10 fotografii din copilăria vedetelor – FRUMUSEȚE NATURALĂ sau au apelat la BISTURIU?

Să fie vorba despre gene bune sau operații estetice? În ziua de astăzi, este destul de dificil să-ți dai seama de tipul de frumusețe al unei femei. Unele dintre ele, din cauza operațiilor, ajung să arate asemănător. Sunt create după același model, lucru care afectează originalitatea. Poți observa cu ușurință aceleași buze și același nas.

Vedetele care nu au apelat la bisturiu sunt extrem de lăudate și chiar ar merita un premiu, având în vedere cum decurg lucrurile acum.  Rețelele de socializare nu sunt chiar un bun exemplu, deoarece acolo este promovată frumusețea artificială.
Iată 10 fotografii cu cele mai frumoase vedete în prezent și în copilărie:

1. Irina Shayk

Frumoasa Irina s-a născut în Rusia și este cunoscută pentru calitățile sale fizice. Este de admirat, deoarece frumusețea sa este naturală. Se poate observa acest lucru, încă din copilărie.

1-irina-600x430-7143831
2. Meghan Markle

Actrita și modelul american de 34 de ani a atras atenția întregii lumi, fiind de acord să se căsătorească cu unul dintre cei mai încrezători burlaci – prințul britanic Harry. În fotografia din stânga, Meghan părea foarte fericită cu look-ul ei de pe atunci.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

2-18-600x391-5135189
3. Gigi Hadid

Gigi este un nume în lumea modei și a primit chiar titlul de Femeia Anului, al revistei Glamour. Se pare că nu s-a schimbat prea mult odată cu trecerea anilor. Buzele și fața expresivă au rămas exact la fel.

3-18-600x431-4431122
4. Bella Hadid

Este sora mai mică a lui Gigi și unul dintre cele mai populare modele ale lumii. Unii susțin că întreaga sa față este rezultatul muncii chirurgilor, iar fanii se opun, spunând că fotografiile copiilor lui Bella dovedesc contrariul. Indiferent de adevăr, tânăra Hadid primește contracte de milioane de dolari și lucrează cu case de modă de vârf, iar argumentele provoacă numai interes.

4-19-600x474-6045060
5. Bar Rafaeli

Este fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio și nimeni nu se poate îndoi de frumusețea sa naturală. Este în atenția camerelor de filmat de la vârsta de 8 luni.

5-17-600x482-3447481
6. Behati Prinsloo

Era o simplă fată în copilărie, care a devenit în timp unul dintre îngerașii de la Victoria’s Secret. Nu se simte deloc jenată de urechile sale și nu consideră că este necesar să apeleze la bisturiu.

6-16-600x394-2598233
7. Elsa Hosk

Modelul suedez și unul dintre îngerii Victoria’s Secret are un aspect foarte neobișnuit. Dar, se pare, chirurgul estetician nu are nimic de-a face cu asta.

7-15-600x423-9102134
8. Gisele Bundchen

Este una dintre cele mai cunoscute modele. Gisele este renumită pentru picioarele sale extreme de lungi. Judecând după fotografiile din copilărie, frumusețea fostului îngeraș de la Victoria’s Secret este naturală.

8-14-600x414-9007580
9. Kate Moss

Kate a devenit un simbol al unei generații. Oamenii cred că aceasta a apelat la operații estetice.

9-14-600x366-5088379
10. Shakira

Frumusețea sa columbiană nu poate fi contestată. Talentata cântăreață a treucut prin niște schimbări, dar toate fiind firești.

 

10-12-600x389-9863780

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.