Ați fost #supermame! Ce am învățat din primul eveniment din campania Super mame cu super puteri!

Gata! Am trecut cu bine peste primul eveniment din campania Super mame cu super puteri și primul lucru care îmi vine în minte acum este „Vă mulțumeeeeeeesc!!”

Da, vreau să vă mulțumesc vouă, mamelor, care printre acele multe lucruri pe care le faceți sâmbăta, ați putut ajunge în centrul commercial Auchan Titan pentru a petrece o oră și jumătate împreună cu mine și cu invitații mei. Pentru cei care nu ați fost acolo m-am gândit să vă spun cum a fost. Dar nu în detaliu, ci în sentimente, pentru că tot acest eveniment a fost despre sentimente.

La primul eveniment intitulat „Ia o pauză fără să te simți vinovată”, am vorbit despre sentimentul de vinovăție al mamei atunci când își ia o pauză doar pentru ea. Andi Beldianu a venit pentru a ne spune că este bine să își iei o pauză și să înlocuiești sentimentul de vinovăție cu un altul, acela de a face ceva util pentru tine ca femeie. Am facut exerciții, ne-am ales lideri de grup, am vorbit, am râs și în cele din urmă ne-am simțit mai bine cu noi. Carmen Negoiță, fashion blogger, ne-a povestit despre experiența ei de mamă cu doi copii și cum poți să împarți cu succes familia și cariera. Carmen ne-a mărturisit că, în spatele pasiunii ei pentru îmbrăcăminte, stă curajul de schimba ceva în viața ta iar asta este o lecție de viață pentru noi toți.

Pentru mine au mai fost și alte emoții. Am avut emoția începutului. Primul eveniment organizat de mine, împreună cu câțiva parteneri minunați care au avut un optimism molipsitor. Dar….cel mai important lucru pentru mine a fost să vă cunosc, pe voi, cei care citiți ce scriu. Pentru mine, ca blogger, a fost un sentiment uimitor să mă întâlnesc față în față cu mamele care îmi citesc articolele și să pot vorbi atât de sincer cu ele. Cred că pentru orice blogger întâlnirea cu cititorii săi este un moment important, în care ei te pot cunoaște, în primul rând ca om.

Din acest eveniment am învățat câteva lucruri:

  • Un proiect făcut cu inimă reușește dacă găsești oameni pozitivi care să îl susțină
  • Îmi găsesc cu ușurință energia atunci când sunt înconjurată de oameni
  • În fiecare zi poți învăța un lucru nou de la oamenii care te înconjoară

Și nu în ultimul rând…

  • Prietenii la nevoie se cunosc?

Eu cred în sinceritatea femeii care spune că nu este perfectă și în curajul ei de a spune că poate mai mult. Sunt una dintre aceste femei și mai am încă patru evenimente în care voi susține că perfecțiunea ne aparține, fix așa cum suntem noi. Ne revedem, la următoarele, tot în Auchan Titan, cu multe surprize oferite de sponsorii campaniei:Magazinele Maxi Toys, Colour Juice și Cofetăria ANA Beller.

  1. Mama pune sarea în bucate! 8 aprilie 2017 ora 11.00.
  2. Asul din mânecă: tatăl! 13 mai 2017 ora 11.00.
  3. Mama știe tot!  3 iunie 2017 ora 11.00.
  4. Cum definim succesul profesional si de ce este obligatoriu sa il obtinem? Solutia work at home moms. 17 iunie 2017 ora 11.00. 

La mulțumesc partenerilor media Revista Femeia, www.mami.ro, www.parinti.com și radio Smart FM.

Vă invit să vizionați galeria foto aici.


PS: Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Hai cu mine pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.