Semnele zodiacale care au cele mai multe șanse să fugă de dragoste

Semnele zodiacale care au cele mai multe șanse să fugă de dragoste

Să fii îndrăgostit este un sentiment foarte frumos. Ne face să ne simțim încrezători, emoționați, puternici, vulnerabili, speriați – toate în același timp. Este o călătorie completă în rollercoaster, cu o serie de emoții și suișuri și coborâșuri pe tot parcursul drumului. În ciuda faptului că dragostea este o emoție atât de uimitoare, mulți oameni fug de ea din diverse motive. Iată o privire asupra semnelor zodiacale care au cele mai mari șanse să fugă de dragoste, clasate de la cel mai mult la cel mai puțin.

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane cu spirit liber care preferă să trăiască în propria lor lume. Sunt cunoscuți pentru faptul că fug de a-și exprima emoțiile. Ei pot iubi pe cineva doar dacă simt că legătura este suficient de puternică.

Gemeni

Fiind o personalitate versatilă, Gemenilor le place aventura, schimbarea și urăsc să fie închiși. Astfel, ei fug de dragoste în momentul în care simt că nu mai este o aventură pentru ei.

Fecioară

Fug de dragoste pentru că le este foarte teamă să nu fie răniți. Fiind un semn vulnerabil, Fecioarele își ascund sensibilitatea părând cât mai puternice. Cu toate acestea, comportamentul lor dur este un scut pentru siguranța lor.

Capricorn

Sunt extrem de orientați spre obiective și independenți. Au un milion de lucruri care se întâmplă în același timp și poate fi dificil să le câștigi atenția. Din aceste motive, partenerul lor se poate simți neimportant și secundar pentru ei.

Berbec

Sunt plini de pasiune și de încredere. Se îndrăgostesc repede și se dezîndrăgostesc și mai repede! Le place adrenalina din dragoste, dar fug imediat ce aceasta se stinge.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.