Horoscopul tău săptămânal: 25 aprilie – 1 mai 2021

Horoscopul tău săptămânal 25 aprilie - 1 mai 2021

Principalul eveniment astrologic din această săptămână este Luna plină în Scorpion, pe 26. Gândiți-vă la această lunare ca la un exfoliant cosmic. Lunile pline luminează, iar aceasta ne atrage atenția asupra unor bagaje emoționale persistente. Este timpul să scăpăm de acele puncte negre (literale și metaforice), astfel încât să putem întâlni lumea cu o față proaspătă. Apoi, pe 30, soarele se întâlnește cu Uranus – planeta șocului și a spaimei – aruncând o minge curbă într-o situație pe care o credeam de piatră. Dacă că este vorba de o oportunitate de carieră ieșită din comun, e bine să rămânem deschiși la neașteptat.

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2021

♈ BERBEC

Luna plină în Scorpion, pe 26 aprilie, cade în sectorul tău de investiții comune, iar când vine vorba de mica afacere pe care o construiești, nu mai ai timp de ezitări – pregătește-te de lansare! O discuție de la inimă la inimă, la un pahar de vin, cu partenerul tău de afaceri îți dă curajul de a împărtăși scheletele financiare din dulap care te-au împiedicat să te implici total. Ea vă sprijină în tot acest timp, ajutându-vă să vă dați seama că, deși nimic nu este perfect, acest angajament merită riscul.

♉ TAUR

Este timpul să vă duceți relația la nivelul următor. Cu Luna plină în Scorpion de pe 26, care aduce la suprafață o mulțime de bagaje emoționale, sunteți pregătiți pentru o altă etapă romantică: să vă susțineți reciproc prin drama familiei. Fie că prietenul tău primește o călătorie de vinovăție pentru că a sărit peste o vizită acasă sau că prostiile de la nunta surorii tale au atins un nou vârf, trebuie să treceți împreună peste această furtună. Dacă el rămâne în preajmă după ce toate probleme familiale sunt dezvăluite, știi că ai găsit un partener de nădejde.

♊ GEMENI

Sezonul Taurului a fost până acum un somn lung și delicios pentru tine, dragă Gemeni. Cu Soarele, Mercur și Venus, care își fac veacul în sectorul tău inconștient, ai fost perfect pregătită să iei o pauză. Dar luna plină din 26 este o doză urâtă de realitate, când trebuie să faci o excursie de urgență la veterinar, să depui o cerere de ultim moment sau să repari o eroare dezastruoasă la locul de muncă. Pe ce ați dormit (la propriu)? Și cum te poți pregăti pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple?

♋ RAC

Luna plină din această săptămână, în Scorpion, pe 26 aprilie, aduce o oarecare anxietate în legătură cu abilitățile tale de părinte. Dacă aștepți un copil, pe măsură ce se apropie data nașterii, începi să te întrebi dacă ești cu adevărat făcută pentru toată treaba asta de mamă. Dacă te întâlnești cu cineva, începi să te îngrijorezi că nu ești făcută pentru „chestia adevărată” (orice ar însemna asta). Râde toată lumea de incompetența ta pe la spate? Din fericire, prietena ta cea mai bună îți poate intui panica și o ieșire în parc cu micuțul ei în weekend îți sporește încrederea și îți dă grijile la o parte. Ți se reamintește încă o dată că singura modalitate de a-ți stinge temerile este să le înfrunți.

♌ LEU

Pentru tine, Luna plină în Scorpion de pe 26 este despre terapia de familie. Fie că este vorba de a merge la propriu la o ședință cu mama și sora ta sau de a iniția o confruntare cu colegii tăi de cameră evitanți. Lacrimile sunt vărsate de toți, dar odată cu aceste lacrimi vine și catharsisul. Lucrul prin nodurile din fundație face ca veștile interesante despre carieră care vin pe 30 să fie și mai dulci. Deși momentul este oarecum neașteptat, ești provocat să te ridici și să te lași dus de val.

FOLLOW ME

♍ FECIOARA

Iubești sezonul Taurilor! Energia împământenită, pământeană, te obligă să te apuci să lucrezi la niște obiective pe termen lung. Pe 25, însă, Mercur – planeta care te guvernează – intră în cuadratură cu Saturn, care îți dă o verificare masivă a realității. Obținerea a ceea ce îți dorești va fi o bătălie dificilă. Luna plină de pe 26 aprilie cade în sectorul tău de comunicare, așa că de ce să nu-ți pui sentimentele în scris? O după-amiază petrecută cu jurnalul dvs. de bullet journal vă readuce pe drumul cel bun.

♎ BALANȚĂ

Sezonul Taurului a adus o mulțime de anxietate financiară, deoarece încerci să economisești pentru o achiziție uriașă. Luna plină în Scorpion de pe 26 este un memento că nu trebuie să cheltuiți o tonă de bani pentru a vă simți abundent. Nu trebuie să te răsfeți cu o cină de lux în oraș când partenerul tău face cel mai delicios pui la cuptor acasă. Îmbracă-ți treningurile confortabile din cașmir și bucură-te de vibrații. Apoi, pe 30, când soarele se întâlnește cu Uranus, o ușurare monetară neașteptată vine spre tine. Mulțumiți zeiței!

♏ SCORPION

Cu Luna plină în semnul tău pe 26 aprilie, toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Iar pentru sufletul tău sensibil, acest lucru nu este neapărat un lucru bun. Toată această atenție suplimentară – care a început atunci când ai încercat să postezi un anunț subtil de logodnă care a explodat rapid – îți aduce o mulțime de sentimente sâcâitoare de îndoială de sine. Cine ești tu ca să fii atât de fericit? Așteptați până în weekend – când partenerul dvs. face ceva neașteptat de dulce – pentru a răspunde la avalanșa de mesaje de felicitare.

Citește și: Horoscop lunar mai 2021. Care sunt cele 4 zodii cărora li se schimbă viața

♐ SĂGETĂTOR

Cu Luna plină din această săptămână, pe 26 aprilie, care îți luminează sectorul inconștientului, cel mai bine este să te așezi pentru un somn lung. Sezonul Taurului a fost deja incredibil de ocupat, așa că folosește această lunare ca o scuză pentru a reduce la tăcere apelurile, pentru a nu mai da scroll și pentru a te pune la curent cu ceva lectură. Permiteți-vă să vă răsfățați cu o revistă trash sau un film nostalgic, dacă doriți. Orice lucru relaxant este valabil! Odihnește-te devreme pentru a putea trece peste micile crize – cum ar fi o vizită de urgență la dentist – care apar atunci când soarele se ciocnește cu Uranus pe 30.

♑ CAPRICORN

În aprilie, v-ați propus să vă implicați mai mult. Luna plină în Scorpion de pe 26 aprilie luminează unde te afli cu adevărat cu acest obiectiv. Poate că ai vrut să începi să faci voluntariat în comunitate. Poate ai vrut să programezi mai multe întâlniri regulate cu prietenii tăi din facultate. Dar adevărul este că, de fapt, ai ținut legătura doar cu aceleași două chat-uri de grup. Nu-i nimic! O agățare neașteptată pe data de 30 te trage înapoi într-o sferă socială și îți reaprinde interesul de a te expune.

♒ VĂRSĂTOR

♓ PEȘTI

Prietenul tău a râs toată luna de mentalitatea ta frugală. Dar aceasta este săptămâna în care dieta ta cu ramen dă în sfârșit roade! Luna plină de pe 26 aduce o oportunitate majoră pentru călătorii sau studii. Așa că, fie că pui bani deoparte pentru programul de absolvire ales de tine sau rezervi bilete la nunta de ultim moment (și post-vaccinată!) a unui prieten la destinație, te simți ca un rockstar! Poți rezerva cu cardul tău de credit pentru puncte și îl poți achita imediat! Visul tău a devenit realitate. Bucură-te de el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.