10 fotografii care arată că în fiecare colț al lumii FRUMUSEȚEA este văzută altfel

De obicei, fetele se machiază astfel încât să corespundă tendințelor existente în țara lor de reședință. În unele țări se acceptă aplicarea unui make-up luminos care provoacă, în alte machiajul se face cât mai natural, subliniind frumusețea ochilor sau a buzelor.

Iată 10 imagini care îți arăta cum diferă tendințele moderne în machiaj pe teritoriul diferitelor țări.

1. Japonia

Locuitorii din Japonia sunt siguri că blush-ul nu trebuie aplicat pe obraji, ci pe zona de sub ochi. De asemenea, este la modă să se evidențieze ochii cu umbre sau o săgeată abia vizibilă și să se aplice luciu de buze sau ruj, de obicei în nuanțe de roz.

2. Statele Unite ale Americii

Americanii au stabilit tendințe în machiaj pentru întreaga lume și le-au distribuit în mod activ pe rețelele sociale. Machiajul perfect pentru ei are un contur pronunțat, sprâncenele conturate în formă de arc, gene false și buze într-o culoare intensă. Deloc natural, dar la urma urmei frumos.

3. India

Culorile luminoase saturate sunt o parte integrantă a Indiei, care se reflectă în produsele de machiaj ale locuitorilor săi. Fetele evidențiază ochii, nu refuza pentru ei machiajul în umbre strălucitoare și un jur de buze strălucitor și îndrăzneț. Desigur, față de femeile din alte culturi, în cazul celor din India chiar și decorațiunile joacă un rol important în machiajul feței.

4. Coreea de Sud

Este sigur să spunem că fetele din Coreea sunt obsedate de aspectul lor și au propria lor versiune de machiaj natural. În momentul de față, coreenii preferă un fond de ten cu un finisaj strălucitor, sprâncene drepte și nuanțe strălucitore pentru buze.

5. Anglia

Sprâncene dense și pigmentate – o tendință neașteptată, dar bine cunoscută în Anglia. Fetele o combină perfect cu machiajul ușor și nuanțele nude ale rujurilor. Anglia e reprezentată de frumusețea naturală.

6. Suedia

Fetele suedeze sunt cunoscute pentru părul lor blond, ochii albaștri și pomeții expresivi și știu perfect cum să sublinieze calitățile aspectului lor. Ele își evidențiază ochii cu un machiaj șters și natural și folosesc nuanțe de rujuri cât mai aproape de culoarea naturală a buzelor. Pare simplu,dar acestea reușeșc chiar și așa să arate surprinzător.

7. Orientul Mijlociu

Fetele din Est au o frumusețe naturală și își pot permite cea mai largă gamă de nuanțe posibile. Acestea acordă o atenție deosebită machiajului ochilor, subliniind frumusețea lor prin gene lungi și sprâncene groase arcuite.

8. Franța

Femeile din Franța cred că cel mai important lucru în machiaj este un ten perfect. Ele preferă să folosească cât mai puține produse, dar folosesc creioane corectoare și alte produse care să le ascundă imperfecțiunile tenului. Și pentru un plus de strălucire, folosesc pudră.

9. Irlanda

Majoritatea locuitorilor din Irlanda au o piele palidă care nu este predispusă la un bronz natural. Prin urmare, pentru a nu arăta prea palide și pentru a face caracteristicile faciale mai expresive, fetele folosesc un bronzer. El nu numai că oferă persoanei un bronz deschis, dar, de asemenea, subliniază pomeții.

10. Brazilia

Fetele din Brazilia preferă machiajul neutru, dar nu uită niciodată să pună accentul pe buze.

0 comentarii pe “10 fotografii care arată că în fiecare colț al lumii FRUMUSEȚEA este văzută altfel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.