#VIATACUCOPII, Video

Ce am făcut de 1 iunie

Scris de Ela Crăciun la 10 iunie 2019

Vă vine să credeți că deja a zburat jumătate din an? Parcă am clipit o dată și am deschis ochii vara… Nu aș vrea să mă plâng prea tare, vara este anotimpul meu preferat și abia aștept să începem plecările la mare, dar parcă nu-mi vine să cred că deja a și trecut o săptămână din iunie.

Am început luna cu dreptul, cu o zi de 1 iunie foarte aglomerată, dar frumoasă și plină de activități distractive. Dimineață am mers la cumpărături, pentru că Alesia abia aștepta să-și primească cadoul. Am mers în PEPCO, unde pentru o oră am făcut schimb de roluri și am făcut un shopping challenge. Fiecare trebuia să se încadreze într-un buget de 75 de lei și să cumpere pentru cealaltă un outfit complet. Credeți că ne-am descurcat?

Publicitate

După ce am trimis-o pe Alesia la Școala de Televiziune cu tatăl ei, am plecat la BookFest, unde am participat pentru prima dată în calitate de autor al cărții 9 luni fără griji. După BookFest, am mers în parcul IOR, la 1uniFEST, evenimentul organizat de Itsy Bitsy. Acolo am avut o activitate pentru mămici în cadrul și le-am avut invitate pe Adina Vlad și Izabela Uratoiu. Adina a împărtășit mămicilor trucuri rapide de make-up, iar Izabela a făcut picturi pe față pentru copiii prezenți la eveniment și a pictat burtica unei femei însărcinate, o idee foarte bună pentru cele care își doresc să facă o ședință foto mai deosebită din perioada sarcinii.


Spre seară, Alesia s-a dus la concert la 5gang, iar eu am mers acasă să sărbătoresc ziua copilului și cu Nicholas. Ne-am dus în parc și l-am dat pentru prima dată în leagăn, apoi ne-am jucat și ne-am pupat până la 21:30, când l-am pus la somn.

Voi ce ați făcut de 1 iunie? Cum ați sărbătorit?

Publicitate

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


3 thoughts on "Ce am făcut de 1 iunie"

  1. Ica trandafir spune:

    1 iunie l_am petrecut cu geo la o plimbare in parc apoi cu mami la o înghețată (la urma urmei și eu sunt copilul lui mami)

  2. Elena Ramona Sovoiu spune:

    Super dragut, noi am fost la tara, Eduard s-a jucat toata ziua prin curte iar noi am facut gratar

  3. Hortensia Stefan spune:

    Noi am fost la Gasca Zurli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--

Marea mea descoperire!!