1 iunie pentru părinți relaxați

Mai este puțin până la cea mai Itsy Bitsy Zi Liberă Naţională iar eu mă pregătesc pentru eveniment… relaxându-mă! La invitația prietenilor mei de la radio Itsy Bitsy voi fi și eu alături de zecile de mii de părinți și copii în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București (IOR) și abia aștept să sărbătorim această zi împreună!

Ne vom întâlni la Foişorul de lemn, începând cu ora 11.00 și vom învăța împreună cum putem deveni părinți mai relaxați. Alături de mine va fi un renumit coach transformațional, Cerasela Rogen, care ne va ajuta să trecem de la starea de părinți stresați la cea ce părinți relaxați. Pentru ca relaxarea să nu fie doar pe parcursul evenimentului v-am pregătit și alte surprize.

Cei prezenți la eveniment pot câștiga o excursie la Gura Humorului dacă împărtășesc vestea cu prietenii și scriu un comentariu în postarea de pe Facebook cu răspunsul la întrebarea “Care a fost cel mai stresant moment din viața de familie?”. Mai multe detalii despre concurs găsiți aici.

Evenimentul dedicat familiei va avea 12 ore de distracţie în parc, 12 ore de program în zonele dedicate jocului, sportului, creativităţii, muzicii, educaţiei, mâncare gustoasă şi 12 ore de transmisiune în direct din parc pe pagina de Facebook a radio-ului.

Cea mai Itsy Bitsy Zi Liberă Naţională, pe 1 Iunie 2018, înseamnă un parc plin de râsete, muzică, distracţie, surprize, ateliere, cadouri, teatru, magie şi dans, practic tot ce poate visa un copil de ziua lui. De la opt dimineaţa până la opt seara va fi liber la joacă pentru părinți și copii.

Pe scena din parc vor urca trupe pentru copii prestigioase: Voltaj Academy alături de Călin Goia, Grupul Vocal Liliput, Grupul vocal BimBam, Arpeggio Music School, Trupa Blană Bombă, Contrapunct, trupele de actori de la Teatrul Țăndărică, Teatrul Ion Creangă și Opera Comică pentru Copii, magicienii Cristina Strecopîtov și Bogdan Muntean, dansatorii de la Five Gym – Street Dance Kids, Trouble Dance Company și Victoria Dance Studio. Vor face concursuri cu premii și se vor distra cu copiii pe scenă chiar eroii lor preferați: Itsy, Bitsy şi SuperZăpă.

Ne vedem pe 1 iunie!

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.