Secretele bărbatului din zodia Scorpion. Cum se comportă când e îndrăgostit

Barbatul zodia Scorpion

Atunci când un bărbat Scorpion se îndrăgostește, se atașează foarte mult și se poate apropia adesea prea mult de partenera sa. Din câte știe el, o relație cu cineva este fie o relație cu „alesul”, fie nu, și nu se va mulțumi niciodată cu mai puțin decât ceea ce știe că este potrivit pentru el. Emoțiile sale sunt profunde și foarte greu de schimbat odată ce sunt acolo, așa că, dacă partenerul său îi stârnește inima, există o șansă mai mare ca dragostea lui să se transforme în ură decât ca aceasta să se estompeze sau să dispară. Va fi intens în abordarea sa și adesea va respinge latura tandră a emoțiilor sale, ca și cum s-ar aștepta de la el să nu arate cât de slab poate fi. În cazul în care sunt implicate sentimente cu adevărat profunde, bărbatul Scorpion este capabil de o compasiune incredibilă și de înțelegere emoțională.

Se spune adesea că un bărbat Scorpion poate fi obsesiv, posesiv și răzbunător, dar adevărul este că poate fi, de asemenea, loial, de sprijin, plin de compasiune și incredibil în pat. Acest bărbat are de-a face cu o profunzime emoțională neobișnuită, ceea ce duce la sensibilitatea sa extremă și la nevoia de a-și închide inima pentru a nu fi rănit. Singurul motiv pentru care devine răzbunător este în natura sa profund emoțională și în incapacitatea sa de a ierta profunzimea rănilor. Poate părea fatalist, ca și cum totul ar fi prea mare pentru a fi gestionat, pentru că este intens și observă viața ca pe o serie de mici morți, nedemnă de a fi trăită dacă nu este trăită.

Ca tot ceea ce este alb și negru în lumea lui, așa este și încrederea. El poate fi fie de încredere necondiționată și se poate baza pe el, fie complet detașat și dureros de distant, făcând alegeri fără să țină cont de sentimentele celorlalți. Are nevoia de a spune întotdeauna ce gândește și, în general, va spune adevărul. Am putea spune chiar că cea mai mare bucurie a sa constă în a oferi observațiile sale cu privire la adevărul dur cu care nimeni nu vrea să se confrunte. Cu toate acestea, dacă este suficient de supărat, pe partenera sa, pe mama sa sau pe întreaga lume, ar putea fi acel om tăcut la care te poți uita toată ziua și tot nu-i poți recunoaște intențiile sau gândurile.

Pentru a înțelege un Scorpion, trebuie să înțelegi cât de emoțional este

Adesea, sensibilitatea lui cere un partener care să fie suficient de lent și tandru. Acesta este motivul pentru care acest bărbat va sfârși adesea cu alți reprezentanți ai elementului Apă sau chiar mai bine – semne de Pământ. El este în căutarea iubirii vieții lui, cineva cu care să moară sau pentru care să moară, iar dacă aceasta nu ești tu, probabil că va pune capăt relației voastre înainte ca aceasta să înceapă. Există o senzație care vine din conexiunea sa cu Pluton, conducătorul Lumii de Jos, și chiar și cei mai pozitivi și mai optimiști Scorpioni au această tendință de a observa lucrurile din punctul lor final. Acest lucru le oferă posibilitatea de a folosi la maximum viața și de a înțelege valoarea practică a experiențelor lor.

Este profund, emoțional, loial și darnic, până la punctul în care este rănit de cel mai mic lucru. Poate fi dureros de sincer, eliberator și evident în caracterul și intențiile sale, dar poate fi și neîncrezător, posesiv și gelos, și chiar agresiv atunci când caută răzbunare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.