10 fotografii care spun povești

Milioane de oameni mor de foame, milioane de oameni mor în accidente rutiere cauzate de imprudență, milioane de femei din lumea asta suferă și sunt agresate, milioane de copaci sunt tăiați ilegal. În timp ce tu ai citit aceste rânduri, lumea a fost deja martora câtorva tragedii.

Aceste fotografii surprind niște momente foarte emoționante, care m-au făcut să-mi analizez viața și să realizez cât sunt de norocoasă.

Să prețuim mai mult ceea ce avem! 🙂

1. Renata  o ține de mână pe mama ei,  printre gratiile unui gard de frontieră, pentru că aceasta a fost deportată din SUA de 6 ani.

99bcff3d-69af-4e46-b89f-b96f24440a8b_desktop-5238963

2. Pentru că are Alzheimer, soțul ei o reînvață alfabetul. 

emotii-1-2790513

FOLLOW ME

3. Acest copilaș suferă de distrofie musculară. Pentru că visează să fie baschetbalist, fotograful Matej Pelijhan a vrut să-i îndeplinească dorința.

emotii-9-1309131

4. Profesorii din India încearcă să le predea copiilor străzii.

emotii-7-2929409

5. Martha are în fiecare zi la masa de prânz poza soțului ei,  care a murit în urmă cu câțiva ani.

emotii-4-3181999

6. Acest băiețel de 8 ani, primește steagul american, la înmormântarea tatălui său, decedat în Irak.

emotii-8-6276114

7. Deși avea oridine stricte să nu lase pe nimeni să treacă, acest ajută un copil care era separat de familia lui, să ajungă la aceștia.

51c3f76a-6e60-46e1-adf3-da1fc88c427b_desktop-3508009

8. Acesta este exact momentul în care micuțul Harold, care s-a născut surd, a auzit pentru prima oară cu ajutorul protezelor auditive.

.4c0ed37f-ac1c-47b1-b148-2013e76cba6a_desktop-3728960

9. Acest soldat hrănește o pisicuță pe frontul de luptă.

 686238eb-4fb1-4f64-b5d7-cdc78eb5e6af_desktop-3407174

10. Iubitul ei a murit pe front.

.01_john-moore_09298100-7246076

Citește și: 7 lucruri care le fac pe femei să plângă

De ce plânge? Plânge pentru că e prea delicată și pentru că e prea puternică și pentru că gândește cu inima, nu cu mintea. Nimeni nu și-a putut da seama exact ce se întâmplă în mintea unei femei. Inima și mintea ei se luptă mereu și de cele mai multe ori câștigă inima. Femeile sunt ființe speciale și ar trebui să fie tratate ca atare: cei care nu înțeleg asta sunt niște proști.

Iată câteva dintre lucrurile care le fac pe femei să plângă:

7. Hormonii

Hormonii, dacă funcționează cum trebuie, le vor face pe femei să fie foarte sensibile și emotive în zilele în care li se apropie menstruația. O femeie va fi mult mai vulnerabilă din punct de vedere emoțional atunci decât în alte zile. Va reacționa easgerat și până la urmă va recunoaște că a făcut asta – dar nu ar fi înțelept să râzi de ea.

6. Filmele lacrimogene

Femeile plâng la filmele prea sentimentale sau când aud povești emoționante, deoarece se implică foarte mult și au impresia că sunt prietenele protagonistei sau chiar protagonista. Dacă acesteia i se întâmplă ceva rău, femeile plâng pentru că îi pot simți durerea.

5. Tensiunea

Femeile sunt mereu îngrijorate pentru un lucru sau altul. Mereu sunt preocupate de ceva. Se gândesc la sănătatea membrilor familiei, la ce vor mânca, la fericirea prietenilorlor, la cum decurge ziua soților etc. Se gândesc și la ele – la carieră, la reputație, la cum arată etc. Femeile ar putea să plângă din cauza eșecurilor chiar înainte de a trăi unul.

4. Gesturile emoționante

Femeile sunt foarte emotive și pot să plângă atunci când cineva face un gest foarte înduioșător – de pildă atunci când primesc un cadou atunci când se așteaptă mai puțin. Ar putea să plângă și atunci când le iei în brațe după ce au avut o zi nu foarte bună la serviciu.

3. Nunțile

E foarte probabil ca toate femeile prezente la o nuntă să plângă: pentru că sunt martore la uniunea a două persoane dragi, pentru că mireasa va sta departe de părinții săi, acum că s-a căsătorit, pentru că le amintește de nunta lor etc. Femeile necăsătorite plâng pentru că își doresc să-și găsească și ele curând un partener și să fie la fel de fericite precum mireasa.

2. Momentele în care trebuie să își ia la revedere

Femeilor le e greu să se despartă de oameni. Familia și prietenii au prioritate în viața femeilor. Nu le place să stea foarte mult timp departe de cei dragi – își vor face multe griji pentru ei. Femeilor le place să aibă grijă de persoanele pe care le iubesc.

1. Amintirile

Femeile sunt ființe care pot petrece ore întregi gândindu-se la trecut și pot să plângă și când își amintesc de momentele pozitive și când își amintesc de cele negative. Acestea sunt la fel de importante în viața unei femei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.