Ce ne spun astrele despre sănătatea noastră în 2015

Ce ne spun astrele despre sănătatea noastră în 2015

Anul 2015 este un an, per total, bun, din punct de vedere al sănătății

Sănătatea, știm deja, este un bun de preț al nostru. Și este și un dat. Dar și o știință, ținând cont de faptul că e mai bine să previi, decât să tratezi. Când e vorba de sănătate, deciziile pe care le iei, dar și oamenii, medici sau terapeuți, pe care îi întâlnești, pot face diferența dintre confort șisuferință, dintre viață și moarte. În psihologia socială există conceptul care specifică faptul că oboală se poate manifesta mai întâi la nivel energetic și abia mai târziu la nivel organic și fizic.

Există, de asemenea, o predispoziție către o afecțiune sau alta și, în funcție de calitatea propriei vieți și de tipul de personalitate, o vom manifesta…mai devreme sau mai târziu, într-o formă ușoară sau cronică. În aceste condiții, este un avantaj să știi din timp ce problemă desănătate poți să preîntâmpini și asta nu oricum, ci cu ajutorul științei astrelor, cu ajutorul predicțiilor astrologice. Nu mai este nevoie să vă spun că astrologie este o știință și încă una evoluată.

Ce ne spun astrele despre sănătatea noastră în 2015

Cum stăm cu sănătatea în anul care urmează, cum ne putem strecura printre provocări, recteboli, cum ne putem ajuta de astre ca să învingem o anume provocare în 2015, aflăm de la astrologul Cristina Demetrescu.

„Anul 2015 este împărțit în două. Undeva, până prin luna august, aspectele, din punct de vedere al sănătății, nu sunt chiar atât de bune.

Există niște situații, niște tranziții care pot scoate la iveală anumite vicii medicale, cât și al, să spunem, al planului global.

Vorbesc aici, de posibile epidemii, de apariții ale unor boli care vor circula prin lume.

FOLLOW ME

Dar în partea a doua a anului 2015, tot din august încolo, lucrurile se vor îmbunătăți la 180 degrade, pentru că pe semnul sănătății, pe semnul Fecioarei, intră cea mai bună dintre planete, Jupiter.

Este o perioadă în care Jupiter va sta acolo un an, încăpând cu august 2015și este foarte bun pentru a găsi anumite remedii, atât pentru fiecare om în parte, care poate să ajungă la vindecare, inclusiv să-și vindece boli vechi, cât și pentru sistemul medical.

Poate se vor descoperi anumite medicamente care vindeca boli, care pana acum, n-au fost vindecabile.

Acest mare benefic, intrând pe un semn de vindecare cum este Fecioara, odată la 12 ani,face ca anul 2015 să fie semnificativ din punct de vedere medical.

Aș putea spune chiar că prima parte a anului ar putea sa fie o provocare, tocmai pentru ca în a doua parte a anului sa se întreprindă ceva important, valoros pentru sănătate și vindecare.

Cu alte cuvinte, partea negativă a lucrurilor va conduce, cumva, la găsirea unor remedii.

Sfatul meu este ca oamenii să nu se pripească și, de asemenea, oamenii să nu-și ducă bolile pe picioare și să se adreseze unor medici. Iar dacă nu sunt mulțumiți de răspunsul sau de ajutorul pe care îl primesc de la aceștia, să caute sfat și ajutor în altă parte. Să nu se mulțumească cu o opinie unică. De asemenea, este indicat ca oamenii să nu-și administreze medicamente după ureche pentru că s-ar putea să-și facă rău cu mâna lor.

Există o predispoziție către ipohondrie. Luna neagră în fecioară creează și o formă de ipohondrie. Adică, senzația că ești bolnav pentru că l-ai auzit pe celălalt că este bolnav.

S-ar putea să se creeze și anumite stări de isterie, care trebuie evitate, pentru a ne păstra echilibrul emoțional, și asta din pricina unor boli, noi sau agresive ca și evoluție.

Acum, și informația circulă destul de nefast și ne încarcă…cu tot felul de stări negative.

Din punctul meu de vedere, anul 2015 este un an, per total, bun, din punct de vedere al sănătății. Important este să nu ne grăbim, acolo unde se poate. Dacă este un tratament care se poate amâna să se aștepte administrarea pentru a doua parte a anului.”

În concluzie, 2015 va fi un an echilibrat și benefic pentru sănătate. Cea de-a doua parte a anului fiind mai capabilă să susțină acțiuni și soluții constructive pentru sănătatea fiecărui om în parte, dar și pentru întregul sistem medical. Deci, sănătoși, frumoși și voioși să fim! Astrele sunt de partea noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.