10 fotografii din copilăria vedetelor – FRUMUSEȚE NATURALĂ sau au apelat la BISTURIU?

Să fie vorba despre gene bune sau operații estetice? În ziua de astăzi, este destul de dificil să-ți dai seama de tipul de frumusețe al unei femei. Unele dintre ele, din cauza operațiilor, ajung să arate asemănător. Sunt create după același model, lucru care afectează originalitatea. Poți observa cu ușurință aceleași buze și același nas.

Vedetele care nu au apelat la bisturiu sunt extrem de lăudate și chiar ar merita un premiu, având în vedere cum decurg lucrurile acum.  Rețelele de socializare nu sunt chiar un bun exemplu, deoarece acolo este promovată frumusețea artificială.
Iată 10 fotografii cu cele mai frumoase vedete în prezent și în copilărie:

1. Irina Shayk

Frumoasa Irina s-a născut în Rusia și este cunoscută pentru calitățile sale fizice. Este de admirat, deoarece frumusețea sa este naturală. Se poate observa acest lucru, încă din copilărie.

1-irina-600x430-7143831
2. Meghan Markle

Actrita și modelul american de 34 de ani a atras atenția întregii lumi, fiind de acord să se căsătorească cu unul dintre cei mai încrezători burlaci – prințul britanic Harry. În fotografia din stânga, Meghan părea foarte fericită cu look-ul ei de pe atunci.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

2-18-600x391-5135189
3. Gigi Hadid

Gigi este un nume în lumea modei și a primit chiar titlul de Femeia Anului, al revistei Glamour. Se pare că nu s-a schimbat prea mult odată cu trecerea anilor. Buzele și fața expresivă au rămas exact la fel.

3-18-600x431-4431122
4. Bella Hadid

Este sora mai mică a lui Gigi și unul dintre cele mai populare modele ale lumii. Unii susțin că întreaga sa față este rezultatul muncii chirurgilor, iar fanii se opun, spunând că fotografiile copiilor lui Bella dovedesc contrariul. Indiferent de adevăr, tânăra Hadid primește contracte de milioane de dolari și lucrează cu case de modă de vârf, iar argumentele provoacă numai interes.

4-19-600x474-6045060
5. Bar Rafaeli

Este fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio și nimeni nu se poate îndoi de frumusețea sa naturală. Este în atenția camerelor de filmat de la vârsta de 8 luni.

5-17-600x482-3447481
6. Behati Prinsloo

Era o simplă fată în copilărie, care a devenit în timp unul dintre îngerașii de la Victoria’s Secret. Nu se simte deloc jenată de urechile sale și nu consideră că este necesar să apeleze la bisturiu.

6-16-600x394-2598233
7. Elsa Hosk

Modelul suedez și unul dintre îngerii Victoria’s Secret are un aspect foarte neobișnuit. Dar, se pare, chirurgul estetician nu are nimic de-a face cu asta.

7-15-600x423-9102134
8. Gisele Bundchen

Este una dintre cele mai cunoscute modele. Gisele este renumită pentru picioarele sale extreme de lungi. Judecând după fotografiile din copilărie, frumusețea fostului îngeraș de la Victoria’s Secret este naturală.

8-14-600x414-9007580
9. Kate Moss

Kate a devenit un simbol al unei generații. Oamenii cred că aceasta a apelat la operații estetice.

9-14-600x366-5088379
10. Shakira

Frumusețea sa columbiană nu poate fi contestată. Talentata cântăreață a treucut prin niște schimbări, dar toate fiind firești.

 

10-12-600x389-9863780

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.