Iată ce trebuie să faci zilele acestea ca să îți fie bine tot anul și să treci cu bine peste toate încercările/ greutățile de peste an

Ne apropiem, cu pași grăbiți, de Sărbătoarea Învierii Domnului. Creştinii ortodocși așteaptă această sfântă Zi a Învierii cu smerenie, bucurie, dragoste și pace. Așa ar trebui să fie pentru toți oamenii.

Din păcate, lucrurile nu stau chiar așa. Pentru unii dintre semenii noștri viața este mult mai grea. Necazurile, supărările, încercările de orice natură și chiar boala dau motive de îngrijorare și alungă liniștea sufletului.

Ei bine, am două vești pentru voi. Ca de obicei, una bună și alta proastă…că așa este în viață! Vestea proastă este că nimeni nu scapă de aceste încercări. Vestea bună este că prin anumite acțiuni și alegeri puteam să evităm tragedii și să trecem mai ușor peste necazuri. Cred că toate acestea le știți și voi foarte bine. Ce vreau să vă spun acum, sunt câteva metode prin care veți putea să vă salvați viața.

Înainte de a vi le prezenta trebuie să vă spun că pentru mine acestea sunt câteva formule absolut miraculoase, magice, prin care obțin de fiecare dată ceea ce îmi doresc.

ÎNTOTDEAUNA, dar absolut întotdeauna, am reușit să rezolv ceea ce îmi doream.

Funcționează și primiți răspunsurile dorite doar DACĂ CREDEȚI CU ADEVĂRAT!

FOLLOW ME

Ce este necesar?

  • să mergi la slujba deniilor din Joia și/sau Vinerea Mare și/sau la slujba de Înviere, sâmbătă noaptea
  • să ai lumânări (aici îți voi spune câte în funcție de ziua în care vrei să mergi la slujbă). 12 pntru joi, una pentru vineri și una pentru sâmbătă. Eu cumpăr lumânări din ceară, de la biserică. Ard mai mult și ajut și biserica. 
  • să ai un șiret sau o sfoară
  • să ai multă credință și răbdare 🙂

1378675_571259229576611_155989357_n-9577391

Ca să nu vă mai țin în suspans vă spun exact ce trebuie să faceți, în fiecare din cele trei zile din Săptămâna Mare.

Joi, la slujba deniei, se vor citi cele 12 Evanghelii. Dacă nu ați mai fost niciodată la această slujbă, vă spun că va dura cam o oră și ceva, dar este foarte emoționantă și are o încărcătură spirituală foarte mare. Vor fi citite sfintele Evanghelii despre care vă spuneam. Când preotul începe să citească sfânta Evanghelie, aprindeți o lumânare apoi faceți un nod pe șiret. E bine să fie un șiret mai gros așa încât să puteți desface cu ușurință nodul la nevoie. După ce este citită, lumânarea se stinge, apoi când e citită alta, aprindeți altă lumânare. La finalul slujbei trebuie să aveți 12 lumânări și 12 noduri.

Pe parcursul anului, atunci când aveți o problemă, o supărare sau o situație pe care vreți să o depășiți cu bine, aveți de făcut două lucruri. Aprindeți o lumânare din acestea și vă rugați la Mântuitorul Iisus Hristos să vă ajute să fie bine!

De asemenea, desfaceți un nod. Credeți-mă, eu am avut pe parcursul unui an, am avut două situații foarte delicate. Am desfăcut nodurile, mi-am făcut semnul sfintei cruci și m-am rugat la Maica Domnului și la Domnul Iisus pentru ajutor.

Nu vă pot spune exact despre ce era vorba, sunt implicate persoane dragi care doresc să rămână în anonimat, dar cineva f apropiat mie suferise un accident și nu știam ce se va întâmpla. După ce m-am rugat, medicii au venit și ne-au spus că este bine, în afara oricărui pericol.

img_1849-5874681

Există și o rugăciune care se citește când sunt defăcute nodurile, rugăciune pe care o voi publica la finalul acestui articol.

La Slujba Prohodului de vineri seara, se înconjoară biserica cu o lumânare aprinsă. Nu aruncați și nu lăsați să ardă acea lumânare. Luați-o acasă și la fel, când aveți o problemă, aprindeți-o și la fel, rugați-vă la Domnul Iisus.

La Slujba de Înviere, e bine să ajungeți cu Lumina Sfântă acasă, Lumânarea cu care luați lumină o țineți pentru când aveți de depășit problemele. Ca și în celelalte situații, o aprindeți și vă rugați să rezolvați!

Țin să vă spun că ajută la orice, condiția v-am spus-o: trebuie să credeți și să vă rugați cu toată inima!

Și mai țin să vă precizez că nu funcționează și în cazul în care vă doriți să câștigați la loterie, să vă măritați cu un barbat tânăr, bogat, frumos, generos, și nici în cazul în care vreți să vă răzbunați pe cei care vă fac rău. Cea mai bună armă este RUGĂCIUNEA!

img_1893-6804324

Și așa cum v-am promis, vă prezint și rugăciunea care se citește când se desfac nodurile.

PS: eu nu am apucat să o citesc de fiecare dată deoarece la început nu știam de această rugăciune. Vă recomand să o citiți pentru că vă va da mai multă încredere și vă va ajuta să vă liniștiți sufletul!

O, Mamă prea iubită şi Preasfântă Fecioară Maria, Tu care desfaci „nodurile” ce îi sufocă pe copiii Tăi, întinde-ţi mâinile milostive spre mine. Îţi încredinţez astăzi acest „nod” (numim necazul) şi toate consecinţele negative. Îţi dau acest „nod” care mă chinuie, mă face nefericit şi mă împiedică să mă unesc cu tine şi cu Fiul Tău, Mântuitorul meu. Cred cu tărie că poţi să desfaci acest „nod” pentru că Domnul Isus îţi dă întreaga putere. Tu eşti Mama mea, ştiu că vei face aceasta pentru că mă iubeşti cu însuşi iubirea Lui Dumnezeu. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine! Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preaiubită!

O, Mamă prea iubită, izvorul tuturor harurilor, inima mi se îndreaptă azi către tine. Recunosc că sunt păcătos şi am nevoie de ajutorul tău. Încredintez în mâinile tale acest „nod” şi te rog să mă ierţi că am neglijat adeseori harurile pe care tu le obţii pentru mine. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine! Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preaiubită!

Preasfânta mea Mijlocitoare, Împărăteasa cerului, Tu ale cărei mâini primesc şi împart toate bogăţiile Cereşti. Depun în mâinile tale acest „nod” al vieţii mele. Îi cer iertare Părintelui Veşnic pentru greşelile mele ca Tu să poţi desface acest „nod” pentru a-mi uşura viaţa. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine! Îţi multumesc, Măicuţa mea preaiubită!

Maică Sfântă Preaiubită, care îi primeşti pe toti cei care te caută, îndură-te de mine. Depun în mâinile tale acest „nod” greu. El îmi alungă pacea, imi paralizează sufletul, mă impiedică să merg către Domnul meu, şi să-mi pun viaţa în slujba Lui. Desfă, te rog, acest „nod” din viaţa mea, o, Măicuţă Bună. Cere de la Fiul Tău iubit, vindecarea credinţei mele paralizate, care se lasă doborâtă. Mergi alături de mine, să încetez să mă tot plâng, să învăţ, să mulţumesc în fiecare clipă şi să surâd încrezator în puterea ta. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine! Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preaiubită!

Mamă care desfaci „nodurile”. Blândă, generoasă şi plină de iubire, mă îndrept către tine pentru a încredinţa încă o dată, în mâinile tale, acest nod. Îţi cer înţelepciunea lui Dumnezeu, ca să acţionez în lumina Spiritului Sfânt, pentru a deznoda toate aceste dificultăţi. Eliberează-mă de amărăciunea, de mânia şi de ura cauzate de acest „nod” în sufletul meu. Dă-mi blândeţea ta, ca să învăţ să meditez totul în tăcere în inima mea. Spiritul lui Dumnezeu să vină asupra mea pentru a trăi o viaţă nouă. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine! Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preiubită!

Regina şi Mama Îndurării, îţi predau acest „nod” al vieţii mele. Şi te rog să-mi dai o inimă care să ştie să fie răbdătoare, în timp ce Tu desfaci acest „nod” greu al vieţii mele. Învaţă-mă să perseverez în ascultarea Cuvântului lui Dumnezeu, să mă spovedesc, să mă împărtăşesc şi rămâi mereu cu mine. Pregăteşte-mi inima pentru a sărbători cu îngerii Harul pe care tu eşti pe cale să mi-l obţii. Distruge capcanele care au provocat aceste „noduri” în viaţa mea. Îţi dau inima şi tot ce-mi aparţine: casa, familia, bunurile exterioare şi interioare, să-ţi aparţină pentru totdeauna. Să ştergi cu milostivirea ta lacrimile din ochii mei, şi să mă primeşti în braţele tale. Învăluieşte-mă în mantia ta de iubire, păstrează-mă sub ocrotirea ta. Te rog să-mi desfaci acest „nod” pentru totdeauna… Sper în tine Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine!

Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preiubită!

0 comentarii pe “Iată ce trebuie să faci zilele acestea ca să îți fie bine tot anul și să treci cu bine peste toate încercările/ greutățile de peste an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.