10 calități ale bărbaților care le fac pe FEMEI să cadă din picioare

Mulți bărbați vor să fie mai atractivi pentru femei, fie că vor să iasă la întâlniri sau să aibă o relație cu cineva. Există o mulțime de pași pe care să-i urmezi ca să fii mai atractiv în ochii femeilor. Ține minte însă că femeile au gusturi diferite. Nimic nu le impresionează sau atrage pentru absolut toate. Iată totuși ce poți face pentru a fi mai atrăgător în ochii femeilor:

1. Spune o poveste interesantă

Multe femei consideră că abilitatea de a spune povești interesante este atractivă. Încearcă să strecori anecdote amuzante și pline de duh în orice conversație. Ține minte – elementele importante ale unei povești bune sunt conflictele, tensiunea, drama și umorul.

2. Exprimă-ți emoțiile

Deși mulți bărbați cred că femeile sunt atrase de visătorii distanți, acest lucru nu e adevărat. Studiile arată că femeile sunt atrase de bărbații care sunt deschiși în privința emoțiilor lor. Vulnerabilitatea îi face să pară mai masculine și mai atractivi. Încearcă să fii sincer cu privire la sentimentele tale în interacțiunea cu femeile.

3. Fă conversație

FOLLOW ME

Femeilor le plac bărbații care știu să vorbească. Deși poți fi mai atractiv dacă asculți, îți poți mări șansele de a cuceri pe cineva și dacă știi să faci conversație. Folosește-te de mediul în care vă aflați, începe o discuție despre evenimentele curente sau întreabă-o pe cea cu care ai ieșit ce părere are despre diferite lucruri. Femeile sunt atrase de cei care le prețuiesc opiniile.

4. Jucați-vă ceva

Jocul este un mod distractiv de a menține interesul unei femei. În plus, îți vei putea evidenția inteligența și calitățile strategice, ceea ce te va face să fii mai atractiv în ochii femeilor.

5. Fii pătimaș

Femeile tind să fie atrase de bărbații pătimași. Fii tu însuți în jurul femeilor și încearcă să discuți despre subiecte care te interesează cu adevărat. Nu-ți fie teamă ca pasiunile tale sunt prea ciudate – femeile sunt atrase de sinceritate. Ele sunt atrase și de conversațiile profunde și inteligente. Abordează fără griji probleme legate politică, artă, literatură.

6. Sprijin-o

Femeilor le plac bărbații care le sprijină și care le înțeleg. Arată că ești cu adevărat interesat de viața ei și acest lucru o va atrage. Las-o să se poarte cum vrea fără să o judeci și sprijină-i alegerile. Fii drăguț cu prietenele ei. Prieteniile feminine sunt importante. Încurajeaz-o să aibă relații puternice cu alte femei.

7. Fii romantic

Femeile sunt adesea atrase de bărbații care au o latură romantică. Îi poți atrage atenția cu niște gesture romantic ocazionale – ceva mărunt, simplu. Adu-i flori într-o zi oarecare, aprinde lumănâri la cină sau trimite-i un mesaj în timpul zilei în care-i spui că e fruumoasă.

8. Fii atent la nevoile sale

Fii atent cum se simte când sunteți împreună. Oferă-te să o (con)duci acasă dacă vezi că nu îi e bine. Întreab-o cum i-a fost ziua. Poartă-te frumos cu persoanele din jurul vostru.

9. Lucrează la înfățișarea ta

Fă exerciții fizice

Din punct de vedere biologic, atracția sexuală ține de cine ar fi cea mai bună pereche. Bărbații cu un fizic lucrat pot părea mai sănătoși unor femei, care asociază puterea fizică cu bărbații protectori, dominanți. Petrece niște timp la sală ridicând greutăți și include mai multe proteine în dieta ta.

Încearcă să pari mai în vârstă

Studiile au arătat că femeilor le plac bărbații mai în vârstă, datorită independenței și securității financiare care vine odată cu vârsta. Multe femei preferă bărbații încrezători care au ordine în viață. Tunde-ți părul scurt și poartă mai des haine specifice profesioniștilor, precum costume și cravată.

Ai grijă de igiena personală

Femeile tind să fie mai atrase de bărbații curați și îngrijiți. Asigură-te că respirația ta e proaspătă și tunde-ți părul regulat. Înainte de a ieși cu vreo femeie, asigură-te că ai dinții curați.

10. Interacțiunea cu femeile

Arată respect față de corpul ei

Dacă o femeie se simte confortabil în prezența ta e mult mai probabil să te găsească atractiv și să fie interesată de tine din punct de vedere romantic. Fii respectuos cu privire la corpul său și la alegerile ei.

Felul în care o femeie își tratează corpul e treaba ei

Încearcă să nu comentezi nimic despre obiceiurile sale alimentare, de fitness sau despre hainele pe care le poartă. Femeile nu sunt atrase de cei care le controlează sau judecă.

Nu judeca o femeie în funcție de viața ei sexuală

Trecutul său nu ar trebui să te privească, deși bărbații nu au atâtea probleme ca o femeie din acest punct de vedere.

Ascult-o

Femeilor le place ca prezența lor să fie prețuită. Dacă ești un bun ascultător, femeile vor fi mai atrase de tine. Menține contactul vizual atunci cândd vorbești cu o femeie. Pune întrebări legate de lucrurile pe care ți le povestește. Întreab-o despre sentimentele sale cu privire la acea poveste sau cere-i mai multe detalii. Încearcă să-ți amintești bucăți din conversațiile vechi. Dacă îți povestește ceva despre un conflict cu un membru al familiei, întreabă dacă s-a rezolvat.

0 comentarii pe “10 calități ale bărbaților care le fac pe FEMEI să cadă din picioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.