Ce unghii se poartă vara aceasta? Am vorbit cu manichiuristele vedetelor de la Hollywood

Vara aceasta va fi despre unghiile strălucitoare. Neonul nu trebuie să lipsească dacă vreți să fiți în ton cu moda și vedetele din toată lumea. Pentru cei care văd această opțiune prea extravagantă, o soluție la fel de inspirată este contrastul. O combinație de coral și verde deschis sau un albastru cu, de ce nu, roz. Și nu în ultimul rând cu desene în stilul anilor 60, cu palmieri, ananas sau frunze.

Cel puțin asta spun specialistele de la Morgan Taylor, pe care am avut ocazia să le întâlnesc acum două zile. Și cred că știu ce vorbesc dacă sunt cele care se ocupă de arta manichiurii pentru vedetele care stabilesc moda, precum Kim Kardashian, Gigi Hadid , Salma Hayek, Pamela Anderon sau Rihanna.


Imporant este să te distrezi cu modul în care îți faci unghiile. Dar când nu e vorba de distracție, ci de a fi practice, femeile ocupate ar trebui să știe că există mici formule care să păstreze manichiura intactă timp îndelungat. Uleiul pentru cuticule din belșug și loțiunile hidratante vor preveni crăparea unghiilor sau deteriorarea ojei.

Roșu este culoarea unei supermame, mai spun fetele de la Morgan Taylor, întrebate de mine cum poate o mamă să rămână și femeie și să arate bine. Nuanța nici nu are așa multă importanță. Că e roșu închis sau deschis, ține mai mult de inspirație, preferințe și de ce aveți la îndemână. Un roșu aplicat pe unghii îi redă mamei încrederea în ea și îi amintește că trebuie să arate bine pentru că pe lângă mamă este, într-adevăr și femeie, și nu trebuie să uite asta. Chiar dacă are puțin timp la dispoziție să se îngrijească, iar copiii sunt noua ei lume. Dacă adaugi și un gel protector, manichiura ar putea să reziste până la 14 zil. Iar în acest timp să rămâi la fel de implicată în activitățile, hai să le spunem, domestice.

mt-338-801x1200-6741091
Totuși, cea mai mare greșeală pe care o fac femeile atunci când vine vorba de manichiură este pauza extrem de lungă între vizitele la specialist. Chiar dacă militează pentru cumpătare, fetele spun că e inadmisibil să ajungi o dată pe lună la manichiurist sau, mai rău, o dată pe sezon.

Pentru că, așa cum foarte inspirat mi-au declarat, și manichiura e o artă. E ca și cum ai vrea să pictezi pe o pânză ruptă, spun ele.

FOLLOW ME

mt-341-1200x801-5275339
În concepția lor însă, culoarea care te salvează în orice ocazie, oriunde și oricând, este rozul. Mai exact, o nuanță care în gama Morgan Taylor se numește foarte inspirat „Me, MySelfie and I”. Rozul acceptă orice fel de vestimentație și nu e niciodată demodat.

Cât despre secretele vedetelor. Gigi Hadid, Kim Kardashian, Salma Hayek, Pamela Anderon sau Rhianna sunt doar o parte dintre divele care folosesc gama lor de oje, dar și serviciile Morgan Taylor. Rhiannei îi plac nuanțele puternice, nicio surpriză aici – bright, orange sau coral.

mt-342-1200x801-3562829
Familia Kardashian are o pasiune pentru unghiile lungi, care ies în evidență. Kilye (Jenner), imi mărturisesc fetele, preferă o culoare metalică, un roz care în gama lor se numește “No way, rose”. Este în același timp subtilă, ieșind însă în evidență.

Khloe este mai clasică, mergând mai mult spre neutru, nude și roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.