TRECI TESUL? Cine moare dacă E împinge piatra?

Dacă eşti o persoană căreia îi plac jocurile creative, următorul joc ţi se va potrivi perfect. S-ar putea să existe mai multe soluții posibile pentru acest joc, așa că nu îţi face griji dacă nu primeşti primul răspuns corect! Parcurge-l cu grijă, calm si logică și poţi găsi soluția potrivită!

Analizând această imagine, poţi spune ce se întâmplă atunci când „E” împinge piatra pe pantă? Concentrează-te la imagine pentru două minute și apoi încearcă să descoperi cine ar putea să piardă primul , imediat după ce „E” va împinge piatra.

Încercă să îţi amineşti toate conceptele de fizică pe care le-ai studiat în anii de şcoală.
Să vedem răspunsurile posibile și să vedem dacă raţionamentul tău este corect.

test-600x307-2527154
Răspunsuri posibile

1. Este posibil ca D să moară primul. S-ar părea ca personajul E nu îl place prea mult. Este posibil ca şi C să moară dacă piatra îi va distruge echilibrul. D este totuşi cel mai expus pericolului.

2. După moarte C şi D, piatra loveşte balanţa. Ca rezultat, cealaltă piatră care se află pe balanţă poate sări, îndreptându-se către E. Aşa se demonstrează că E şi-a săpa singur groapa. 3 persoane vor muri din cauza rostogolirii pietrei.

FOLLOW ME

3. Există o posibilitate ca piatra să lovească initial balanţa, iar cealaltă piatră să ricoşeze în B, provocându-I moartea. De data aceasta, putem avea 3 victime aici, întrucât C, D şi B mor.

4. De data aceasta toţi îşi pot pierde vieţile din cauza pietrei masive. După moartea, C, D şi B, piatra poate omorî şi persoana A. Să vedem cum – răspunsul este că piatra poate plonja atât de sus încât o va lovi pe persoana A, care va muri. Într-un final, piatra îi omoară pe toţi.

 

Mergi mai departe?

TEST de PERSONALITATE: Cine este adevărata MAMĂ a copilului?

V-ați întrebat vreodată ce fel de personalitate aveți? Este întotdeauna greu să te judeci și să te priveşti în felul în care o fac alţii. Știi ce se întâmplă în interiorul capului tău și faptul că lucrurile care ți se par justificate ar putea să nu pară justificate altora. Acest test de personalitate vă va spune cum sunteți cu adevărat și va descrie unele dintre caracteristicile specifice tipului dvs. de personalitate.

Acest test de personalitate împarte oamenii în două mari categorii cu caracteristici unice ale fiecăruia. Bazându-vă pe răspunsul dvs., veți intra într-o categorie.


Vezi imaginea de mai sus și ghicește cine este mama reală a copilului. Cea din stânga sau cea din dreapta?

Dacă ați ales femeia din stânga

Majoritatea utilizatorilor au ales femeia din dreapta. Femeia din dreapta pare mai în vârstă și mai matură,. De aceea, oamenii tind să o aleagă pe aceasta în defavoarea femeii din stânga. Acesta este, evident, un răspuns greșit. Dar acest răspuns greșit dezvăluie anumite caracteristici despre personalitatea voastră.

Una dintre cele mai importante trăsături ale oamenilor care se încadrează în această categorie este creativitatea. Sunteți extrem de creativi și întotdeauna aveți grijă să gândiți neconvenţional. Vreţi să faceţi lucrurile în felul vostru și să vă bucuraţi exprimându-vă libertatea de a fi creativi.

Ați fost întotdeauna interesați de pictura, literatură și chiar de muzică. Aceste lucruri vă fac să vă simțiți vii și să vă permiteți să vă canalizați pe creativitate. Sunteți cunoscuți ca fiind un suflet aventuros căruia îi place să se exteriorizeze.

O altă abilitate pe care o aveți este cea de a socializa. Oamenii din jurul vostru admiră cât de natural e asta pentru voi. Sunteți întotdeauna înconjurați de un grup mare de prieteni. Nu vă deranjează să fiți în centrul atenției. Deși extrovertit, din când în când vă bucuraţi si de ceva timp singuri.

Le daţi un sfaturi excelente prietenilorde câte ori trec prin momente dure și sunteţi, de asemenea, capabili să oferiţi sprijin emoțional prin oferirea unui umăr de consolare. Acesta este un alt motiv pentru care aveți cercuri mari de prieteni. Vă conectați la oameni emoțional. Banii sunt ceva ce prețuiţi, dar înțelegeţi, de asemenea, că nu totul poate fi cumpărat.

Dacă ați ales femeia din dreapta

Femeia din stânga este mama reală a copilului. Copiii tind să se îşi indrepte privirea către părinții lor, în special către mame atunci când joacă sau fac altceva, acest lucru înseamnând că aceştia doresc aprobarea părinților. Aceasta este logica din spatele tuturor.

Dacă intrați în această categorie, înseamnă că acordați prea multă atenție detaliilor. Emisfera stângă a creierului este extrem de activă. Această emisferă este legată de calități precum logica și raționamentul.

Tindeţi să fiţi foarte pragmatici și să folosiţi logica și raționamentul înainte de a face orice fel de decizie. Acest lucru vă aduce un factor foarte bun și eficient de luare a deciziilor.

Nu vă deschideți mult oamenilor și nu le spuneți nicio problemă. Vă place să țineţi pentru voi lucrurile personale. Aveți un mare simț al umorului care este de cele mai multe ori spontan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.