10 cazuri de OPERAȚII estetice NEREUȘITE ale vedetelor

În principiu, operațiile estetice au rolul de a corecta defectele fizice mai mici sau mai mari, dar pentru unele vedete vizitele la chirurgul plastician au devenit obsesii.

Iată care dintre ele și-au deformat chipul:

1. Meg Ryan

Actrița și-a injectat de mai multe ori colagen în buze, și-a făcut minim un lifting facial și și-a mărit pomeții. Toate acestea parcă nu au făcut-o însă mai frumoasă.

2. Melanie Griffith

Melanie și-a modificat chirurgical nasul, și-a făcut un lifting al sânilor, injecții cu colagen în buze, injecții cu Botox și și-a rotunjit pomeții. Rezultatele nu sunt tocmai minunate.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Nicole Kidman

Deși a fost una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywod, Nicole pare că a considerat necesar să-și facă numeroase injecții cu Botox.

4. Donatella Versace

Dependența de botox, operații estetice și bronz au făcut-o pe Donatela, care în urmă cu două decenii avea o frumusețe naturală, să aibă un chip destul de nepământesc.

5. Lark Voorhies

Actrița din „Salvați de clopoțel” nu mai este la fel de frumoasă și gingașă ca pe vremuri. Operațiile estetice i-au modificat chipul, s-a îngrășat considerabil, și-a făcut implanturi cu botox și acid hialuronic și, probabil, lifting facial.

6. Mickey Rourke

El a recunoscut că și-a făcut numeroase operații estetice – acestea însă nu i-au priit, ba chiar din contră.

7. Tom Cruise

În cele mai recente fotografii, Tom Cruise pare că e o statuetă de ceară. Intervențiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului, invasive sau minim invasive, i-au eliminate, într-adevăr ridurile, dar nu l-au făcut să arate mai bine.

8. Tori Spelling

Actrița care o intepreta pe Donna în serialul Beverly Hills 90210 a vrut să fie mai atrăgătoare, așa că a suportat o intervenție de mărire a sânilor. Aceasta nu a reușit, ceea ce i-a cauzat o depresie vedetei. Medical estetician a fost dat în judecată.

9. Dolly Parton

Dolly și-a modificat și și-a tot modificat chirurgical chipul și corpul de-a lungul anilor, apelând la numeroase operații estetice.

10. Priscilla Presley

Priscilla a avut neșansa de a merge la un estetician care i-a injectat niște substanțe fără aviz de folosință. Umele lăsate de acestea pe chipul ei sunt adânci. Asta nu a împiedicat-o însă să își facă alte operații estetice.

Un comentariu pe “10 cazuri de OPERAȚII estetice NEREUȘITE ale vedetelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.