10 filme pe care trebuie să le vadă orice femeie

Unele filme te fac să te gândești la ele pentru o lungă perioadă de timp. Pe altele, le vizionezi și uiți că le-ai văzut imediat. Există totuși niște filme care s-ar putea să schime foarte mult.

10 filme pe care trebuie să le vadă orice femeie:

1. Viața în roz  (La Vie en Rose)

1-43-1631903

Este, fără îndoială, o capodoperă, ce ilustrează atmosfera reală din Paris, un oraș sălbatic, absurd și feeric. Din copilărie până la glorie, de la victorii la suferinţe, de la Belleville la New York, filmul prezenintă viaţa ieşită din comun a lui Edith Piaf. De­a lungul unui destin aproape neverosimil, descoperim sufletul unei artiste şi inima unei femei. Plină de viaţă, fragilă şi în acelaşi timp indestructibilă, şi­a dedicat viaţa artei până la sacrificiu, devenind o cântăreaţă nemuritoare.

 2. Diavolul se îmbracă de la Prada (The Devil Wears Prada)

2-34-8110749
In acest film romantic de comedie,  o tânără se angajează ca asistentă personală a unei editoare de la una dintre revistele majore ale New York-ului. Fiind o fată dintr-un oraș micuț, la prima ei slujbă, nu știe la ce să se aștepte, așa că încearcă să se descurce prin „apele” pline de rechini ale lumii revistelor de moda, însă partea cea mai grea, și neașteptată, este că ea trebuie să facă față cererilor noii ei șefe, o femeie imposibilă.

3. Cu capul în nori (Head in the Clouds)

8-29-2446471

Numele filmului este în totalitatea reprezentativ, deoarece aceasta este starea de spirit a personajelor. Filmul conține nebunia și emoțiile omenești, dar și tragicul și lipsa de libertate. Intriga filmului este dată de cel mai mare mister pe care îl cunoaștem-inima omului.

 

4. Nonconformiștii (Revolutionary Road)

3-32-3131584

April si Frank sunt un cuplu tânăr, ce-și duce viața într-o suburbie a orașului Connecticut, alături de cei doi copii ai lor. Sub aparența unei vieți împlinite, April și Frank ascund o mulțime de frustrări legate de relația și carierele lor. Refuzând să se conformeze stilului de viață al consumeristei societăți americane, ei visează să plece în Franța, pentru a-și împlini visurile artistice. Pe masură ce relația lor este subminată de gelozii și egoisme, planurile de viitor devin tot mai greu de pus în practică.

5. Regina (The Queen)

4-35-3050158

Filmul descrie cu exactitate o perioadă dificilă din viața familiei regale britanice, aceea de  după moartea prințesei Diana. 

6. Erin Brockovich

5-3905008

Povestea lui Erin Brockovich este a unei femei care  e puternică, dar vulnerabilă în același timp. Având în vedere situația ei, slăbiciunile feminine obișnuite sunt un lux nepermis. Ea nu poate fi un geniu, dar persistența și preocuparea ei pentru soarta altora îi permit să realizeze imposibilul. 

7. Mănâncă, roagă-te, iubește! (Eat, pray, love)

6-35-5778461

Adaptat dintr-un memoriu, filmul oferă o metodă simplă de a depăși sentimentele de depresie: alege oricare trei țări care încep cu litera „I”, și pornește singur spre ele! Pentru protagonistă, metoda se dovedește a fi de succes. 

8. Acolo unde e inima (Where the Heart is)

7-33-5346559

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Este unul dintre  cele mai impresionante filme făcute vreodată  despre dragoste, iertare și prietenie. Un tip tânăr își abandonează iubita  însărcinată. Acest film transmite ideea că nu poți cădea în disperare și că nu te poți întoarce împotriva lumii. Trebuie să continui să mergi mai departe, să uiți de tristețea din trecut și să-i ajuți pe alții să se bucure de viață. 

9. Amelie

9-23-6370704

O tânară femeie franceză plină de viață și imaginație descoperă în baia ei un cufăr de jucarii vechi. Imediat descopertită comoara, aceasta începe să îl caute pe proprietar pentru a o restitui și de aici viața ei ia o întorsătură neașteptată.

10. Coco Chanel (Coco before Chanel)

10-20-7467002

Este povestea legendarei Coco Chanel, o femeie puternică care a reușit să spargă barierele unei societăți conservatoare și să dea un nou înțeles modei. Este un film simplu, dar de efect care te captivează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.