10 filme emoționante care îți vor frânge inima

Există filme care ajung la inima oricui, indiferent de cât de insensibil s-ar declara. Genul de filme care au un impact mare asupra ta, îți schimbă percepția despre viață și te fac să îți dorești să fii un om mai bun.

Atenție! Vei avea nevoie de muuuulte șervețele. 🙂

10 filme emționante care îți vor frânge inima

1. Podurile din Madison County

3653105-prevew1-650-6e85e1fac5-1470400048-1-5374159

Acest film spune o poveste de dragoste pasională dintre Francesca, o gospodină prins într-o viață monotonă în Iowa, și Robert, un fotograf care a venit la Madison County pentru un reportaj pentru National Geographic. Acest film, în regia lui Clint Eastwood, este o poveste de dragoste clasică ce îți va smulge o lacrimă.

2. Viața e frumoasă!

3652655-vb-650-9119d474af-1470400048-1-9840589

Adevărata iubire cere sacrificiu, iar acest film descrie  mesajul într-o manieră deosebită. Este povestea unui tată care își folosește imaginația pentru a-l adăposti pe fiul său de ororile războiului.

3. O fată de milioane

3652705-mdb-650-ab85517ce8-1470400048-6669871

Frankie Dunn este un antrenor de box ajuns la sfârșitul carierei sale. Maggie Fitzgerald este o chelneriță în vârstă de 31 de ani, care decide să își urmeze visul de a deveni  boxer. Dunn refuză să o antreneze pe Maggie, considerând că boxul nu este pentru femei. După multă insistență, rueșește să-l convingă și se creează între ei o legătură foarte strânsă.

4. Sub aceeași stea

3652605-prevew3-650-c2fd3420ed-1470400048-1-2492677

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

„Sub aceeași stea” se bazeaza pe bestseller-ul lui John Green cu același nume. Grace, o tânără de 16 ani, cu o formă agresivă de cancer  își petrece cea mai mare parte a timpului în casă, recitind cartea ei preferată . Mama ei o  trimite la un grup de sprijin unde se întâlnește cu un bărbat tânăr și optimist numit Augustus, cu care începe o relație.

5. În căutarea fericirii

3652455-prevew4-650-8821412297-1470400048-1-1-5675166

Acest film a fost inspirat de povestea reală a lui Chris Gardner, un agent de vânzări din San Francisco. Chris și-a investit toate economiile într-un aparat pe care nu îl poate vinde. Soția lui îl părăește și își pierde casa. Forțat să locuiască pe străzi, Chris încearcă să-și crească fiul. Acest film ne învață să nu ne pierdem încrederea.

6. Hachi

 

7. Deasupra tuturor

 

8. O singură zi

 

Emma si Dexter se întâlnesc pe 15 iulie, în noaptea absolvirii și devin prieteni. Emma este o fată care muncește și din greu și visează să devină scriitoare. Dexter este un băiat de bani gata care nu se gândește la ziua de mâine. Timp de  20 de ani, cei doi se întâlnesc pe 15 iulie pentru a vorbi despre viața lor și felul în care a evoluat.

9. Viața mea, fără mine

 

10. Paradisul spulberat

 

Maria, Henry și cei trei copii ai lor călătoresc în  Thailanda în timpul vacanței de Crăciun. Ei se bucură de timpul minunat pe care îl petrec împreună până când un tsunami îi separă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.