Și-a lăsat soțul să-i aleagă HAINELE pentru o săptămână și s-a întâmplat ceva uimitor

Ce s-ar întâmpla dacă i-ai cere soțului să se uite în dulap și să-ți aleagă ținuta? Ce crezi că ar alege: o rochie lungă roșie? O pereche de blugi, teneși și un tricou? Sau un costum de baie

Iată rezultatele unui astel de experiment interesant, realizat de Caitlyn și Colin:

Luni

„Luni a fost o zi plină de responsabilități– întâlnire cu partenerii de afaceri. Bineînțeles că ce mi-a ales Colin nu se potrivea cu o întâlnire de afaceri, dar, după cum spunea el, totul era acoperit, nimeni nu avea la ce să se holbeze și aduceam o atmosferă de primăvară. Toată lumea s-a holbat însă – și am primit o mulțime de complimente.”

Marți

2-marti-392x600-2123972

FOLLOW ME

„În a doua zi, am început să cred că soțului meu îi plac culorile strălucitoare. Nu știam, poți să crezi? După el, fiindcă se anunța a fi o zi însorită, ar fi fost o idee bună să arăt ca un soare.”

Miercuri

„Colin și cu mine aveam o aniversare și am decis să sărbătorim cu o cină romantică la noi acasă. Până atunci, nu mă gândisem să mă îmbrac special în astfel de momente, doar eram acasă. S-a dovedit că soțul meu avea o altă părere.”

Joi

„Nu mai purtasem rochia asta de mult – chiar uitasem e ea. Mereu mi s-a părut prea scurtă și că nu mi se potrivește prea bine culoarea. Totuși, el a spus că îmi vine absolut uimitor.”

Vineri

„Întâlnire cu părinții mei – aș fi purtat probabil o rochie și niște pantofi, dar Colin s-a gândit că nu m-aș simți foarte confortabil îmbrăcată în acel fel și alergând prin casă după copii, așa că mi-a pregătit salopeta.”

Sâmbătă

„Sâmbăta e ziua plimbărilor de familia. Colin și-a dat frâu liber imaginației. Se potrivește ce a ales? Nu. Sunt fericită în ținuta asta? Cu siguranță da.”

Duminică

„Nu aveam planuri pentru duminică, dar Colin a vrut să mă simt elegantă și feminină chiar și acasă. Mi-a ales o rochie neagră pe care pur și simplu o ador, dar pe care nu am ocazia să o port. Se pare însă că nu am nevoie de o ocazie.”

La sfârștiul experimentului, Caitlyn a realizat ceva foarte important „Nu vă fie frică să experimentați. Nu trebuie să căutați ocazia potrivită pentru a îmbraca o rochie de seară sau un tricou simplu. Dacă vă simțiți bine, nu ezitați. Dacă soțul tău se uită la tine cu ochi plini de admirație, nu ezita să faci ce simți. Încercați să cereți soțului să vă aleagă un costum de cel puțin o zi. Veți fi plăcut surpinse.„

sursa:brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.