Cum decorăm brăduțul de Crăciun

Deja număr orele până la ziua de Crăciun! Sunt la fel de entuziasmată ca Alesia și Alex și îmi doresc foarte mult ca sărbătorile de anul acesta să fie perfecte! E deja târziu să mai sper la zăpada?

În fiecare an împodobim brăduțul în familie și fredonăm colinde. Este cu siguranță una dintre tradițile mele favorite, pentru că participăm cu toții în mod egal. Toată camera e plină de globulețe, luminițe și ornamente pentru brăduț și deși avem o grămadă din anii trecuți, nu pot rezista fără să iau ceva nou.

Dacă pe vremea în care eram copil, brăduțul era împodobit în stilul clasic, posibilitățiile secolului XX sunt nelimitate! Ornamente există de toate formele, culorile și mărimile, iar dacă cele din comerț nu îți plac, nu te oprește nimic să fii creativ și să confecționezi propriile decorațiuni.

Deși cred mai puțin în trenduri și mai mult în ceea ce preferă fiecare, am fost curioasă să aflu care sunt tendințele când vine vorba de împodobirea brăduțului, ce recomandă specialiștii și care este combinația de culori a anului 2016. Iată ce a ieșit!

Aștept poze cu brăduții voștri!

Sărbători fericite!

PS: Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Locație foto: Florens

Video: Lemonade Photos

Make-up: Georgiana Gheara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.