce te poate face fericit. Pierderea se poate transforma acum într-un profit, ceea ce vă poate îmbunătăți viața financiară. Performanțele tale vor fi mai bune în cadrul afacerii, vei lua decizii dificile în cadrul afacerii, cu ajutorul unui coleg. poți primi niște recompense pentru promovări. Vei decide să aplici idei noi la locul de muncă sau în afacerea ta. îți vei planifica să investești mai mult în afacerea ta. Ceea ce v-ar putea aduce un câștig rapid de bani. veți fi ocupat la serviciu, așa că veți întârzia la reuniunile de familie.

 CAPRICORN

Primele două zile ale săptămânii pot fi foarte aglomerate. Cu ajutorul înțelepciunii, veți putea să luați apelurile necesare în cadrul muncii, ceea ce vă poate crește munca în curând. vă veți bucura de muncă, în condițiile în care veți fi răsplătit pentru munca depusă. Starea de sănătate a mamei dvs. poate fi mai bună acum. Oamenii din jurul tău te vor susține, ceea ce îți poate crește încrederea în tine. Prea mult creier poate fi epuizant și, din cauza volumului de muncă pe care îl depuneți, nu veți putea petrece timp cu familia dvs.

 VĂRSĂTOR

Stânjenirea de săptămâna trecută se poate transforma acum în fericire, te poți regăsi pe terenul satisfacției și al răbdării, poți găsi fericirea în întregul tău moment, ceea ce poate reflecta stilul tău de lucru. Poți decide să faci o scurtă călătorie legată de muncă cu ajutorul fraților tăi, ceea ce îți poate extinde rețeaua socială. Bătrânii tăi îți pot arăta calea cea bună, ceea ce îți poate oferi claritate în ceea ce privește obiectivul tău. Persoanele singure își pot găsi dragostea în aceeași comunitate. Studenții au șanse să asculte veștile bune cu ajutorul destinului. Conflictele cu frații se pot rezolva acum.

 PEȘTI

La începutul săptămânii, te poți simți plictisit, ți se sugerează să îți reglementezi franchețea, ar avea un efect asupra vieții de familie. s-ar putea să fii nevoit să îți contactezi clienții pentru a plăti banii rămași, altfel banii tăi pot fi zero. De asemenea, vi se recomandă să vă controlați aroganța la locul de muncă, chiar dacă vă pierdeți afacerea. Vi se recomandă să conduceți prudent și să evitați să luați decizii pripite. Veți fi speriat de teama necunoscutului. Studenții pot merge și să facă mai multe cercetări pentru a obține succesul. Studenților li se sugerează să nu manipuleze în studii, altfel este posibil să vă aflați în situații nedorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.