TEST! Care este cana care se umple prima de cafea

TEST! Care este cana care se umple prima de cafea

TEST! Care este cana care se umple prima de cafea. Mai întâi, uitați-vă la ilustrație. Există 4 căni, fiecare etichetată cu un număr. Cafeaua se toarnă în tuburi care trec peste cele 4 căni. Care dintre cupe va primi prima cafea?

Ești probabil tentat să crezi că comanda este 4, 9, 7 și 5. Din păcate, acesta nu este răspunsul corect.

Ghicitorilor de genul acesta necesită, de obicei, câteva gândiri ieșite din comun. S-ar putea să fiți tentat să credeți că răspunsul ar fi că toate ceștile vor primi cafeaua în același timp. Nici acesta nu este răspunsul corect.

De asemenea, ați putea presupune că poate nu există suficientă cafea, ceea ce înseamnă că unii, dacă nu toate cupele ar putea ajunge să nu primească cafea deloc. Ești pe aproape, dar să spunem că ai răsturnat lucrurile. Nu am spus niciodată câtă cafea este în oală sau dacă avem o oală de rezervă pentru o astfel de ocazie, ci doar presupunem că o facem.

Nu vă faceți griji, vă vom oferi răspunsul … dar înainte de asta …

Nu este complicat. Aruncă o privire atentă la poză. Răspunsul este 5 … și acesta este. Toate celelalte cupe nu ar primi nimic, deoarece la un moment dat tuburile care duc la ele sunt blocate. Vedeți, chiar dacă ghicitorul a cerut ceștile în ordine, asta nu a însemnat că mai mult de o ceașcă nu va primi nimic.

FOLLOW ME

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3702060246685788

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.