Trucuri care te ajută să ai un BUST generos, fără să apelezi la operații

Dacă ai cercetat despre cum să-ți mărești sânii în mod natural, ai văzut probabil cam aceleași lucruri – trebuie să faci anumite exerciții, să mănânci anumite alimente și să iei anumite pastille sau să te dai cu niște creme. Poate ți s-a spus că va funcționa combinarea tuturor acestor metode. Acest lucru e și nu e adevărat.

Mărimea sânilor tăi este determinată de un anumit număr de factori, precum genetica, hormonii și istoricul tău medical. Dacă sânii tăi sunt mici din cauza geneticii, va fi dificil să îi mărești. Dacă e vorba de istoricul tău medical, va fi aproape imposibil. Îți va fi mai ușor să ai niște sâni mai mari dacă la mijloc sunt hormonii.

De obicei, mărimea sânilor este moștenită de la cineva din familie – nu neapărat de la mamă. În ceea ce privește hormonii, cei care fac sânii să crească sunt estrogenul și progesteronul. Dacă îți lipsesc, sânii tăi vor fi mai mici.

De asemenea, dacă metabolismul tău arde constant grăsimile și dacă ești slabă de la natură, sânii tăi vor fi mici, pentru că sânii nu sunt nimic altceva decât grăsime.

Iată ce ai putea încerca să faci:

1. Exerciții fizice

FOLLOW ME

Poți apela la exerciții de mărire a mușchilor de sub sâni. Acest lucru nu îți va mări sânii, ci va crea această iluzie. Această metodă durează însă ceva timp, dar tu nu trebuie să aloci exercițiilor mai multe de câteva minute pe zi.

2. Folosirea ierburilor

Schinduful imită hormonii folosiți pentru a alăpta. Se știe că mamele care alăptează ajung să aibă sâni mai mari. Semințele de fenicul stimulează estrogenul din corpul tău, iar scaietele funcționează precum schinduful, făcându-ți corpul să creadă că ar trebui să producă lapte.

3. Folosește creme

Fie că îți place sau nu, cremele de mărire a sânilor funcționează în cel mai rapid și mai eficient mod, pentru că sunt aplicate direct pe zona dorită. Totuși, nu toate produsele sunt crete la fel – unele conțin chimicale periculoase care ți-ar putea introduce toxinele în corp. Ca să fii sigură, încearcă să-ți pregătești acasă niște loțiuni de mărire a sânilor.

După cum ai citit, e posibil (deși nu foarte ușor) să îți mărești sânii fără operații și fără să îți lași o gaură în buget. E nevoie însă de multă răbdare și perseverență. Odată ce vei vedea rezultatele, îți vei da seama că totul a meritat.

Bonus: prevenirea lăsării sânilor
1. Fortifică-ți mușchii din jurul pieptului ridicând greutăți. Nu uita să porți un sutien potrivit de sport.
2. Dormi pe spate. Dacă preferi să dormi pe o parte, ar trebui să știi că sânii se întind mai mult.
3. Nu mai ține diete și mănâncă sănătos. De fiecare dată când te îngrași, s-ar putea să pară că sânii tăi se lasă mai mult atunci când slăbești.

Citește și: 12 probleme pe care le înțeleg toate femeile cu sânii mari

Femeile cu sâni mari stârnesc dorința bărbaților, dar au și o mulțime de probleme din cauza bustului lor. Iată câteva exemple:

1. Ce se întâmplă atunci când vor să își cumpere cămăși – nasturii se deschid și le fac să pară semi-dezbrăcate. Uneori ele își dau seama de acest lucru chiar înainte să participle la o ședință importantă la serviciu.

2. Sânii mari le sabotează exercițiile fizice – trebuie să poarte cel puțin două bustiere dacă vor să încerce să se antreneze. Uneori își doresc să-și poată mumifica temporar sânii.

3. Nu e ușor să alerge sau să stea pe burtă.

4. Costumele de baie sunt o altă poveste – niciunul nu li se potrivește. Niciodată. Nici cele dintr-o singură piesă, nici cele cu două.

5. Sânii mari le fac să pară mai mari decât sunt de fapt.

6. Standardele duble sunt dezamăgitoare

7. Oamenii le întreabă dacă le doare spatele – unele femei chiar au această problemă, dar nu toate!

8. Bărbații acordă o atenție deosebită sânilor în pat – de parcă presupun că sânii mari sunt automat o zonă extrem de sensibilă, precum clitorisul.

9. Se satură de sfaturile de modă pentru fetele „cu forme” – fiindcă dacă își accentuează talia e ca și cum și-ar prezenta sânii pe un platou.

10. Nu pot să poarte niciodată ceva cu spatele gol.

11. Sunt îngrozite de ideea de a rămâne însărcinate fiindcă, deși își iubesc sânii mari, aceștia se vor face și mai mari.

12. Gențile care se poartă peste corp, într-o parte, arată foarte ciudat pe ele – de parcă ar ține în brațe un copil.

Citește și: 7 LUCRURI pe care numai femeile PLINUȚE le înțeleg

Atunci când ești mai plinuță, mai neplăcută decât kilogramele în plus e atitudinea celorlalți, care, de cele mai multe ori, nu se gândesc înainte să comenteze și te grăbesc să te judece pentru că nu iei atitudine, că ești delăsătoare și că nu îți pasă de sănătatea ta.

Dacă greutatea pe care o ai nu este îngrijorătoare, nu îți pune în pericol sănătatea și nu te împiedică să faci ceea ce îți place, iar tu te simți bine în pielea ta, cel mai bine e să nu te lași afectată nici de răutățile celor din jur, dar nici de cei ce încearcă să te menajeze.

Iată 10 lucruri pe care numai femeile mai plinuțe le înțeleg.

1. Nu suporți cuvântul „plinuță”.

Nici „voluptuoasă”, „cu forme” sau „rotunjoară” nu ajută. Nu e ca și cum vei izbucni în plâns dacă cineva rostește cuvântul „gras”. Ești o femeie asumată și te simți bine în pielea ta, așa că nu ai vrea ca cei din jur să te menajeze.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.