HOROSOCOP 2018: Cele mai NOROCOASE și GHINIONISTE zodii ale anului

Se întâmplă adesea să ai printre cunoscuții tăi persoane care se simt norocoase încă de la naștere, în timp ce alții sunt complet ghinioniști, îşi caută norocul toată viaţa şi tot nu dau de el. Aspectele legate de noroc și ghinion țin de semnul zodiacal care te guvernează. Află mai jos dacă te numeri în topul celo mai norocoase sau celor mai ghinioniste zodii:

Horoscop 2018: Acestea sunt cele mai norocoase si cele mai ghinioniste zodii ale anului

ZODII NOROCOASE:

Locul 1: Fecioară

Pentru Fecioară, planetele se aliniază perfect în acest an, indiferent de zi. Vei reuși să obții foarte multe dintre lucrurile pe care ți se dorești, fără să depui prea mult efort. Vei fi în continuare la fel de perfecționistă, dar nimic nu îți poate strica starea de spirit.

Locul 2: Scorpion

FOLLOW ME

Scorpionii sunt persoane care ar putea foarte bine să joace la loto. Ești genul de persoană care ar putea oricând să câștige un premiu care să-i ajungă o viață sau să găsească bani pe jos.  Oriunde te-ai afla, circumstanţele te avantajează. Totuși, ar trebui să nu te culci pe o ureche, pentru că spre deosebire de Fecioară s-ar putea să nu fii așa norocos toată viața. E indicat să apreciezi ceea ce ai ți să păstrezi bine.

Locul 3: Leu

În ziua în care te-ai născut, Universul a privit în jos și a zâmbit. Carisma ta naturală te scoate mereu în evidență și te face să te simți special. Toate persoanele pe care le întâlnești consideră că ești o persoană foarte captivantă și ai foarte mulți admiratori datorită acestui lucru. Orice dorință ți-ai pune se va îndeplini, pentru că Universul în mod cert te iubește.

ZODII CU GHINION

Locul 1: Gemeni

Anul acesta pare că nimic nu merge bine pentru Gemeni, pentru că ai tendința să gândești negativ. Ești o persoană destul de sceptică și pesimistă așa că rar găsești persoane pe care să le consideri de încredere și să le lași să te ajute atunci când ai nevoie. Soarta nu ține cu tine și deși ți s-a mai arătat asta în nenumărate rânduri, anul acesta va fi mai rău decât de obicei.

Locul 2: Vărsător

Eși o persoană foarte încăpățânată și dai dovadă de inteligență. Acestea sunt atuu-rile tale împotriva destinului, care nu a decis să-ți dea prea mult noroc. Te străduiești să te menții pe linia de plutire, deși îți este foarte greu să-i faci pe cei din jur să te înțeleagă. Te faci cu siguranță remarcat printre celelale semne zodiacale, căci vărsătorii sunt înzestrați cu o unicitate aparte. Totuși, asta ar putea să-i facă pe oameni să te vadă diferit.

Locul 3: Capricorn

Ești o fire foarte muncitoare așa că toate lucrurile bune care ți se întâmplă ar trebui puse pe seama muncii pe care o depui și nu pe seama norocului. Este evident că te străduiești să fii cel mai bun și să evoluezi, dar universul nu e chiar de partea ta. În momentele în care ești foarte aproape de noroc se întâmplă ceva care strică totul. Ești o fire destul de ghinionistă, dar acest lucru ar trebui să te întărească și să nu te sperie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.