Oamenii cu cei mai frumoși OCHI din lume! 10 PRIVIRI care au HIPNOTIZAT o lume întreagă

Dacă este adevărat că „ochii sunt reflexia sufletului”, copiii pe care îi veți putea admira în fotografiile acestui articol au cele mai frumoase suflete din istorie…

Fă cunoștință cu cei mai uimitori ochi din lume și lasă-te hipnotizat de către ei.

1. Persoana prezentată în prima fotografie este un băiat numit Azu. El are 10 ani și vine din Rajasthan, India. S-a născut în micul oraș Shadipur, iar cel mai mare hobby al său este de a face trucuri magice, cu care iși bucură vecinii. Apropo, ochii lui arata, de asemenea, magic: verde din punct de vedere tehnic, însă ei au elemente galbene și gri. În plus, irisul este evidențiat de un cerc mai închis decât la restul ochilor.

2. Ping este un mic băiat japonez ai cărui ochi arată incredibil. Nu numai pentru că au o nuanță frumoasă, verde, ci și pentru că sunt verzi în întregime. Spre deosebire de majoritatea oamenilor, ochii lui Ping nu au pupile vizibile, deși nu a fost detectat niciun defect de vedere. Pupilele sale imită culoarea irisului, oferindu-i un aspect unic.

3. Această mică frumusețe de origine australiană are unii dintre cei mai atrăgători ochi. Ochii ei sunt imenși, albaștri și perfect rotunzi, motiv pentru care autorul a numit-o „Oceanic Eyes”.

FOLLOW ME

4. Femeile cunoscute ca dansatoare de belly-dance reprezintă o temă foarte obișnuită în lucrările creatorului acestei fotografii. Această femeie are niște ochi maro, frumoși, înconjurați de un inel verzui. Evidențiați și mai mult de machiajul său întunecat, ei au un aspect și mai dramatic.

5. Următoarea frumusețe vine din țara Sudanului și are pur și simplu niște ochi frumoși și impunători. Culoarea lor se datorează unei combinații ciudate de nuanțe de albastru și verde. Pentru a face lucrurile mult mai încântătoare, forma perfectă a ochilor ei o face să arate ca o păpușă vie care contrastează cu o culoare întunecată a pielii.

6. Un alt tânăr din Africa ce se poate lăuda cu ochii săi se numește Adrian. Irisul său este albastru ușor deschis. Deși, în opinia lui Adrian însuși, alți copii râd de multe ori de el din cauza culorii ochilor, suntem siguri că într-o zi vor începe să-l iubească.

7. Acest copil adorabil ar fi frumos chiar și fără astfel de ochii, deși cel mai uimitor lucru despre ei este că irisul lor este de culoarea mierii. Culoarea pielii sale întunecate nu poate decât să îi îmbunătățească aspectul, deoarece în contrast cu ochii atât de limpezi și vii, îi face să iasă în evidență și mai mult. Având în vedere caracteristicile faciale ale copilului, putem presupune că în câțiva ani va apărea într-o revistă de modă …

8. De asemenea, ochii acestor doi frați (o fată și un băiețel) sunt absolut minunați. Doar 4% din populație are ochi verzi și aici avem deja două persoane! Deși cei doi frați nu știu, ochii lor sunt pur și simplu șocanți și remarcabili. Ești de acord? Cunoști pe cineva cu ochi verzi atât de frumoși?

9. Deși aspectul acestei fetițe poate părea oarecum amenințător, nu este așa. De fapt, este speriată. Numele ei este Sharbat Gula, ea este originară din Afganistan, iar această fotografie a apărut în 1985 în National Geographic. Ani de zile, adevărata ei identitate era necunoscută până când femeia (născută în 1973) a fost găsită în 2002 de către reporterii revistei. Privind doar ochii ei, este posibil să cunoaștem întreagai storie a vieți iei.

10. Aspectul acestei fetițe este unul dintre cele mai frumoase. Ochii ei sunt verzi, cu elemente de gri-argintiu. Culoarea irisului ei este pur și simplu unică, fiind împodobit cu un inel întunecat care evidențiaza ochii și adaugă farmec. De asemenea, forma lor nu poate fi mai perfectă, arătand ca un înger trimis pe Pământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.