Zodiile care vor avea ghinion tot anul. Orice ar face nu pot scăpa!

Zodiile care vor avea ghinion tot anul. Orice ar face nu pot scăpa! Rar mai vezi ca cineva să aibă atâta ghinion. Toate oalele se-ncurcă, toate oglinzile se sparg și toți sacii cu bani au găuri mari. Uite cele 4 zodii care vor trece cu greu peste anul acesta!

Capricorn

Ai agonisit o viață întreagă, însă ceva ți-a luat mințile. Ori vrei să investești tot ce ai într-o afacere care nu își va ieși, ori pur și simplu ceva ți-a luat mințile și arunci cu banii în stânga și în dreapta. Excesele pe care le faci se resimnt și asupra organismului tău. Bolile parcă și-au luat bilet de ordin și stau la rând să-și facă de cap cu tine. Lipsa banilor, stresul pe care îl vei acumula, dar și durerile pe care fizic le vei simți te vor aduce în postura de a te certa cu cei dragi. Simți că toată lumea e împotriva ta. Nimeni și nimic în lume nu te va face să renunți la planurile tale. Asta până în 2021. Poate chiar puțin mai devreme. În decembrie intri în perioada de recalculare a lucrurilor spuse și făcute și uita așa o vei lua de la zero, la propriu în 2021.

Zodiile care vor avea ghinion tot anul. Orice ar face nu pot scăpa!

Rac

Aroganța cu care îi tratezi pe ceilalți se va întoarce împotriva ta. Nici nu îți vei da seama cum rând pe rând fiecare persoană din viața ta se retrage în liniște. Te vei trezi că în gașca ta de revelion ești doar tu. Penetru tine 2020 a pregătit o lecție importantă de viață. Dacă vei reuși să-i dai de cap, ai șanse ca 2021 să fie mai blând cu tine, dacă nu… Multă baftă! Să nu uităm că nici pe plan financiar nu stai așa cum îți dorești, dar asta nu pentru că nu ai avea bani, căci din contră! Însă, aroganța ta…costă mai mult!

Leu

FOLLOW ME

Zile bune nu prea sunt, zile rele să tot fie. Te afunzi într-o anxietate și depresie care se adâncește tot mai mult în acests an. Până acum ai încercat să nu îți confrunți problemele și uite unde ai ajuns. Nu te lași înțeles de nimeni și nu vrei ajutor de specialitate. Este un an greu pentru tine din punct de vedere sufletesc. Ar fi bine să lași orgoliul la o parte și să înfrunți viața dacă vrei ca 2021 să te primească cu brațele deschise. Nici nu a trecut prima luna din ianuarie, căci tu deja te gândești unde să evadezi în concediul din vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.