#TIPS&TRICKS

10 brăduți de CRĂCIUN neobișnuiți

Scris de Ela Crăciun la 22 decembrie 2016

Băduții de Crăciun ne fac sărbătorile mult mai frumoase și împodobirea lor este una dintre tradițiile de care se bucură întraga familie.

Mulți oameni preferă brazii naturali pentru că au un miros aparte ce aduce multă prospețime în casă, în vreme ce alții preferă brazii artificiali, pentru că sunt mai bogați, sunt o investiție pe termen lung și vor să protejeze natura.

Publicitate

Orice variantă ai alege, important este să îl împodobești alături de cei dragi și să alegi ornamente și decorațiuni care să te facă mândru de rezultatul final. Când vine vorba de împodobirea brăduțului, îți poți folosi creativitatea în orice direcție și te poți inspira din foarte multe surse. Dacă te-ai plictisit deja de beculețele și globurile vechi, poți crea chiar ornamente manuale și aprecierile invitațiilor nu vor întârzia să apară.


Exemplele de mai jos sunt rezultatul muncii multor oameni creativi care au  dorit să aducă spiritul sărbătorilor în casă prin modalități cu totul aparte. Deși la prima vedere par greu de realizat, ar putea să te inspire și să scoată la iveală artistul din tine.

Iată 10 brăduți de Crăciun neobișnuiți:

Publicitate

# Brăduț „zburător”

#Scara-brăduț

 

#Brăduț din crengi

Publicitate

#Brăduț de Crăciun realizat din dopuri

#Brăduț realizat din instalație

#Brăduț pictat

#Brăduț din cărți

#Brăduț din carton

#Brăduț minimalist

# Brăduț din sfoară

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--