10 cele mai TÂMPITE încercări de a EVADA din închisoare! Oamenii ăștia au fost cu adevărat IDIOȚI

A fi în închisoare nu este chiar cel mai plăcut lucru. Ești mereu sub control, mâncarea nu este deloc gustoasă și este groaznic să nu poți ieși atunci când îți dorești. Iată o listă cu cele mai stupide evadări din închisoare:

1. Povestea lui James Russell

El a fost în centrul de corecție din Washington și nu a fost mulțumit de condiții. Russell a decis să evadeze cu ajutorul smartphone-ului și a reușit să gestioneze situația cu succes. Singura problemă care l-a readus în închisoare a fost faptul că el nu a mers prea departe. A bătut la prima ușă pe care a văzut-o și a ajuns să fie prins din nou de poliție.

2. Ken Adverto

A încercat să scape de închisoare, făcând aluzie la altcineva. Dar puțini au știut că persoana pe care a ales-o era de culoare. Acesta urma să fie eliberat după ce a semnat actele de proprietate. Ofițerul responsabil a observat o discrepanță între cele două persoane, deci, ca urmare a acestui fapt, Ken s-a confruntat cu două acuzații.

3. Andrew Joseph Wilson

FOLLOW ME

Wilson a primit douăzeci de zile de arest și, cu doar 24 de ore înainte de cauțiunea lui, a făcut cel mai prostesc lucru. El a încercat să scape de închisoare într-o camionetă, după ce a semnat facturi false, dar a fost prins repede și a fost nevoit să stea și mai mult timp în închisoare.

4. Brazilianul

Acesta a încercat să evadeze printr-o gaură din perete. Planul de a decurs așa cum trebuia, deoarece a rămas blocat și s-a rănit. Astfel, a trebuit să ceară ajutor. Gardienii s-au amuzat și i-au făcut chiar și fotografii.

5. Evadare inspirată din filme

Un tip din Brazilia s-a inspirat din filmul The Shawshank Redemption. Planul nu a fost cel mai inteligent, deoarece gaura săpată se afla chiar sub cea a toaletei. Țeava era infundată, iar ieșirea de acolo imposibilă.

6. William Alviz

Sătul să lucreze în bucătăria închisorii, William a crezut că va fi capabil să-și micșoreze sentința. El a hotărât să se bage în coșul de gunoi și să se ascundă printre gunoi, ca să poată fi aruncat în stradă. Totul mergea bine, cu excepția faptului că, atunci când omul care trebuia să arunce gunoiul l-a luat, a găsit ceva cu adevărat greu, deoarece William era un om foarte mare. Până la urmă, a fost prins.

7. O evadare neplăcută

Se pare că filmele îi influențează foarte mult pe oameni. Niște prizonieri au legat lenjeriile de pat de-a lungul țevilor sanitare. Acestea nu au fost sufficient de rezistente, iar treaba nu a ieșit așa cum trebuia.

8. Christopher Cornelius și Mathews Johnson

Cei doi s-au considerat un fel de Spiderman. Cu ajutorul cearșafurilor, au crezut că pot coborâ de-a lungul zidurilor. Christopher a căzut și a trebui să fie dus la spital.

9. Închisoarea din Beed

Pentru acești prizonieri, lucrurile nu erau foarte simple. Ușile erau blocate electric și ferestrele nu puteau fi sparte. Ei au hotărât să se lupte pentru a ieși. Au reușit să facă acest lucru, însă nu au ajuns prea departe când au fost înconjurați de paznici.

10. Ralph Wilson

Acesta a încercat să evadeze în timpul zilei, traversând un perete plin de cabluri. Din păcate, a fost observant de ofițeri. Oricum, evadarea ar fi fost imposibilă, deoarece ar fi trebuit ă treacă și peste 2 pereți pe care se aflau obiecte extrem de ascuțite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.