Ce am făcut de 1 iunie

Vă vine să credeți că deja a zburat jumătate din an? Parcă am clipit o dată și am deschis ochii vara… Nu aș vrea să mă plâng prea tare, vara este anotimpul meu preferat și abia aștept să începem plecările la mare, dar parcă nu-mi vine să cred că deja a și trecut o săptămână din iunie.

Am început luna cu dreptul, cu o zi de 1 iunie foarte aglomerată, dar frumoasă și plină de activități distractive. Dimineață am mers la cumpărături, pentru că Alesia abia aștepta să-și primească cadoul. Am mers în PEPCO, unde pentru o oră am făcut schimb de roluri și am făcut un shopping challenge. Fiecare trebuia să se încadreze într-un buget de 75 de lei și să cumpere pentru cealaltă un outfit complet. Credeți că ne-am descurcat?

După ce am trimis-o pe Alesia la Școala de Televiziune cu tatăl ei, am plecat la BookFest, unde am participat pentru prima dată în calitate de autor al cărții 9 luni fără griji. După BookFest, am mers în parcul IOR, la 1uniFEST, evenimentul organizat de Itsy Bitsy. Acolo am avut o activitate pentru mămici în cadrul și le-am avut invitate pe Adina Vlad și Izabela Uratoiu. Adina a împărtășit mămicilor trucuri rapide de make-up, iar Izabela a făcut picturi pe față pentru copiii prezenți la eveniment și a pictat burtica unei femei însărcinate, o idee foarte bună pentru cele care își doresc să facă o ședință foto mai deosebită din perioada sarcinii.

Spre seară, Alesia s-a dus la concert la 5gang, iar eu am mers acasă să sărbătoresc ziua copilului și cu Nicholas. Ne-am dus în parc și l-am dat pentru prima dată în leagăn, apoi ne-am jucat și ne-am pupat până la 21:30, când l-am pus la somn.

Voi ce ați făcut de 1 iunie? Cum ați sărbătorit?

0 comentarii pe “Ce am făcut de 1 iunie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.