TREI alternative naturiste la aspirină

Dacă nu sunteți fanii pastilelor, natura ne furnizează la rândul ei o mulțime de alternative. Că industria farma e înconjurată de o aura groasă de lobby, e altă poveste. Mult prea complicată.

Uneori, remediile naturale sunt mult mai eficiente și poate că organismul nostru bombardat de combinații semi-artificiale, în concentrații mai mult sau mai puțin dăunătoare, va tolera mult mai ușor alternativele naturiste.

De exemplu, am găsit un articol foarte interesant ce făcea referire la aspirină și la faptul că aceasta poate fi înlocuită de:

Ghimbir: antibioticul natural. Adăugarea lui în dieta zilnică te poate ajuta nu numai contra greței dar poate alunga și inflamațiile. Ghimbirul e folosit în terapiile asiatice, indiene și arabe pentru tratarea inflațiilor asociate cu artrita și colita.

Turmeric: curcuma sau curcumina este o mirodenie populară și folosită de sute de ani în tratarea inflamațiilor. Pune puțin turmeric peste ouă, în dressingurile de salate, în sosul de paste. Ajută digestia iar piperul roșu îi completează aromele.

Spices

FOLLOW ME

Pycnogenol: un antioxidant puternic extras din pin maritim francez. În 1999, un studiu remarcabil publicat in revista Thrombotic Research a constatat că Pycnogenol este superior aspirinei, ajută la inhibarea coagulării sângelui indusă de fumat, în tensiune arterială crescută și are efecte anti-inflamatorii.

Pycnogenol_trees_H02

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.