Secretele femeii Vărsător. Ce noroc la bani are această zodie!

Secretele femeii Vărsător. Ce noroc la bani are această zodie!

Strălucitoare, pasională, fermecătoare și excentrică, această femeie de semnul aerului trăiește pe tărâmul ideilor – deseori acordând mai multă credibilitate viziunilor elaborate ale societății utopice și modului în care crede că lucrurile „ar trebui să fie” decât modului în care sunt în realitate.

O personalitate Vărsător nu se conformează niciunui standard social. Preferă să trăiască la margine și gândește mereu în afara cutiei. Aceste femei sunt adesea motivate de justiție socială și schimbare, dorind profund să contribuie la schimbarea culturală, în special în probleme de sărăcie, sănătate mondială, drepturi egale și reforma închisorilor. Femeia Vărsător va apărea la proteste, va semna petiții, va activa conducerea și va organiza întâlniri pentru a educa grupuri de oameni uniți de o cauză comună – pentru că îi pasă enorm de situația dificilă a umanității și vrea să facă tot ce poate face pentru a vindeca lumea și a contribui la îmbunătățirea lucrurilor.

Totuși, există o detașare în caracterul ei pasional. Aceste cauze sunt doar idei pentru ea și nu devin probleme reale decât atunci când merge și experimentează situația pe propria piele, la fața locului.

Oricât de mult s-ar implica în încercarea de a ajuta la salvarea lumii, femeia Vărsător poate fi lipsită de empatie față de cei mai apropiați prieteni și familie. S-ar putea să nu fie o ureche răbdătoare și ascultătoare – și probabil că nu este cea pe care o suni instinctiv în mijlocul nopții când ai nevoie să te descarci. Manifestările de emoție intensă din partea altor persoane o fac adesea să se simtă inconfortabil, iar ea confundă uneori vulnerabilitatea celorlalți cu slăbiciunea. Multe dintre prieteniile ei sunt pur intelectuale; îi place să se adâncească în conversații și dezbateri aprinse despre politică sau religie. Vărsătorii pot vorbi cu ușurință cu oricine, despre orice, și tind să aibă mulți prieteni dintr-o varietate de grupuri sociale.

Cum e femeia Vărsător ca mamă

Vărsătorii rareori stau mult timp într-un singur loc, așa că noțiunea de acasă poate fi oarecum amorfă pentru aceste femei care adoră să călătorească și se simt cel mai bine pe drumuri rătăcitoare. Spațiile de locuit neconvenționale, cum ar fi iurtele, rulotele de călătorie sau camioanele care au fost transformate pentru a include un pat supraetajat și o chicinetă, funcționează bine pentru această doamnă care este adesea în mișcare. Ea se va mulțumi cu colțul ei dintr-un depozit uriaș, sau va locui într-un șopron sau într-o cabană – reușind să facă rapid ca spațiul ei să se simtă magic, o reflectare vizuală a personalității sale individuale.

Femeilor Vărsător le place să caute frumusețea din lume și se află în admirație față de natură. Ele tind să fie capabile să vadă sacrul în ciclurile uneori brutale ale vieții, ca atunci când un păianjen devorează o muscă. Casa ei este adesea presărată cu rămășițele oricărui hobby nocturn în care s-a aruncat în această săptămână, fie că experimentează cu vopsele naturale sau repară ceva mecanic. Găsirea de piulițe și șuruburi printre mizeria de crengi și fructe de pădure de pe masa din bucătăria ei nu ar fi complet neobișnuită pentru această remarcabilă iconoclastă.

FOLLOW ME

O relație părinte-copil nu vine în mod natural pentru majoritatea femeilor Vărsător – ele tind să iubească ideea de a avea copii, dar atunci când realitatea se dovedește mai puțin ideală, ele devin adesea frustrate de faptul că copiii lor nu se vor conforma unei viziuni utopice în care toată lumea se descurcă singură și bebelușii nu au nevoie de scutece. Corvoada de zi cu zi obosește acest paratrăsnet și ea preferă cu mult să sară de la o sarcină la alta, făcând câte puțin din toate pe ici pe colo. Acestea fiind spuse, îi place să împărtășească cu cei mici simțul ei copilăresc de uimire și îi face o deosebită plăcere să îi învețe și să le încurajeze propriile tendințe rebele.

Ce noroc la bani are această zodie!

O femeie Vărsător trebuie să fie implicată într-o muncă despre care simte că are o semnificație sau că afectează cumva binele general al tuturor oamenilor. Ea este atrasă să facă ceva ce simte că este important, cum ar fi să predea, să lucreze în domenii științifice, să-i vindece pe alții sau să lucreze pentru organizații de caritate. Mulți Vărsători au avut în vedere să se alăture Corpului Păcii, să facă voluntariat pentru Medici fără Frontiere sau, în cele din urmă, au ajuns să lucreze pentru Națiunile Unite. Uneori, aceste aspirații pot părea ca niște încercări de plăcintă, deoarece poate vorbi despre a le face mai mult decât să le realizeze efectiv.

Dificultatea frecventă a femeilor Vărsător de a adera la rutine previzibile înseamnă că este posibil să îți vezi Purtătoarea de Apă zbătându-se timp de mai mulți ani înainte de a-și găsi în sfârșit adevărata vocație. Ea se descurcă infinit mai bine făcându-și propriul lucru și inventând o afacere din nimic – de obicei ceva complet unic, cum ar fi să devină fitoterapeut, să lucreze la circ, să crească alpaca sau să înceapă o fermă organică de fructe de goji.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.