Horoscopul săptămânii 21-27 februarie. Cine are noroc și cine are ghinion

Horoscopul săptămânii 18 - 24 octombrie - zodiile cu noroc și cine are ghinion

Previziuni complete pentru o nouă săptămână. Vezi ce te așteaptă în funcție de zodia ta în periada 21 – 27 februarie. Citește horoscopul săptămânal!

♈ BERBEC

Pe măsură ce Venus ajunge prin a noua ta casă solară în această săptămână, vei tânji după mai multă spontaneitate și aventură în relațiile tale, Berbec. Călătoriile cu un partener v-ar face pe amândoi să vă apropiați în mod deosebit.

♉ TAUR

Cu guvernatorul tău planetar, Venus, intrând adânc în a opta ta casă solară, vei avea o oportunitate uriașă de a te contopi mai mult cu un partener, Taur. Senzualitatea pe care o împărtășiți ar putea să vă unească trupul și sufletul.

♊ GEMENI

Venus va dansa pe cerul de lângă tine în această săptămână, Gemeni. Cum ea este planeta armoniei, vei avea parte de ușurință în toate relațiile tale personale și profesionale.

♋ RAC

Binevoitoarea Venus îți onorează a șasea casă solară în această săptămână, Rac. Așa cum face ea, vei avea parte de o relație mai jovială cu toți colegii, angajații sau clienții tăi.

♌ LEU

Chiar dacă ți se pare că a fost o muncă grea pentru a ajunge acolo unde te duci, peisajul cosmic din această săptămână lucrează pentru a-ți înălța credința în acest proces.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să simți nevoia să îți redecorezi casa sau spațiul de locuit în această săptămână, Fecioară. Pe măsură ce Venus îți luminează cea de-a patra casă solară, ai putea găsi mobilier sau opere de artă noi și orbitoare.

♎ BALANȚĂ

Binevoitoarea Venus îți onorează a șasea casă solară în această săptămână, Rac. Așa cum face ea, vei avea parte de o relație mai jovială cu toți colegii, angajații sau clienții tăi.

♏ SCORPION

Chestiunile financiare ar trebui să prospere acum că Venus orbitează în a doua ta casă solară, Scorpion. Mai multe venituri sau cadouri bănești ar putea ajunge în contul tău bancar.

♐ SĂGETĂTOR

Horoscopul săptămânal vrea să intri în lumina reflectoarelor, Săgetătorule. Pe măsură ce magneticul Venus se mișcă în semnul tău zodiacal, vei fi absolut irezistibil în această săptămână.

♑ CAPRICORN

Pe măsură ce Venus se odihnește în a douăsprezecea ta casă solară în această săptămână, vei tânji după dragoste în spatele ușilor închise, Capricorn. Ai putea să te bucuri de o cină la lumina lumânărilor cu partenerul tău sau de un mic pui de somn între apelurile de afaceri.

♒ VĂRSĂTOR

Cu fermecătoarea Venus strălucind în rochia ei de bal în a unsprezecea ta casă solară, vei fi la fel de popular ca întotdeauna în această săptămână, Vărsătorule. Dacă ești singur, acesta este un moment prielnic pentru a cunoaște pe cineva prin intermediul întâlnirilor online. Dacă ești logodit, ieși în oraș cu iubitul tău în spate.

♓ PEȘTI

Aprecierile profesionale și recunoașterea ar putea începe să plouă peste tine în această săptămână, Pești. Venus va străluci ca o bijuterie a coroanei în a zecea ta casă solară, asigurându-se că lumea îți cunoaște numele.

Un comentariu pe “Horoscopul săptămânii 21-27 februarie. Cine are noroc și cine are ghinion

  1. Pingback: Horoscopul săptămânii 21-27 februarie. Cine are noroc și cine are ghinion - Stiri Incurajari 24/7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.