10 cele mai TÂMPITE încercări de a EVADA din închisoare! Oamenii ăștia au fost cu adevărat IDIOȚI


A fi în închisoare nu este chiar cel mai plăcut lucru. Ești mereu sub control, mâncarea nu este deloc gustoasă și este groaznic să nu poți ieși atunci când îți dorești. Iată o listă cu cele mai stupide evadări din închisoare:

1. Povestea lui James Russell

El a fost în centrul de corecție din Washington și nu a fost mulțumit de condiții. Russell a decis să evadeze cu ajutorul smartphone-ului și a reușit să gestioneze situația cu succes. Singura problemă care l-a readus în închisoare a fost faptul că el nu a mers prea departe. A bătut la prima ușă pe care a văzut-o și a ajuns să fie prins din nou de poliție.

2. Ken Adverto


A încercat să scape de închisoare, făcând aluzie la altcineva. Dar puțini au știut că persoana pe care a ales-o era de culoare. Acesta urma să fie eliberat după ce a semnat actele de proprietate. Ofițerul responsabil a observat o discrepanță între cele două persoane, deci, ca urmare a acestui fapt, Ken s-a confruntat cu două acuzații.

3. Andrew Joseph Wilson

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Wilson a primit douăzeci de zile de arest și, cu doar 24 de ore înainte de cauțiunea lui, a făcut cel mai prostesc lucru. El a încercat să scape de închisoare într-o camionetă, după ce a semnat facturi false, dar a fost prins repede și a fost nevoit să stea și mai mult timp în închisoare.

4. Brazilianul

Acesta a încercat să evadeze printr-o gaură din perete. Planul de a decurs așa cum trebuia, deoarece a rămas blocat și s-a rănit. Astfel, a trebuit să ceară ajutor. Gardienii s-au amuzat și i-au făcut chiar și fotografii.

5. Evadare inspirată din filme

Un tip din Brazilia s-a inspirat din filmul The Shawshank Redemption. Planul nu a fost cel mai inteligent, deoarece gaura săpată se afla chiar sub cea a toaletei. Țeava era infundată, iar ieșirea de acolo imposibilă.

6. William Alviz

Sătul să lucreze în bucătăria închisorii, William a crezut că va fi capabil să-și micșoreze sentința. El a hotărât să se bage în coșul de gunoi și să se ascundă printre gunoi, ca să poată fi aruncat în stradă. Totul mergea bine, cu excepția faptului că, atunci când omul care trebuia să arunce gunoiul l-a luat, a găsit ceva cu adevărat greu, deoarece William era un om foarte mare. Până la urmă, a fost prins.

7. O evadare neplăcută

Se pare că filmele îi influențează foarte mult pe oameni. Niște prizonieri au legat lenjeriile de pat de-a lungul țevilor sanitare. Acestea nu au fost sufficient de rezistente, iar treaba nu a ieșit așa cum trebuia.

8. Christopher Cornelius și Mathews Johnson

Cei doi s-au considerat un fel de Spiderman. Cu ajutorul cearșafurilor, au crezut că pot coborâ de-a lungul zidurilor. Christopher a căzut și a trebui să fie dus la spital.

9. Închisoarea din Beed

Pentru acești prizonieri, lucrurile nu erau foarte simple. Ușile erau blocate electric și ferestrele nu puteau fi sparte. Ei au hotărât să se lupte pentru a ieși. Au reușit să facă acest lucru, însă nu au ajuns prea departe când au fost înconjurați de paznici.

10. Ralph Wilson

Acesta a încercat să evadeze în timpul zilei, traversând un perete plin de cabluri. Din păcate, a fost observant de ofițeri. Oricum, evadarea ar fi fost imposibilă, deoarece ar fi trebuit ă treacă și peste 2 pereți pe care se aflau obiecte extrem de ascuțite.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.