Secretele din spatele celor mai cunoscute 6 numere de MAGIE

Numărul de magicieni din lume este foarte mic – doar o singură persoană din 25.000 de oameni știe să facă trucuri magice.  Iată câteva dintre cele mai interesante trucuri pentru și  cum au fost făcute. Poți chiar să înveți câteva dintre ele și să îți surprinzi prietenii și familia.

1. Iluzia porumbelului lui Darcy Oake

În seria 8 a Britain Got Talent, publicul a fost șocat de iluzionistul canadian Darcy Oake, care a făcut mai multe trucuri magice cu porumbei. În unul dintre ele, magicianul face un porumbel să apară dintr-o pană arsă. Cum a făcut-o?

Pana pe care Darcy a arătat-o publicului ​​înainte să îi dea foc este de fapt o bucată de hârtie specială cunoscută sub numele de hârtie flash. Este folosită în mod obișnuit de magicieni atunci când doresc să creeze iluzii mari de foc pentru a ascunde anumite momente. Exact asta a făcut Darcy – folosind focul pentru a atrage atenția, a luat rapid porumbelul dintr-un buzunar secret din manșetă.

1-19-600x501-4381168

2. Ghicirea cărții

În acest truc, un iluzionist îi cere unui spectator să aleagă aleator orice carte de și să o pună înapoi. Apoi magicianul face niște mișcări magice și cartea spectatorului este scoasă din grămadă. Care este secretul acestei iluzii?

FOLLOW ME

Când pune cartela înapoi în pachet, magicianul pune pe carte mecanism special, care se lipește de carte și o ține mai sus decât restul cărților. Aceasta creează iluzia de a ieși din pachet.

3. Un telefon într-o sticlă

Celebrul truc este făcut astfel: un magician deține o sticlă de plastic sau orice alt recipient în mână. El le arată tuturor că este o sticlă obișnuită goală și îi dă cuiva să confirme. Apoi magicianul cere telefonul cuiva. 1-2-3 și telefonul trece ca prin magie prin peretele sticlei și ajunge în interiorul acesteia.

Cum funcționeazã? Există mai multe modalități de a face truc și una dintre cele mai populare ține de recuzită. Magicianul ține pe degete un suport cu cu o lamă mică, dar foarte ascuțită. După ce a arătat publicului că sticla este întreagă, tăie în secret o linie care este suficient de mare pentru a împinge un telefon în sticlă. Nicio magie aici.

4. Transformarea apei în gheață într-o secundă

Un iluzionist toarnă niște lichid într-o ceașcă și o secundă mai târziu se transformă într-un cub de gheață.

Trucul constă în ceașca care conține deja o bucată de gheață împreună cu un burete care are aceeași culoare ca și ceașca. Buretele este fixat pe fundul paharului și va absorbi apa care este turnată. Deci, atunci când magicianul întoarce capacul cu susul în jos, gheața cade în mână, în timp ce apa rămâne în burete.

5. Trecerea prin perete

Există un zid pe scenă care arată și se simte foarte realist. Un magician se apropie de perete de o parte și asistenții îl ascund cu ecrane speciale pe roți. Exact aceeași construcție este pusă pe o altă parte a peretelui. Câteva secunde mai târziu magicianul apare pe partea opusă a peretelui.

Deși poate arăta ca o magie tip Hogwarts, performanța este destul de ușoară. Există un tub special în formă de V, care merge pe sub perete. De aceea spectatorii care studiază peretele, nu găsesc nimic în neregulă – peretele este bine, podeaua însă nu este. Magicianul are nevoie doar de o fracțiune de secundă pentru a trece prin tunelul mic care se află sub perete și se apare imediat pe cealaltă parte a acestuia.

6. Tăierea lui David Copperfield

David Copperfield este unul dintre cei mai cunoscuți magicieni din totdeauna. Unul dintre trucurile sale preferate era un act magic în care se tăia în jumătate folosind o lamă de fierăstrău gigant.

Pentru a face iluzia, Copperfield a folosit un asistent pentru ultima parte a corpului. Împreună păreau doar o singură persoană. Secretul acestui truc este în masa de dedesubt și decalajul mic dintre mesele prin care lama de ferăstrău poate trece cu ușurință.

9-12-600x501-4825397

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.