Iubeşte-te. Alma și Ladislau Redlinger

Viața asta a trecut prea repede…ca două secunde. Și am vrea să mai fie două secunde, ca să ne cunoaștem. Am început să ne cunoaștem în cei 75 de ani. Vrem să ne cunoaștem și mai bine, și mai departe…

Și uite așa am ajuns în ultima zi a campaniei Iubește-te. O campanie care mi-a fost dragă de la prima idee și care mi-e cu mult mai dragă acum, la ceas de concluzii. M-a ajutat să mă descopăr, să descopăr oameni minunați, de care m-am îndrăgostit iremediabil, și să revin la un adevăr fundamental: fără iubire, nu am fi nimic.

Aceste 8 zile de Iubeste-te. m-au învățat multe.

Am învățat că iubirea de sine este kilometrul zero în tot ceea ce ești, faci, oferi și iubești mai departe.

Am învățat că prima iubire și cea care te va însoți o viață este iubirea de tine însăți.

Am învățat că, iubindu-te, nu vei fi niciodată singură.

FOLLOW ME

Am învățat că, așa cum te iubești pe tine, îi iubești și pe alții.

Am învățat că numai oferind iubire, primești iubire.

Am învățat că iubirea e simplă, onestă, caldă și la îndemâna tuturor. E de ajuns doar să o privim în ochi.

Am învățat că iubirea vine natural și durează toată viața.

Am învățat să mă iubesc.

Iubeşte-te. Ziua 8. Cu Alma și Ladislau Redlinger

 

Și, oricât aș fi căutat, nu aș fi găsit o scenă de final mai frumoasă, mai sinceră și mai generoasă a campaniei decât ceea ce urmează să vedeți. De la iubirea de sine până la o mare poveste de dragoste este doar un pas. Așa am cunoscut-o pe pictorița Alma Redlinger, alături de soțul său, Ladislau Redlinger, că protagoniști ai unei frumoase povești de dragoste, care durează de 75 de ani. O dragoste pe care o simți încă, de parcă s-ar fi născut ieri, o vezi, te emoționează, te învață, îți sufocă grijile mărunte și îți întoarce privirea către ceea ce dă cu adevărat valoare și savoare vieții. La urma urmei, suntem ceea ce iubim și tot ce va conta în final va fi…cât am iubit cu adevărat.

Nu trece zi ca soții Redlinger să nu se țină de mână sau să nu se îmbrățișeze. Ei sunt cei de la care trebuie să învățam, iar acum ar fi un moment bun să începem.

Le mulțumesc din suflet că s-au alăturat campaniei Iubește-te. și că mi-au deschis ușile casei, atelierului și poveștii lor. Acum, vă invit și pe voi să-i descoperiți.

Iubește-te și…Iubește! Š

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.