Horoscopul săptămânii 21-27 februarie. Cine are noroc și cine are ghinion

Horoscopul săptămânii 18 - 24 octombrie - zodiile cu noroc și cine are ghinion

Previziuni complete pentru o nouă săptămână. Vezi ce te așteaptă în funcție de zodia ta în periada 21 – 27 februarie. Citește horoscopul săptămânal!

♈ BERBEC

Pe măsură ce Venus ajunge prin a noua ta casă solară în această săptămână, vei tânji după mai multă spontaneitate și aventură în relațiile tale, Berbec. Călătoriile cu un partener v-ar face pe amândoi să vă apropiați în mod deosebit.

♉ TAUR

Cu guvernatorul tău planetar, Venus, intrând adânc în a opta ta casă solară, vei avea o oportunitate uriașă de a te contopi mai mult cu un partener, Taur. Senzualitatea pe care o împărtășiți ar putea să vă unească trupul și sufletul.

♊ GEMENI

Venus va dansa pe cerul de lângă tine în această săptămână, Gemeni. Cum ea este planeta armoniei, vei avea parte de ușurință în toate relațiile tale personale și profesionale.

♋ RAC

Binevoitoarea Venus îți onorează a șasea casă solară în această săptămână, Rac. Așa cum face ea, vei avea parte de o relație mai jovială cu toți colegii, angajații sau clienții tăi.

♌ LEU

Chiar dacă ți se pare că a fost o muncă grea pentru a ajunge acolo unde te duci, peisajul cosmic din această săptămână lucrează pentru a-ți înălța credința în acest proces.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să simți nevoia să îți redecorezi casa sau spațiul de locuit în această săptămână, Fecioară. Pe măsură ce Venus îți luminează cea de-a patra casă solară, ai putea găsi mobilier sau opere de artă noi și orbitoare.

♎ BALANȚĂ

Binevoitoarea Venus îți onorează a șasea casă solară în această săptămână, Rac. Așa cum face ea, vei avea parte de o relație mai jovială cu toți colegii, angajații sau clienții tăi.

♏ SCORPION

Chestiunile financiare ar trebui să prospere acum că Venus orbitează în a doua ta casă solară, Scorpion. Mai multe venituri sau cadouri bănești ar putea ajunge în contul tău bancar.

♐ SĂGETĂTOR

Horoscopul săptămânal vrea să intri în lumina reflectoarelor, Săgetătorule. Pe măsură ce magneticul Venus se mișcă în semnul tău zodiacal, vei fi absolut irezistibil în această săptămână.

♑ CAPRICORN

Pe măsură ce Venus se odihnește în a douăsprezecea ta casă solară în această săptămână, vei tânji după dragoste în spatele ușilor închise, Capricorn. Ai putea să te bucuri de o cină la lumina lumânărilor cu partenerul tău sau de un mic pui de somn între apelurile de afaceri.

♒ VĂRSĂTOR

Cu fermecătoarea Venus strălucind în rochia ei de bal în a unsprezecea ta casă solară, vei fi la fel de popular ca întotdeauna în această săptămână, Vărsătorule. Dacă ești singur, acesta este un moment prielnic pentru a cunoaște pe cineva prin intermediul întâlnirilor online. Dacă ești logodit, ieși în oraș cu iubitul tău în spate.

♓ PEȘTI

Aprecierile profesionale și recunoașterea ar putea începe să plouă peste tine în această săptămână, Pești. Venus va străluci ca o bijuterie a coroanei în a zecea ta casă solară, asigurându-se că lumea îți cunoaște numele.

Un comentariu pe “Horoscopul săptămânii 21-27 februarie. Cine are noroc și cine are ghinion

  1. Pingback: Horoscopul săptămânii 21-27 februarie. Cine are noroc și cine are ghinion - Stiri Incurajari 24/7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.