Soția i-a servit cina arsă. Gestul lui a impresionat mii de oameni

Într-o seară, când soțul unei femei vine de la muncă, își găseşte soția şi fiica în bucătărie. După ce a făcut un duş, se aşează la masă. Soția, ca de obicei, îi pune ceva de mâncare într-o farfurie. Dar, de data asta, i-a pus două turte arse.
Soțul, fără a schița vreun gest, ia ceva unt şi gem, pune pe turte şi le mănâncă.

Înainte de culcare, fetița lor se duce la tatăl ei şi-l întreabă: „Tati, dar cum se face că ai mâncat turtele alea arse fără să-i reproşezi nimic  mamei?”

Tatăl o ia pe brațe, şi cu o voce calmă răspunde: „Mami, la fel ca şi mine, a lucrat mult astăzi şi, probabil, din cauza oboselii, nu a mai realizat faptul că turtele se ard.

Fetița a rămas pe gânduri, dar şi-a luat noapte bună de la tatăl ei şi s-a retras în camera ei pentru a dormi.

În urma ei, tatăl se duce la soție şi-i mulțumeşte frumos pentru cina din seara aceea. Mirată  (pentru că asta a fost prima dată când i se întâmplase aşa ceva), îl întreabă: „Dar, chiar ți-a plăcut?”

El, fără ezitare, îi spune:

FOLLOW ME

Orice lucru făcut de tine, vine din iubire, iar eu apreciez totul la adevărata valoare. Dacă se întâmplă să greșești ceva, e timpul ca eu să arăt că te iubesc la fel de mult.

Morala: Acolo unde e iubire, greșelile nu se mai văd.

Sursa: lolrelai.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.