10 GREȘELI care îți AGLOMEREAZĂ casa!

Indiferent cât încercăm să facem ca locuința noastră să arate bine, nu se compară cu apartamentele luxoase din reviste. Chiar dacă urmărim toate conceptele de design, combinăm culorile în cel mai frumos mod și poziționăm mobila în toate felurile posibile, rezultatul pare a fi întotdeauna departe de perfecțiune.

Dacă te regăseșt în această descriere, iată o listă cu cele mai mari greșeli pe care e posibil să le faci:

Magneții de frigider

1-frigder

Deși pot fi destul de utili, fac ca bucătăria să arate neîngrijită. Dacă îi colecționezi, aranjează-le un loc special pe un perete cu ajutorul unei panou magnetic sau al unei vopsele magnetice.

Suvenirurile

2-suvenir

FOLLOW ME

Cu suvenirurile e și mai greu, pentru că e mult ma difícil să găsești un loc potrivit pentru ele. Îți poți organiză însă colecția găsind un loc potrivit pentru fiecare.

Lichidul de spălat vase

3-chiuveta

Cumpără recipiente  refolosibile pentru produsele de curățat, având același stil și aceeași culoare ca a bucătăriei tale.

Ții lucruri pe masa de călcat

4-fier-de-calcat

Există numeroase moduri de a nu o ține la vedere, încărcată de lucruri.

Încălțăminte împrăștiată peste tot pe hol

5-pantofi

Poți folosi o canapea cu sertare interioare sau un dulapt pentru a elibera spațiu și pentru a avea un hol organizat.

Prosoape în mai multe culori

6-baie-8204343

Un prosop care nu se potrivește cu stilul general al băii poate strica tot. Nu te grăbi să arunci însă tot ce nu se potrivește.

Echipamentele sportive

7-echipament-de-sport

Dacă nu le-ai folosit de multă vreme, probabil că nu le vei mai folosi deloc. În loc să consume spațiu, amenajează-le un loc special, cum ar fi balconul.

Lenjeria de pat

Dacă lenjeria de pat nu se potrivește cu piesele vechi și tablourile din dormitorul tău, le poți înlocui treptat sau le poți acoperi cu o cuvertură.

8-pat

Obiectele necesare din bucătărie

9-bucatarie

E posibil să păstrezi numeroasele condimente și altfel decât în pachete și cutii. Când îți vei organiza bucătăria cum trebuie, gătitul ți se va părea o plăcere și camera va părea mult mai ordonată.

Jucăriile copiilor

9-jucarii

Echipează camera copiilor cu diverse cutii pentru jucării. Arată frumos și îi va ajuta pe copii să fie mai organizați și mai responsabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.