Tot ce trebuie să știi despre SILICOANE

Mărimea sânilor a fost mereu un subiect de mare interes pentru toate femeile din lume și chiar și pentru bărbați. Așa că i s-a acordat o importanță foarte mare.

Dacă îți dorești sâni mai mari, probabil te-ai gândit măcar o dată să îți pui silicoane. Este posibil să eziți din cauza faptului că este o intervenție chirurgicală, iar acest lucru te sperie. Pe lângă teama de intervenție, auzi și multe mituri care te pot speria și mai tare și în final să excluzi această opțiune de mărire.

Deși acum 50 de ani avea loc prima operație de acest tip, lumea nu este încă corect informată în ceea ce privește această intervenție. Iată tot ce trebuie să știi dacă consideri o mărire.

Înainte și după operație:

După ce te-ai decis să faci acest pas, trebuie să alegi un medic care să dea dovadă de profesionalism.Fie că îl știi de la cunoscuți sau i-ai urmărit portofoliul, trebuie să stabilești o întâlnire cu el. Cu două săptămâni înainte, acesta îți va prescrie o rețetă cu medicamente pe care trebuie să le iei înainte și după intervenție. Trebuie să fii atentă însă, pentru că nu este recomandată administrarea aspirinei înainte de operație. Tot atunci, ți se vor face și toate analizele corespunzătoare. Dacă ești fumătoare, ar trebui să renunți la fumat înainte de operație, cât și la alcool.

În ziua intervenției trebuie să ai grijă ca zona să fie curată și dezinfectată. Trebuie să lași deoparte orice accesoriu și recomandat este să te duci nemachiată. Ai grijă să ajungi cu măcar o oră înainte pentru ultimele pregătiri.

FOLLOW ME

Înainte de operație poți să treci prin momente dificile, din cauza emoțiilor, dar nu trebuie să neglijezi momentele de după operație. Trebuie să ai grijă să nu te întinzi, spre exemplu să te străduiești să iei un obiect care este pus pe mobilă, peste înălțimea ta. Cel mai bine ar fi să stai cu cineva care să te ajute până te recuperezi. De asemenea, hainele pe care le tragi pe sus ar trebui să fie înlocuite cu bluze care se închid prin față, la fel, pentru a evita întinderea. Probabil te-ai întrebat și în ce poziție ar trebui să dormi. Este recomandat ca după intervenție, să dormi pe o suprafață înclinată, astfel încât bustul să fie cât mai ridicat.

Despre implanturile mamare

Silicoanele îți sunt recomandate în mod special dacă ai suferit modificări ale sânilor din cauza unei nașteri, a unei diete sau altor factori, și de ce nu, dacă vrei să ai mai multă încredere în tine. Deși ești probabil speriată de intensitatea durerii, aceasta este însă suportabilă. Într-adevăr, întrucât e vorba de o operație, vor exista cicatrici, care se vor vindeca însă în maxim un an de la intervenție.

O astfel de intervenție durează aproximativ 3 ore, iar anestezia este una generală.

Mituri despre sâni

Atunci când te interesează un subiect, este normal să cauți cât mai multe informații, ori pe Internet, ori pe la cunoștințe. Astfel, pot apărea cu ușurință miturile, care nu fac altceva decât să te facă și mai confuză cu privire la ce se întâmplă cu bustul tău.

Dacă ai auzit că pielea din jurul sânului se poate lăsa și poate deveni inestetică din cauza sportului, cosmeticelor sau cremelor, e bine să știi că nu este nimic mai fals. La fel și în cazul sutienului. Lenjeria nu are nicio legătură cu lăsarea sânilor, deci o poți purta în continuare, fără grijă. Un sutien bun îți susține sânii și nu îi deformează.

Trebuie să ai de asemenea grijă când vine vorba de expunerea la soare, pentru că sânii pot suferi transformări dacă exagerezi. La fel și în cazul solarului, când pielea riscă să devină inestetică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.