Numerologia și misterul numerelor destinului

În numerologie, Numărul Destinului este suma totală a datei de naștere și, prin urmare, este unic pentru fiecare persoană. Acesta îl face pe individ să conștientizeze interesul său personal, capacitățile, atitudinile și talentele sale unice care îl conduc spre scopul existenței sale pe pământ. Este numit în mod obișnuit „numărul norocos”. Se calculează prin adunarea tuturor cifrelor din data de naștere a unei persoane și se reduce la o singură cifră.

De exemplu, o dată de naștere de 2/09/1976 va da numărul destinului 7 (2+9+1+9+9+7+6= 34= 7). Se calculează, de asemenea, prin înlocuirea alfabetului numelui complet de naștere cu cifrele corespunzătoare, de exemplu A=1, D=4.

Numărului destinului 1

Acest număr arată că persoana are calități naturale, înnăscute de lider și că este destinată să fie un lider. Prin urmare, o astfel de persoană ar trebui să se antreneze pentru a fi inovatoare, determinată și îndrăzneață, cu încredere în sine și autocontrol. El nu ar trebui să fie dominator, egoist, autoritar și arogant sau un bătăuș. El ar trebui să aibă capacitatea de a gândi independent pentru el însuși în ceea ce privește ceea ce este corect și de a acționa în consecință deschizându-și propriul drum pentru a-i conduce pe ceilalți spre ceea ce el consideră corect. Un lider ar trebui să fie capabil să cunoască orice problemă care se apropie și să învețe cum să le evite și să găsească o cale sigură.

Numărului destinului 2

Persoanele cu numărul 2 ca număr al destinului au capacități diplomatice. Ei sunt buni pacificatori. Pentru o astfel de capacitate, se va constata că cineva va avea tact și va fi persuasiv. El ar trebui să se antreneze pentru a fi pașnic, iubitor, bun, atent, răbdător, blând și înțelegător. Nu ar trebui să fie foarte sensibil sau să se lase ușor dus de emoțiile, discuțiile sau comportamentul celorlalți. El trebuie să își asume controlul asupra stării de spirit și a indeciziei din el însuși Trebuie să știe cum să îi ajute pe ceilalți, rezolvându-le certurile și divergențele, chiar dacă el nu dorește cu adevărat să facă acest lucru. Aceasta este calea corectă a împlinirii de sine.

Numărului destinului 3

Un posesor al numărului 3 ca număr al destinului excelează în crearea și menținerea relațiilor. El este optimist, vesel, încrezător și sociabil. El ar trebui să se învețe pe sine pentru a-i ajuta pe alții să învețe cum să fie veseli și fericiți. El poate fi de mare ajutor pentru cei care și-au pierdut bucuria și cheful de viață, învățându-i să-și trăiască viața din plin cu bucurie și râs. Acest lucru poate fi realizat prin propriul stil de viață și prin faptul că este articulat și creativ în a-i aduce pe alții la ceea ce este corect, permițându-le astfel să se bucure de singura viață pe care o au pe pământ.

Numărului destinului 4

Cu Numărul 4 ca număr al destinului, individul are un mare potențial pentru toate tipurile de muncă managerială. El are în mod evident capacități puternice pentru a gestiona organizații mari. El își poate asuma mari responsabilități și le îndeplinește cu precizie. Este o persoană foarte practică și își găsește satisfacția în organizarea de evenimente importante, întâlniri, chestiuni care vor fi de lungă durată. Această persoană ar trebui să învețe să fie metodică, serioasă, studioasă, disciplinată, loială, onestă și practică, astfel încât ceilalți să poată avea încredere în ea pentru a face lucrurile în mod corespunzător. El nu ar trebui să fie rigid, încăpățânat, plictisitor, melancolic și să se teamă de schimbare.

FOLLOW ME

Numărului destinului 5

Acest număr al destinului este posedat de cei cărora le place să aibă parte de schimbări în viața lor. Ei nu tolerează un stil de viață stagnant. Ei își găsesc împlinirea în a avea libertate. Îi plac călătoriile, aventura și provocările în viață. Prin urmare, o astfel de persoană ar trebui să învețe să aducă schimbări în stilul său de viață, schimbând tot ceea ce îi influențează viața familiară și sedentară. El trebuie să se asigure că nu se grăbește orbește să facă o schimbare, în schimb, trebuie să rămână în alertă pentru orice ocazie bună care să apară pentru schimbarea dorită. Ar trebui să se învețe să fie entuziast și adaptabil, și nu prea indulgent, indiferent, vulgar, iritabil sau risipitor.

Numărului destinului 6

Posesorul acestui număr al destinului este afectuos și gospodăresc, cu capacități umanitare. Este dornic să-i ajute pe cei nefericiți, slabi și care se confruntă cu adversități în viața lor; îi ridică din soartă și le permite să găsească fericirea în viața lor și împlinirea în propria viață. Prin urmare, ar trebui să se învețe să fie de încredere, amabil și prietenos cu ceilalți. El nu ar trebui să fie încăpățânat, iresponsabil, neînduplecat și lent în luarea deciziilor. El poate ajuta pe cineva care nu poate lua decizii pentru un ajutor, dar nu ar trebui să intervină în afacerile altora decât dacă i se cere.

Numărului destinului 7

Numărul 7 in numerele de destin inseamnă cineva care are capacități de invățătură. El este un gânditor și un învățător de lucruri noi și are nevoie de timp bun cu el însuși. Îi place să împărtășească celorlalți ceea ce el însuși a învățat. Acest lucru îl face verbal sau prin scrieri impresionante, aducând astfel satisfacție în viața sa. Această persoană ar trebui să se învețe să fie originală, analitică, independentă, profesionistă și sinceră. Nu ar trebui să fie pesimist, sceptic, distant, nervos și temător și nu ar trebui să găsească defecte la ceilalți. Se descurcă bine participând la explorarea unor domenii de cunoaștere precum știința, misterele și descoperirile.

Numărului destinului 8

Destinul Numărul 8 aparține persoanelor care își doresc respect din partea celorlalți și sunt foarte ambițioase în viața lor. O astfel de persoană își propune să realizeze lucruri mărețe și să obțină un succes remarcabil în viața sa. El ar trebui să învețe să fie stăpân pe sine, sârguincios, hotărât să aibă succes în tot ceea ce face, perseverent, muncitor și filozof. El ar trebui să își stabilească obiective și să se străduiască să le atingă prin sârguință. Câștigurile financiare îl vor urma, dar el nu ar trebui să facă din asta scopul său. El nu ar trebui să fie opresiv, bătăuș sau autoritar și nu ar trebui să aibă o foame de putere, faimă, bani sau câștiguri materiale.

Numărului destinului 9

Posesorul numărului 9 al destinului are un mare entuziasm pentru viață. El aduce frumusețea și perfecțiunea în propria viață și în viața celorlalți. Acest lucru îl face prin contribuția sa asupra carității, romantismului și artei. O astfel de persoană ar trebui să aibă o minte pașnică, să fie blândă, generoasă, iertătoare și plină de compasiune în suflet, să fie o sursă de inspirație pentru ceilalți, să aibă o voință puternică, să fie artistică, energică și umană. El ar trebui să se învețe să nu fie îngust la minte sau cu o viziune îngustă asupra vieții, emotiv, impulsiv, grăbit în a-și pierde cumpătul, aspru în vorbire și comportament, o influență negativă și nu ar trebui să fie prompt în a se lua la bătaie.

Numărului destinului 11

Acest număr al destinului este primul dintre numerele maestre și se exprimă prin 11 sau 11/2. Nu poate fi adunat pentru a face 2. Persoanele care posedă acest număr maestru sunt excelenți asistenți sociali, consilieri, profesori și filosofi. În general, ei adoptă o cale spirituală în viață și devin lideri spirituali. De obicei, intră pe calea spirituală pentru că au suferit teribil în primii ani de viață și de aceea sunt mereu în căutarea adevărului, iar atunci când îl găsesc îi învață și pe alții care vor să-i asculte. Aceste persoane ar trebui să vadă ce este mai bun în ceilalți, fiind compătimitoare, amabile și umile.

Numărului destinului 22

Numărul destinului 22 este, de asemenea, un număr maestru. De asemenea, nu poate fi adunat pentru a face 4. Indică o persoană care are o mare forță interioară pentru a obține mari realizări în viața sa și este un maestru constructor. Individul este capabil să se descurce excelent în orice lucrare pe care o întreprinde și de aceea, în general, se ocupă de proiecte foarte mari, dovedindu-se un mare lider. El ar trebui să se învețe să facă lucruri de care să beneficieze ceilalți, să rămână umil și să fie un vizionar al marilor realizări. Aceste persoane se vor descurca bine în domenii precum medicina, dreptul, politica și divertismentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.