Horoscopul săptămânii viitoare. Ce zodii o să aibă probleme

Horoscopul săptămânii viitoare. Ce zodii o să aibă probleme

După ce săptămâna trecută a fost plină de ceruri, săptămâna care urmează este relativ liniștită. Ne aflăm acum în sezonul Peștilor, care se așteaptă să fie una dintre cele mai pozitive perioade ale anului. Pe măsură ce Soarele luminează apele vindecătoare ale acestui semn, cu toții putem începe să ne simțim un pic mai ușori și mai susținuți în atingerea viselor noastre.

Luni și marți (timp pentru a sărbători 2/2/22 btw), Luna se va afla în Scorpion, permițându-ne să ne scufundăm adânc în sentimentele, bănuielile și motivele noastre. Deși această călătorie poate fi intensă, ea deține cheile pentru a ne descoperi adevăratele noastre dorințe. Mergi în profunzime și întreabă-te dacă îți dorești cu adevărat ceva, pentru că, miercuri și joi, Venus și Marte vor trimite raze strălucitoare către Neptun.

Aceasta este o energie majoră de manifestare! Această combinație de trei planete este seducătoare și ajută la atragerea iubirii, a sexului și a romantismului (Psst: avem un ghid complet despre cum să manifestăm dragostea). Aceasta este astro-timpul ideal pentru a crea o viziune. Acest lucru este valabil mai ales dacă săptămâna trecută a adus un final în viața noastră.

♈ BERBEC

Pentru tine, Berbec, aceasta este o săptămână importantă când vine vorba de carieră și vizibilitate publică. Este timpul să vă imaginați un nou mod în care puteți nu numai să câștigați mai mulți bani, ci și să aduceți mai multă creativitate în fluxul de lucru. Deoarece guvernatorul tău, Marte, va fi atins de magia lui Venus, primirea de sfaturi și ajutor din partea femeilor este specială acum. Acesta este un moment în care este mai bine să primești energie, în loc să acționezi. Așadar, încetinește, deschide-ți mintea și lasă universul să facă restul.

♉ TAUR

Când guvernatorul tău, Venus, se armonizează cu Neptun, ai una dintre cele mai bune șanse ale anului pentru dragoste, fie că ești singur sau luat. Sub vremea astrologică din această săptămână, ești magnetic, așa că dă-i drumul și pune-te în mișcare! Dacă dragostea nu este blocajul tău în acest moment, această energie este uimitoare pentru a elabora o nouă viziune. Cum arată restul anului pentru tine? Fii foarte specific – și universul te va ajuta să o transformi în realitate!

♊ GEMENI

Se pare că te simți destul de ambițios în această săptămână, mai ales la mijlocul săptămânii, când Luna se va afla în Săgetător. Vei avea chef să realizezi ceva, însă, ar putea exista unele tensiuni între două domenii ale vieții tale. Răspunsurile despre cum să mergi mai departe nu se află în exterior, ci în interiorul tău. Descărcări majore de intuiție sunt disponibile pentru tine, dacă îți faci loc să le absorbi.

FOLLOW ME

♋ RAC

Vești importante despre un parteneriat ar putea fi expuse în această săptămână, dragă Rac. Poate că o nouă relație este dusă la următorul nivel – sau, alternativ, un proiect la care ai lucrat primește în sfârșit vizibilitate sau este dus în etapa următoare. Soarele în Pești îți activează a noua casă, cerându-ți să gândești pe termen lung, ceea ce face ca următoarele câteva luni să fie un moment incredibil pentru a investi în educația ta, indiferent de vârstă sau de industrie.

♌ LEU

Pe măsură ce Soarele intră în Pești în această săptămână, el activează a opta ta casă a transformării, anunțând o perioadă de două luni în care vei beneficia de mai puțină activitate și mai mult timp singur. Aceasta este o oportunitate majoră de a intra în contact cu intuiția ta prin rezervarea unei lecturi astrologice sau de Tarot. Dacă aveți un partener serios, aceasta este, de asemenea, casa care vă guvernează finanțele, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a vorbi despre finanțele și investițiile voastre comune.

♍ FECIOARĂ

Dragostea cosmică continuă să vină, Fecioară! Aceasta este o săptămână în care trebuie să îți concentrezi cea mai mare parte a energiei pe relațiile de tip unu la unu, fie că este vorba de relații romantice sau de afaceri. Oricum ar fi, este un câștig pentru ambele părți! Cu toate acestea, dacă te simți suprasolicitat, conjuncția Venus-Marte în curs de desfășurare în a cincea ta casă a distracției și a romantismului îți permite să iei o pauză de la muncă, astfel încât să te poți concentra pe a te bucura de viață și de tot ceea ce are ea de oferit.

♎ BALANȚĂ

Aceasta este o săptămână în care trebuie să acționezi conform viselor tale, Balanță. Cu guvernatorul tău, Venus, care se conectează cu Neptun, ți se oferă oportunitatea de a crea o viziune, una care poate planta sămânța a ceva mare. În timp ce luarea de notițe sub formă de fotografii și imagini este esențială, să faci un pas spre ideea ta este, de asemenea, crucial pentru a-ți activa norocul. Nu rata această oportunitate, deoarece ea nu se va mai repeta pentru o bună perioadă de timp.

♏ SCORPION

Pentru tine, Scorpionule, săptămâna aceasta se pune un mare accent pe comunicare. S-ar putea să apară unele tensiuni acasă sau poate una sau două surprize. Lasă-te purtat de val, pentru că în spatele intensității, pare să existe un nou început în modul în care îți exprimi ideile către lume. Într-o notă mai distractivă, Soarele în Pești dă startul unei perioade de două luni în care cosmosul îți va cere să încetinești, să te relaxezi și să te distrezi!

♐ SĂGETĂTOR

Așteaptă-te la puțină tensiune în cadrul unei relații importante, deoarece Luna din semnul tău se ciocnește cu Luna neagră Lilith din Gemeni. La suprafață, acest lucru s-ar putea manifesta ca o persoană care încearcă să profite de tine. Dar dacă privești mai profund, ceea ce încearcă să facă această energie este să te ghideze spre o nouă cale, poate una mai autentică în cadrul celor mai importante conexiuni ale tale.

♑ CAPRICORN

Ești un semn zodiacal cam liniștit, dar pe parcursul săptămânii care urmează, actuala configurație planetară te invită să îți exprimi cele mai profunde și mai dragi dorințe! Venus și Marte în semnul tău se conectează cu Neptun în a treia ta casă a comunicării, ceea ce creează o magie majoră atunci când vorbești despre planurile tale. De fapt, sezonul Peștilor este despre activarea vocii tale, Capricorn. Cu cât vei face mai mult acest lucru, cu atât mai mult vei crește în 2022.

♒ VĂRSĂTOR

Mercur, asteroidul Juno și Saturn sunt toți aliniați în semnul tău. Pari ocupat să lucrezi la un proiect de comunicare și, în următoarele zece zile, este important să te concentrezi asupra lui. Deși s-ar putea să fie ore lungi și multă muncă, rezultatul va merita. S-ar putea să observi deja roadele muncii tale, deoarece Soarele a început să-ți activeze a doua casă a banilor atunci când a intrat în Pești. Și ghiciți ce? Mai mult de atât este pe drum, dragă Vărsătorule.

♓ PEȘTI

Aceasta este o săptămână pentru a planta o sămânță, Pești. Venus și Marte se conectează cu Neptun în semnul tău, lăsând să se înțeleagă că comunitatea ta este răspunsul pentru a începe să-ți manifești visele. Mergi mai departe și conectează-te cu cât mai mulți oameni în această săptămână, deoarece ei te pot ajuta să deblochezi viziunea pe care Neptun o are pentru tine. Apoi, captează ideile pe care le ai, creând o bibliotecă de imagini care îți pot informa acțiunile pentru următoarele două luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.