Soția i-a servit cina arsă. Gestul lui a impresionat mii de oameni

Într-o seară, când soțul unei femei vine de la muncă, își găseşte soția şi fiica în bucătărie. După ce a făcut un duş, se aşează la masă. Soția, ca de obicei, îi pune ceva de mâncare într-o farfurie. Dar, de data asta, i-a pus două turte arse.
Soțul, fără a schița vreun gest, ia ceva unt şi gem, pune pe turte şi le mănâncă.

Înainte de culcare, fetița lor se duce la tatăl ei şi-l întreabă: „Tati, dar cum se face că ai mâncat turtele alea arse fără să-i reproşezi nimic  mamei?”

Tatăl o ia pe brațe, şi cu o voce calmă răspunde: „Mami, la fel ca şi mine, a lucrat mult astăzi şi, probabil, din cauza oboselii, nu a mai realizat faptul că turtele se ard.

Fetița a rămas pe gânduri, dar şi-a luat noapte bună de la tatăl ei şi s-a retras în camera ei pentru a dormi.

În urma ei, tatăl se duce la soție şi-i mulțumeşte frumos pentru cina din seara aceea. Mirată  (pentru că asta a fost prima dată când i se întâmplase aşa ceva), îl întreabă: „Dar, chiar ți-a plăcut?”

El, fără ezitare, îi spune:

FOLLOW ME

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3702060246685788

Orice lucru făcut de tine, vine din iubire, iar eu apreciez totul la adevărata valoare. Dacă se întâmplă să greșești ceva, e timpul ca eu să arăt că te iubesc la fel de mult.

Morala: Acolo unde e iubire, greșelile nu se mai văd.

Sursa: lolrelai.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.